Za ubistvo srpskog turiste u Ohridu - 2 (dve) godine zatvora!!!

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Eto malo perspektive kako druge drzave stite svoje gradjane, sta god oni uradili...

Prepolovljena kazna za ubistvo srpskog turiste u Ohridu
Tanjug | 18. 06. 2012. - 20:59h | Komentara: 0

252645_690261009dejannovakovicf_f.jpg

Apelacioni sud u Bitolju prepolovio je kaznu prvooptuženom Mitru Kostoskom za ubistvo srpskog turiste Dejana Novakovića 2010. godine u Ohridu.

Dejan Novaković

Umesto četiri godine zatvora na koliko je Kostoski ranije osuđen, Apelacioni sud mu je smanjio kaznu na dve godine, što znači da će u zatvoru ostati još samo devet meseci jer mu se u kaznu računa i vreme koje je proveo u pritvoru.

Ostalim optuženima za ubistvo Novakovića sud je potvrdio izrečene kazne.

Ilče Jonoski je osuđen na 4,5 godine zatvora, Gojko Naumoski na jednu i Dragan Đorđević, koji je u bekstvu, na četiri godine i devet meseci zatvora.

Beograđanin Dejan Novaković (34) ubijen je krajem avgusta 2010. posle tuče u ohridskoj diskoteci "Havana".

Grupa koja je napala Novakovića oborila ga je na pločnik i brutalno pretukla, a obdukcija je pokazala da je bio koban udarac u grudi.

Sudski proces je trajao skoro dve godine.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/328973/Prepolovljena-kazna-za-ubistvo-srpskog-turiste-u-Ohridu

I ovo navodiš kao primer toga kako bi jedna država i njeno pravosuđe trebalo da se ophode? Čovek je čovek, bez obzira koje nacije bio, i ne posoji nikakvo opravdanje za ovakva hladnokrvna ubistva.

Ja ovo navodim kao primer realnosti kako drzave u stvarnosti funkcionisu. Kome je do morala neka ide u crkvu, to rece onaj vas?

A štitili smo i mi onog glupog Miladina

Nismo. On se sam snasao i pobegao u Srbiju gde je btw osudjen zbog tuce na duzu zatvorsku kaznu nego sto je ovaj makedonac dobio za ubistvo :roll:

I ovo navodiš kao primer toga kako bi jedna država i njeno pravosuđe trebalo da se ophode? Čovek je čovek, bez obzira koje nacije bio, i ne posoji nikakvo opravdanje za ovakva hladnokrvna ubistva.

A štitili smo i mi onog glupog Miladina, pa nemoj da misliš da Srbija nešto zaostaje, po tom pitanju.
Nazalost, tako je.
Rocco, nije se sam snasao vec mu je pomognuto u ambasadi nasoj.

A štitili smo i mi onog glupog Miladina, pa nemoj da misliš da Srbija nešto zaostaje, po tom pitanju.
Koliko znam nije u pitanju ubistvo, već učestovanje u tuči za prvookrivljenog koji je bio sa pokojnim , a za ove ostale za nasilničko ponašanje u grupi .

Nazalost, tako je.
Rocco, nije se sam snasao vec mu je pomognuto u ambasadi nasoj.

nije mu nista pomognuto vec je u ambasadi dobio ono sto mu kao i svakom drugom gradjaninu Srbije pripada, cinjenica da je sluzbenik ambasade smenjen i krivicno gonjen dovoljno govori o smrdljivoj servilnosti srpske "drzave" i koliko je ista "pomogla" Kovacevicu.

nije mu nista pomognuto vec je u ambasadi dobio ono sto mu kao i svakom drugom gradjaninu Srbije pripada, cinjenica da je sluzbenik ambasade smenjen i krivicno gonjen dovoljno govori o smrdljivoj servilnosti srpske "drzave" i koliko je ista "pomogla" Kovacevicu.
To o nasoj servilnosti je druga prica ali Kovacevic je ubio.
A ovo je tema o tome na kako se male kazne osudjuju ubice.

Misliš ako zvekneš nekog "njhovog" brže će ti posle prolazti dani na robiji kad budeš ležao zbog toga zbog same pomisli da si im doakao ? :lol:

pa necs ni biti gonjen ako uspes da te ne uhvate, a i ako te uhvate blage su kazne.
Mada ono krvna osveta jeste glupa ako se uzme u obzir familija, ali krvna osveta cisto on tebi ubije nekoga a ti ubijes njega je sasvim logicna.

Back