За живот породице у септембру потребно 110.000 динара

latisa draga ja mislim da si ti još samo mlada i neorganizovana,što će vremenom doći na svoje mesto,onda će se neki prioriteti promeniti,pa ćeš i sa novcem drugačije početi da barataš. Znam kako je kada toliko radiš i jednostavno nit snage nit volje nemaš da još u kasnu noć počneš da kuvaš nešto za sutra,da trošiš manje. Ili da ustaneš sat,sat i po ranije ujutro da imaš vremena da trkneš do pijace i imaš sveže u frižideru. Ali kao što sam već napomenula,jednom mila kada se ludo zaljubiš,staneš na još luđi kamen(a i ne moraš),pa dođe dete,jedno,dvoje,troje(a i ne mora),odjednom ćeš primetiti,da ne trošiš toliko na cigarete,da umesto da kupiš doručak,počneš da nosiš od kuće,da ustaješ ranije da odeš do pijace, da kuvaš u sred noći,a ipak da sve stižeš kao i pre. Samo se prioriteti menjaju,i voila! Uživaj dok možeš,i posle ćeš uživati(da ne bude zabune),ali život će ti biti potpuno drugačiji,što ne znači da ćeš biti nezadovoljnija nego što si trenutno.
Bar me neko na ovoj temi razume

ne razumem komentar, na sta se odnosi?
preteruje clanak, preterujem ja, a ne preteruju oni koji napadaju sve koji trose vise od njih?

Smatram da ne treba da idemo iz krajnosti u krajnost.
Ako neko nema za elementarne stvari ..da još treba da se ugledamo na njih ( mislim da sa par dolara mesečno, kako si navela, ne može se ---ništa)
E na to se odnosio moj komentar.

Smatram da ne treba da idemo iz krajnosti u krajnost.
Ako neko nema za elementarne stvari ..da još treba da se ugledamo na njih ( mislim da sa par dolara mesečno, kako si navela, ne može se ---ništa)
E na to se odnosio moj komentar.

zar se nije govorilo o efikasnosti :dontunderstund:
razlika je u dve nule samo ...
posto je trosenje izvesne sume znak mladalacke nezrelosti
kako nemaju za elementarno kada zive vekovima tako?

ja nisam rekla da treba da se ugleda ni na koga, meni je zasmetalo sto neko ne moze da nakuca svoj racun da ne dobije takve komentare ...

Форум и служи за коментарисање, не разумем око чега је сад опет фрка. :confused:

opet frka ???
komentarisanje je kada nekome kazes da ne treba da trosi ovako nego onako?
komenatrisanje je kada kazes- 300din dnevno na hleb, jogurt i mleko ide, puta trideset dana to je...

jelenced prozivaš bez razloga...ali zaista...možda ti ne bi trebala da pratiš ovu temu...ja sam se sasvim dobro razumela sa latisom bez obzira na sve što sam napisala...i devojka me je shvatila onako kako mi je i bila namera da me shvati...ne izigravaj advokata...kaži svoje mišljenje,komentariši slobodno,ali mislim da nikome ovde ne treba advokat da slobodno kaže svoje mišljenje...evo i ti reci svoje,i niko neće da stane na tvoju stranu i izigrava pravednika,ali neće te ni tući lopatom što misliš drugačije od nekoga...peace people...bilo bi dobro da i ako imamo suprotno mišljenje od onog drugog,da to kažemo na adekvatan način,bez svađe....ah,odoh ja,ne podnosim negativnu energiju oko sebe...lep dan svima,pogled kroz prozor na sunčan dan,i gurajte dalje bez obzira koliko puta se spotaknete i ustanete...arrivederci...

Pa ti slobodno odgovori. Ja ti glavu odgrizti sigurno neću. Ja sam bre fina,mada imam svoje mišljenje kao uostalom svi mi koji pišemo na forumu jelte. Ja čak što više volim da čujem suprotna mišljenja od svog i da rezimiram svoj stav i možda kopam malo i u sebi. Nije to ništa strašno. Ali svako ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje,nemojmo to uskratiti jedni drugima ni onda ako nismo istomišljenici. Još jednom naglašavam,ako ne mislimo isto,ne mora da znači da je onaj drugi budala,nekompetentan itd.,poštovanje lepog razgovora dajmo jedni drugima bez obzira kom "taboru" pripadamo. Ajde jelenced pucaj slobodno,ovo je slobodna zemlja valjda imaš pravo na svoj stav.

Back