За Војску са Образом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ајде немој сада да измишљаш..па тако је лакше..измишљати и подваљивати, а други .. да се бране...није дуре...сада испаде ти знаш боље од мене што сам ишао у шетњу..
Ништа не измишљам, зар се нисте солидарисали са нацистима?
Овде се помиње неко саопштење Образа ''дођи ако смеш'':
http://www.pogledi.co.yu/diskusije/viewtopic.php?p=95881&sid=7d9e1a5f5cfae95223ae184a06b30a35
Иначе и ја сам тамо био, али са друге стране и видео сам када је дечурлија излазила из цркве.
Не верујем да имају довољно година за војску, тако да...

A ako nisu, sta cemo onda? Skolski primer onoga o cemu sam gore govorila.
A ti si siguran da bas svi tako, i nikako drugacije, interpretuju pomenutu krilaticu?

Рекао сам НАРОЧИТО ако су Православци...значи ни овако им нико неће угрозити животе, само неће бити у могућности да шире своју секту или јерес..а док су они у томе..никога не дирају..нема никаквих проблема...

Ја ти могу гарантовати за врх организације..да нико није расиста..нити фашиста...еее сада дали има неко у Образу од чланства, који на тај погрешан начин размишља..то ти нисам у могућности гарантовти, као ни да таквих нема у дс, љдп-у и др..странкама...

Ништа не измишљам, зар се нисте солидарисали са нацистима?
Овде се помиње неко саопштење Образа ''дођи ако смеш'':
http://www.pogledi.co.yu/diskusije/viewtopic.php?p=95881&sid=7d9e1a5f5cfae95223ae184a06b30a35
Иначе и ја сам тамо био, али са друге стране и видео сам када је дечурлија излазила из цркве.
Не верујем да имају довољно година за војску, тако да...

ти конструсиеш причу кко теби одговара..ја сам мало пре објашњавао о чему се радило па немам намеру понов, врати се коју страну пре па читај...е сада каква дјечурлија, опет измишљаш....ја имам 35 година, зар сам ја дете? А и бар 60% чланства..има око 30...

Рекао сам НАРОЧИТО ако су Православци...значи ни овако им нико неће угрозити животе, само неће бити у могућности да шире своју секту или јерес..а док су они у томе..никога не дирају..нема никаквих проблема...

Ја ти могу гарантовати за врх организације..да нико није расиста..нити фашиста...еее сада дали има неко у Образу од чланства, који на тај погрешан начин размишља..то ти нисам у могућности гарантовти, као ни да таквих нема у дс, љдп-у и др..странкама...
Закључак:
Право гласа дати само православним Србима, а порез треба да плаћају сви грађани без обзира на веру и нацију и решен проблем.
Јел' тако?

значи ни овако им нико неће угрозити животе, само неће бити у могућности да шире своју секту или јерес..а док су они у томе..никога не дирају..нема никаквих проблема...

Verovatno sam glupa sto se raspravljam, ali smatram da ne mozes kritikovati nesto ako ne porazgovaras sa pristalicama neke ideje.

Ti, dakle, smatras, da je sve osim tvoje veroispovesti (tj. ogranka veroispovesti) sekta? Jeres? Pa sta je to ako ne fasizam? Kao sto rekoh, to je ime za pojavu iz odredjenofg istorijskog trenutka, pa ipak.. Kako bi ti to nazvao? Realnim razmisljanjem? Kako mozes bilo sta da prezentujes i propagiras ako ne baratas osnovnim pojmovima vere, veroispovesti, etnosa i sl?

Закључак:
Право гласа дати само православним Србима, а порез треба да плаћају сви грађани без обзира на веру и нацију и решен проблем.
Јел' тако?

не, право гласа укинути свима, и увести сталежну монархију

ти конструсиеш причу кко теби одговара..ја сам мало пре објашњавао о чему се радило па немам намеру понов, врати се коју страну пре па читај...е сада каква дјечурлија, опет измишљаш....ја имам 35 година, зар сам ја дете? А и бар 60% чланства..има око 30...
Ако она маса што је била у Саборној цркви у НС тога дана има у просеку 30 година онда мора да су се скупили од прања, ја друго објашњење немам.

Ti, dakle, smatras, da je sve osim tvoje veroispovesti (tj. ogranka veroispovesti) sekta? Jeres? Pa sta je to ako ne fasizam?

Е видиш, сада ти већ конструишеш, као онај клавириста..Ја када ЗНАМ да је само моја ПРАВОСЛАВНА религија у ПРАВУ, као што јесте..нисам ништа друго до ОБИЧАН ВЕРНИК..јер тако размишљају и мухамеднци и латини, док су лутеранци и англиканци побили све противника по Немачкој, Британији, латини у Француској и Пољској..
...док у Немањичкој Србији..није било ништа од тога....е сада ко је фашиста, сама разлучи...

Ако она маса што је била у Саборној цркви у НС тога дана има у просеку 30 година онда мора да су се скупили од прања, ја друго објашњење немам.
Ма не гледао си из зграде, јер ниси смео да изађеш на улицу, ништа друго...

не, право гласа укинути свима, и увести сталежну монархију
Ко је лопов да му се одсече рука, ко силује кастрација одма', ко није праве вере има се покрстити или протерати моментално...
У ком веку ти живиш, јел си свестан да се због таквих глупости које заговараш нимало не разликујеш од вехабија (осим по вероисповести).
Толике си године набиЈо у дупе а овако лупеташ, ццц.

Е видиш, сада ти већ конструишеш, као онај клавириста..Ја када ЗНАМ да је само моја ПРАВОСЛАВНА религија у ПРАВУ, као што јесте..нисам ништа друго до ОБИЧАН ВЕРНИК..јер тако размишљају и мухамеднци и латини, док су лутеранци и англиканци побили све противника по Немачкој, Британији, латини у Француској и Пољској..
...док у Немањичкој Србији..није било ништа од тога....е сада ко је фашиста, сама разлучи...

Znamo svi ko je i kada bio fasista, ali to nikoga ne sprecava da danas bude novi.

Pitanja vere su, upravo to- pitanje vere. Gradjanska prava su vec nesto drugo. Ne moze Zika ili Pera da kaze sta je sekta, to sto se verske organizacije caste medjusobno epitetima ne treba da brine obicnog smrtnika. Versko pravo svakome je zagarantovano, ziveo na Marsu ili u Srbiji, dok god ne ugrozava tudja prava.

Nemanjici su bili u srednjem veku, ne mislis valjda da takvi odnosi treba danas da se primenjuju? Ipak je proslo oko 500-700 godina od tada.

- prozivanje korisnika, vitlanje sa verom a nemate popove, bavljenje vojskom iako niste registrovana organizacija niti činite vlast, Kurir...

... previše ciljeva znaš...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back