Ima li neko da je za neobavezno dopisivanje, interesuju me brojne teme, filozofija, film, muzika, stripovi, priroda, prednost imaju devojke ali pol u sustini nije toliko bitan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh nemoj ovde su prepametni prevazisli su toIma li neko da je za neobavezno dopisivanje, interesuju me brojne teme, filozofija, film, muzika, stripovi, priroda, prednost imaju devojke ali pol u sustini nije toliko bitan.
Priznaj da si mu poslala pp bog te ubio dabogda ahahahaJes, a njemu sve pršti u pp.
![]()
Pa to današnja omladina, njima to sve istoMene malo brine ovo pol nije bitan
Vidiš kako isto primetimoMene malo brine ovo pol nije bitan
Pa to današnja omladina, njima to sve isto
Može.Ima li neko da je za neobavezno dopisivanje, interesuju me brojne teme, filozofija, film, muzika, stripovi, priroda, prednost imaju devojke ali pol u sustini nije toliko bitan.
A jel od takvih mora skrivati životinje ili?To se zove panseksualac valjda.![]()
Samo stoku sitnog zubaA jel od takvih mora skrivati životinje ili?
Aj neki grupniЕво и ја хоћу, може.
Ja nisam upratio taj trend, mada jednom neka budala reče kao oni mogu da se zaljube u sve što je živo, pa i u filadendron, onda 100% mogi i u kera daleko biloSamo stoku sitnog zuba
Pa se izljibe u bulju hahahaЕх, сад и ви. Човек рачуна да може упозна неког лика који воли да гледа хорор филмове, исто као и он. Онда се скупе суботом увече да гледају филмове, а ту дође млађа сестра...![]()
Xixi nada poslednja umireHoće neko meni da piše?![]()