За убијање ванземаљаца казна затвора до - ?

Ljubiša be, to su ti vanzemljaci, ne vanzemaljci.

Vanzemaljci su ti ovi iznad zemlje - grobari, dežurna baba koja nariče, krišom nasmejani srećnici kojima ostaje nasledstvo, i ostali.

A Gubari i Đamari su oni što se jedu isključivo sas crni lebac, nikako sas beli. To si se ti nešto zezno.

Vanzemaljci se međutim ne jedu, osim ako oš da ostaneš bez svog dela nasledstva.

http://www.mondo.rs/s183986/Svet/Novi_sef_Kancelarije_UN_za_vanzemaljce.html

ДаклеМ, спремајте се за пооштрене казне у случају да вам падне на памет да будете нетолерантни или да на било који начин малтретирате неког ванземаљца!

Не дај Боже да пожелите да га стерилишете или, пак, елиминишете!

И, пазите и како ћете да их назовете, не заборавите да будете политички коректни!

:hahaha::hahaha::hahaha:

:dash::dash::dash:

Pa što ste vi patriote toliko agresivni?
Šta su vam to vanzemaljci uradili?
Nema ih ni u srpskom desetercu...

Eto zimus prolazio jedan mršavi pored mog prozora, gledam ja njega gleda on mene.
Fala jasno, ja se userrem od straha pa ne izadjem napolje, bio mrak.
A i šta da sam izašao? Ko bi mi pomogao? Frka u gradskom prevozu pa niko neće da pomogne a kako da očekujem asistenciju kod interplanetarnog sukoba?
Izadjem ja ujutru i gledam one tragove, baš imaju male noge za onoliku visinu. A ne čuju se dok hodaju, samo nekako povijeni u ledjima malo.
A bile i neke igle i špricevi razbacani. Mislim nije lako biti vanzemaljac na planeti gde je sve em skupo, em nema posla, em niko nikog ne ebe ni 2%...

Ljubiša be, to su ti vanzemljaci, ne vanzemaljci.

Vanzemaljci su ti ovi iznad zemlje - grobari, dežurna baba koja nariče, krišom nasmejani srećnici kojima ostaje nasledstvo, i ostali.

A Gubari i Đamari su oni što se jedu isključivo sas crni lebac, nikako sas beli. To si se ti nešto zezno.

Vanzemaljci se međutim ne jedu, osim ako oš da ostaneš bez svog dela nasledstva.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back