Za vraćen novčanik ni hvala

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acabg

Buduća legenda
VIP
Poruka
29.181
Penzioner Radiša Vuković iz Gornjeg Milanovca jutros je na ulici našao novčanik sa više od 50.000 dinara i dokumentima koje je vratio vlasniku, od koga nije dobio ni reč zahvalnosti.

1308353812514ee79c67e6f824724330_orig.jpg
Vuković je rekao agenciji Beta da je novčanik našao u blizini Crkve svete Trojice, i zajedno sa ljudima koji su bili oko njega na osnovu slike u ličnoj karti počeo da traži vlasnika.

Novac i sva dokumenta odneo je sa svedocima vlasniku koji se, nakon što je prebrojao novac, okrenuo i otišao bez reči zahvalnosti ili pozdrava.

Kada je utvrdio da iz novčanika ništa ne fali, samo je dodao "u redu je", rekao je Vuković.

Vuković kaže da se nijednog trenutka nije dvoumio da li novac da vrati ili ne, ali je dodao da su svi, koji su tražili vlasnika novčanika, bili iznenađjeni načinom na koji je reagovao kada mu su mu novac i dokumenta vraćeni.

B92

Jedan covek se javio na radio;
slusalac;Dobar dan.Ja sam pronasao novcanik
spiker;Pa da li ima nesto u njemu
slusalac;da 1500 eura 100.000 dinara i licna karta
spiker;a sta pise u licnoj karti
slusalac;Zoran Petrovic
spiker;i sta bi vi sad
slusalac;JA BIH DA NARUCIM JEDNU PESMU ZA ZOKIJA :hahaha:

Kakvih sve ljudi ima, u sta smo se pretvorili strasno

Ja jednom ispo majmun zbog kobile koja šetala sa otvorenom tašnom
E ako me je džeparoš psovao

Posle razmišljam, šta da je policija zaista radila svoj pos'o pa navataju i džeparoša i mene?
Odma će nas proglase burazerima... Kao on loš momak a ja dobar pa vraćamo samo dokumenta
A kobila bi na sudu rekla - ne poznajem obojicu, jedan mi uzeo drugi mi vratio

Neka fala ja... a ni Ivica Dačić me nije zaposlio kao onu šankerku koja obilazi muški toalet i broji pare pa vrati

Poslednja izmena:
A onaj deda što dobio gratis penzije jer je sa 70 godina bio 2 puta jači od majmuna od 35 godina koji pljačka poštu kad nema penzija
mislim da je tasterisao komšiluk pa nisu znali kako legalno da mu plate za dojave

- - - - - - - - - -

Koliko god šetao po Brankovom Mostu i razmišljao ima li u Srbiji budućnosti za mene dok gledam onu vodurinu,
nisam video da i jedna manekenka šeta i gleda šta ja razmišljam dok šetam po mostu sav sjeban

A kako bi i prošla kad manekenke šetaju samo sa pandurskim prekucanim džipovima...

А који то буздован држи 50.000 у кешу? То је бре нека сировина сто посто. Ситна буржоазија. Капиталиста почетник.

A koliko šankerica utrčava u muški wc da proverava šta je ostalo iza muškarca pa nadju torbicu sa 200.000 evra pa izbroji pa vrati?
Na čemu je onaj Ivica Dačić? Ja bi se usro što su moji otisci prsta čim bi video da ima više od iljadu... mislim bacio bi u klozetsku šolju i povukao bih vodu.
Otkud ja znam odakle nekome 200.000€ a moji otisci na torbici? Voda odnese a on nek sačeka na izlazu... tj kod Morave, donji tok

Poslednja izmena:

Back