filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Tucet popaljenih balavaca će da poziva nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа не измишљам, зар се нисте солидарисали са нацистима?Ајде немој сада да измишљаш..па тако је лакше..измишљати и подваљивати, а други .. да се бране...није дуре...сада испаде ти знаш боље од мене што сам ишао у шетњу..
ЉДП-овца...ааа...сада ми је јасније, забринух се ко паметн жели да буде у сатанистима..кад оно чедини...Илуминат је ЉДП-овско чедо, игноришите га.
A ako nisu, sta cemo onda? Skolski primer onoga o cemu sam gore govorila.
A ti si siguran da bas svi tako, i nikako drugacije, interpretuju pomenutu krilaticu?
Ништа не измишљам, зар се нисте солидарисали са нацистима?
Овде се помиње неко саопштење Образа ''дођи ако смеш'':
http://www.pogledi.co.yu/diskusije/viewtopic.php?p=95881&sid=7d9e1a5f5cfae95223ae184a06b30a35
Иначе и ја сам тамо био, али са друге стране и видео сам када је дечурлија излазила из цркве.
Не верујем да имају довољно година за војску, тако да...
Закључак:Рекао сам НАРОЧИТО ако су Православци...значи ни овако им нико неће угрозити животе, само неће бити у могућности да шире своју секту или јерес..а док су они у томе..никога не дирају..нема никаквих проблема...
Ја ти могу гарантовати за врх организације..да нико није расиста..нити фашиста...еее сада дали има неко у Образу од чланства, који на тај погрешан начин размишља..то ти нисам у могућности гарантовти, као ни да таквих нема у дс, љдп-у и др..странкама...
значи ни овако им нико неће угрозити животе, само неће бити у могућности да шире своју секту или јерес..а док су они у томе..никога не дирају..нема никаквих проблема...
Закључак:
Право гласа дати само православним Србима, а порез треба да плаћају сви грађани без обзира на веру и нацију и решен проблем.
Јел' тако?
@Iluminat
jel' tacno da si ldp-ovac?
Ако она маса што је била у Саборној цркви у НС тога дана има у просеку 30 година онда мора да су се скупили од прања, ја друго објашњење немам.ти конструсиеш причу кко теби одговара..ја сам мало пре објашњавао о чему се радило па немам намеру понов, врати се коју страну пре па читај...е сада каква дјечурлија, опет измишљаш....ја имам 35 година, зар сам ја дете? А и бар 60% чланства..има око 30...
Ti, dakle, smatras, da je sve osim tvoje veroispovesti (tj. ogranka veroispovesti) sekta? Jeres? Pa sta je to ako ne fasizam?
Ма не гледао си из зграде, јер ниси смео да изађеш на улицу, ништа друго...Ако она маса што је била у Саборној цркви у НС тога дана има у просеку 30 година онда мора да су се скупили од прања, ја друго објашњење немам.
Jeste. Mi nismo pljačkali sopstvene građane; mi uzimamo lovu od Amerikanaca. I nemamo kult ličnosti.
Ко је лопов да му се одсече рука, ко силује кастрација одма', ко није праве вере има се покрстити или протерати моментално...не, право гласа укинути свима, и увести сталежну монархију
'Ма не гледао си из зграде, јер ниси смео да изађеш на улицу, ништа друго...
Е видиш, сада ти већ конструишеш, као онај клавириста..Ја када ЗНАМ да је само моја ПРАВОСЛАВНА религија у ПРАВУ, као што јесте..нисам ништа друго до ОБИЧАН ВЕРНИК..јер тако размишљају и мухамеднци и латини, док су лутеранци и англиканци побили све противника по Немачкој, Британији, латини у Француској и Пољској..
...док у Немањичкој Србији..није било ништа од тога....е сада ко је фашиста, сама разлучи...
Ко би у таквој монархији био краљ по теби?не, право гласа укинути свима, и увести сталежну монархију
јесте, ви сте кдинаповаали људе и ударали рекет земунцима да их нећете стрпати у затвор..а уз то дилујете гудру све у шеснест...
Е видиш, сада ти већ конструишеш, као онај клавириста..Ја када ЗНАМ да је само моја ПРАВОСЛАВНА религија у ПРАВУ, као што јесте..нисам ништа друго до ОБИЧАН ВЕРНИК..јер тако размишљају и мухамеднци и латини, док су лутеранци и англиканци побили све противника по Немачкој, Британији, латини у Француској и Пољској..
...док у Немањичкој Србији..није било ништа од тога....е сада ко је фашиста, сама разлучи...