Za vecinu ljudi u Srbiji prihvatljivije da im je dete kriminalac nego homoseksualac?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci vecina bi radije da im sin isece nekoga nozem, da izmalti par filipinki da bi radile poslic za njega, da veze citavu porodicu i gasi cigare dedi po glavi da bi rekao gde je stek, da ode na ratiste i da ne pricam sta sve tamo da radi, da pobije ko zna koliko ljudi gudrom koju je preprodao nego da ima drugacije sexualno opredeljenje? Boze me sacuvaj gde ja zivim... Posle se cudimo sta nam fali i zasto nam se sve ovo desava...

- - - - - - - - - -

To bas moras da si tupav do bola da bi bio takav ili da stvaras takvu porodicu.

To i ja kazem i onda se cude sto kriminal cveta pa naravno kada ga slave i u nebesa dizu.

Zaboravljate da vecina ljudi u Srbiji ne vidi homoseksualnost kao nesto normalno, vec kao manu, hendikep, bolest, i ne znam roditelja kome ce biti drago i koji ce hvaliti sutradan "joj znas, moj sin je gay" i praviti vazan time.
Ni kriminal nije normalan, ali eto, uz to ide strahopostovanje neko (ima i osude, ali eto, prolazno ludilo nadaju se), a uz homosekualnost ruglo i osuda sredine.

A da li bi radije roditelji da im dete bude neki kao iz ovaj manijak iz price sa Tijanom ili gej, e to je vec pitanje.

Zaboravljate da vecina ljudi u Srbiji ne vidi homoseksualnost kao nesto normalno, vec kao manu, hendikep, bolest, i ne znam roditelja kome ce biti drago i koji ce hvaliti sutradan "joj znas, moj sin je gay" i praviti vazan time.
Ni kriminal nije normalan, ali eto, uz to ide strahopostovanje neko (ima i osude, ali eto, prolazno ludilo nadaju se), a uz homosekualnost ruglo i osuda sredine.

A da li bi radije roditelji da im dete bude neki kao iz ovaj manijak iz price sa Tijanom ili gej, e to je vec pitanje.
pametan si covek

nekako mislim da je sve u vaspitanju, u usmeravanju od prvih dana, da je tu i odluka kome ce pripadati i sa kim se kresati, i koje ce vrednosti ceniti, koji model i scenario usvojiti

pa pazi ne moz ni krimos da bude svako mora ba budes jak hladan snalazljiv lukav inteligentan ,dakle ipak su to alfa prerogativi ako i zavrsi u corci decu ce uzgajati deda baba majka bice i love , a gej tu nema pomoci...

u stvari.

kod nas kriminalci su cak elita. najbolji muzjaci. buntovnici. neposlusni. ponosni. dusevni cak primerci koji sticajem okolnosti ne mogu drugacije da se ispolje.

u normalnim uslovima (tj kad bismo bili slobodno I zdravo drustvo) ti isti danas nasi banditi bili bi na zdraviji nacin socijalne uspesniji i omiljeniji.

svi manje vise uspesni ljudi u svetu usput imaju pomalo krimi karakter, koji znaci odstupanje od pravila, preskakanje ograda, samostalnost i sposobnost da se ostvari naum kako se kaze.

tuzno ali istinito, kod nas oni koji su ispravni u stvari drze pognute glave, trpe, rade sta im se kaze, boje se... dok oni koji imaju muda (ali ne i znanje nazalost zbog tragicne situacije u kojoj smo) dizu glave i bore se za sebe makar.

homoseksualce necu da komentarisem, povraca mi se od njih.

i kriminala i kriminalaca ima raznih. jel neko misli o tome?

pa u normalnom drustvu kriminalci su otpad, ljudi nepismeni uglavnom i lenji i poremeceni i nesrecni, ljudi sa greskom, nisu ok, uopste nisu ni zanimljivi, niko ih ne prihvata osim uska grupa oko njih koja deli istu sudbinu.

ali u nasem (okupiranom ili kolonizovanom) drustvu mi svi smo kao narod otpadnici, nemamo mogucnosti nego da prihvatimo stvarnost i budemo poslusni ili da se nekako borimo makar za sebe i svoje najblize na bilo koji nacin.

zato nasi banditi su pomalo drugaciji od svetskih. mislim da vecina tich istih ljudi u normalnoj situaciji ne bi bili banditi. dokaz: vecina kriminalaca u svetu su odpadnici od drustva ne dozivljavaju sebe kao deo grupe kako se kaze a delaju protiv drustva u celini (ne prihvataju drustvene norme), dok nasi su tu medju nama i jedni od nas, oni sami se porede sa nama obicnim ljudima odnosno nisu protiv nas nego prihvataju u stvari nase drustvene norme.

vecina nasih bandita su u stvari potpuno normalni ljudi, nemaju nikakvu gresku osim sto zive u toj nesrecnoj zemlji u teskom trenutku.

ali to su dve potpuno nespojive situacije. to se ni u kojoj ravni ne moze porediti. ne razumem otkud uopste stavljanje seksualne orijentacije i kriminalne stranputice u isti kontekst (ne)prihvatljivosti.:confused:

Vrsis zamenu teza. Ako se homoseksulac ne moze porediti sa kriminalcem, to ne znaci da nema smisla postaviti pitanje sta je roditeljima prihvatljivije.

Kriminalci su svi od reda neinteligentni, neobrazovani, iskompleksirani, sociopate, iz loših porodica, sa lošim psihičkim karakteristikama, nekorisni za društvo i sl.
Homoseksualaca ima vrlo zanimljivih i kvalitetnih (ima i ogavnih smarača, naravno).
Izbor je jasan.

Nije problem taj..roditelji i u jednom i u drugom vide zlo...medjutim,kriminalac moze oformiti porodicu,napraviti decu,ziveti zivot dok zivi..ta deca ce mozda biti dobra,obrazovana itd..ima nade...***** ostaje tu gde jeste,nema perspektivu u tom roditeljskom smislu, neodrziv je bioloski i predstavlja smrt porodice...da sad ne duzim, sa njim se sve zavrsava,kao da je jalov...a roditelji zele unuke,nadlednike,nsdu,zivot..i od dva zla izabrace manje..kriminalci cesto postanu tajkuni,ministri,savetnici,ministri policije cak..izlecivo je...ako se razumemo..

Bruka si ti za pamet, i civilizaciju drvo jedno.. To sto kriminalac odlezi "pa se promeni" nece vratiti ljudski zivot..

A ljudi su retardirani, kad im bolje sin ubica nego *****, jer ***** "ne daje potomstvo".. Tesko deci koja imaju takve majmune za roditelje.. Ono bolje ubica, nego Tesla ili Andric, jer Tesla i Andric nisu imali decu.. a ubica moze da k*ara, velika je to pamet da se koti ko svaka zivotinja.. + ****** mogu imati potomstvo, bilo usvajanjem, bilo sa surogat majkom..

Poslednja izmena:

Back