- Poruka
- 237.621
Nazalost jeste ...Da li je ovo istina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazalost jeste ...Da li je ovo istina?
Znaci vecina bi radije da im sin isece nekoga nozem, da izmalti par filipinki da bi radile poslic za njega, da veze citavu porodicu i gasi cigare dedi po glavi da bi rekao gde je stek, da ode na ratiste i da ne pricam sta sve tamo da radi, da pobije ko zna koliko ljudi gudrom koju je preprodao nego da ima drugacije sexualno opredeljenje? Boze me sacuvaj gde ja zivim... Posle se cudimo sta nam fali i zasto nam se sve ovo desava...
- - - - - - - - - -
To bas moras da si tupav do bola da bi bio takav ili da stvaras takvu porodicu.
pametan si covekZaboravljate da vecina ljudi u Srbiji ne vidi homoseksualnost kao nesto normalno, vec kao manu, hendikep, bolest, i ne znam roditelja kome ce biti drago i koji ce hvaliti sutradan "joj znas, moj sin je gay" i praviti vazan time.
Ni kriminal nije normalan, ali eto, uz to ide strahopostovanje neko (ima i osude, ali eto, prolazno ludilo nadaju se), a uz homosekualnost ruglo i osuda sredine.
A da li bi radije roditelji da im dete bude neki kao iz ovaj manijak iz price sa Tijanom ili gej, e to je vec pitanje.
pa pazi ne moz ni krimos da bude svako mora ba budes jak hladan snalazljiv lukav inteligentan ,dakle ipak su to alfa prerogativi ako i zavrsi u corci decu ce uzgajati deda baba majka bice i love , a gej tu nema pomoci...
i kriminala i kriminalaca ima raznih. jel neko misli o tome?
ali to su dve potpuno nespojive situacije. to se ni u kojoj ravni ne moze porediti. ne razumem otkud uopste stavljanje seksualne orijentacije i kriminalne stranputice u isti kontekst (ne)prihvatljivosti.![]()
Kriminalci su svi od reda neinteligentni, neobrazovani, iskompleksirani, sociopate, iz loših porodica, sa lošim psihičkim karakteristikama, nekorisni za društvo i sl.
Homoseksualaca ima vrlo zanimljivih i kvalitetnih (ima i ogavnih smarača, naravno).
Izbor je jasan.