ZA UKRADENE BEBE...NAKNADA 1O.OOO Evra !!!

Po izjavam roditelja,iz porodilista u Srbiji,ukradeno je nekoliko stotina beba.Po rodjenju deteta,majka se obavesti
de je dete umrao,bez ikakvih objasnjenja od cega,kako zdrava beba naprasno umre.Roditeljima se nije dozvoljavalo
da svoju mrtvu bebu,niti vide niti im je dozvoljeno da dete sahrane???dodje do prave istine,sta je sa njihovim bebama.

Roditelji koji su na ovaj nacin izgubili svoje bebe,napravili su Udruzenje koje je pokusavalo na sve nacine,da trazburu.
preko drzavnih organa vlasti, saznaju ko je kriv tj.ko je sve ucestvovao u ovoj "raboti" sa bebama.Kako su iscrpli
sve pravne nacine,da sazna istina,obratili su se Medjunarodnom sudu Pravde u Strazburu.Presudom nasa Vlada
je dobila obavezu,da se slucaj "ukradenih beba" resi.

Ovih dana,pred poslanicima Parlamenta (Srbije) bice predlog Zakona,po kome ce roditelji " umrlih" beba
moci da vode na Sudu,privatni spor sa odredjenim porodilistem. Ukoliko se na Sudu dokaze,da su roditelji u pravu,
Drzavu ce Sud obavezati,da roditeljima isplati "naknadu" za nestalu bebu,u iznosu od 1O.OOO Evra.!!!

Naravno da su roditelji nezadovoljni.Oni sa pravom kazu:mi hocemo da Drzava ispita svaki slucaj nestale bebe.
Mi necemo novac. Mi ne zelimo da nase dete prodamo,vec da dodjemo do istine,gde je nase dete.!!!:think:

Back