Za to vreme u Crnoj Gori

Eraserhead:
Hrvatska: Prosečna plata 615 evra
8. maj 2007. | 10:25 | Izvor: Tanjug
Zagreb -- Prosečna neto plata u Zagrebu iznosila je u martu ove godine 716 evra, dok je na državnom nivou sto evra manja.

Prosečna neto plata po područjima delatnosti u martu se kretala od 3.688 kuna (oko 500 evra) u ribarstvu do 6.585 kuna (895 evra) u finansijskom poslovanju.

Kako je objavila državna finansijska agencija FINA, najniže plate isplaćene su u Međimurskoj županiji (3.337 kuna, ili 454 evra) a najviše u Zagrebu, koji ima status županije (5.262 kune, odnosno 716 evra). U privatnom sektoru, u martu je prosečna neto plata vredela 4.193 kuna (570 evra), a u državnom sektoru 5.048 kuna (686 evra).

I sta si time hteo da kazes?
Imam prijatelje u Zagrebu i znam kako zive.Plate im jesu vece nego ovde ali i troskovi zivota tako da realno jedva malo bolje od nas zive.Naravno tu ne racunam bagru lopovsku koja se nakrala oni zive extra isto kao i ovde. Plus su svi u kreditima kodstranih banaka do guse.Zato Seraseru ne kenjaj vise.

Ne znam da li imaš, ali meni deluje da se mnogo češeš. Ko da sam ja kriv što ti je mama volela da se uvaljuje u krilo komunističkim funkcionerima.

A fašizam se vidi kroz ideje o proterivanju... Ali to još bolje pokazuje manjak kapaciteta da se odgovori argumentima.;)

Eraserhead:
Ne znam da li imaš, ali meni deluje da se mnogo češeš. Ko da sam ja kriv što ti je mama volela da se uvaljuje u krilo komunističkim funkcionerima.

A fašizam se vidi kroz ideje o proterivanju... Ali to još bolje pokazuje manjak kapaciteta da se odgovori argumentima.;)
Ја глагол ''чешати'' скоро нигде не уптребљавам.Јеси ли размислио што га користиш у толиким количинама?Зашто се бавиш политиком?Просто.Чешање ти је сан наслеђен од тате.А одобравање кад разговарате о ''зарађеном'' сатисфакција.

rikir:
Meni koji sam iz CG, jebalo bi mi se za pristupanje EU i ostalome, kada bi mi cijepali drzavu, kao sto mi je, kao Srbinu, jednako stalo i do Srbije, i do CG, i do RS
Ja sam TO sto se tebi radi, ili bi ti se radilo, vec obavio DVA PUTA VECERAS..... uh, ima i malo umora, znash kako je kada godine pristignu ;)
A sto se tice EU, pa vjeruj mi da nece ni Srbija ostati mimo granica iste... Samo sto ce VLAST u Srbiji da izmrcvari taj i onako napaceni narod, a efekat ce, ne biti ravan NULI , nego ce debeeelo biti u minusu.

prof~Grof:
Pumps, menjaj avatar..........

Ništa ovog odje duplog škorpiona ne privlači no štikla. Nemoj da te neđe dovatim pa da bude kastig........Stavi čizmu, cokulu, opanke. Ako si već obućar ! Ili "papučar" !!
A dje jadan nebio...
I mene privlachi evo trides' godina. A kad vidim ove nashe djevo'ke po ulica POLUDIM.
Dobro zborish, bolje da sam stavio opanke ili kakve cokule a ne ove - uzbudjujuce ;)

Back