Kako tebi iskazati osecanje koje u meni izazivas,kada ni sama ne znam kojim imenom da ga nazovem...Kako dotaci tvoj brilijantni um i napokon se osloboditi te doze strahopostovanja?Cinilo mi se da sam uspela da ostavim po strani to "strahopostovanje:,ali dok ovo pisem...znajuci da ces procitati svaku rec,svako slovo analizirati...opet je prisutno.
Htedoh da ti napisem pesmu...cini se,nije dovoljno dobra,za tebe...dobicu keca iz poezije,a ne bih da ugrozim svj pesnicki status u blogu
Zato se odlucih na tekst,iako sam 100% sigurna da necu dobiti ocenu vecu od 8-...ali od tebe biti ocenjen osmicom,isto je kao da u indeksu stoje sve same 10-ke,jedna do druge!
Takvog perfekcionistu,do sada nisam upoznala.
Ali bas zbog toga si mi drag,odises posebnoscu,imas cvrst karakter...a opet si toliko divan,nezan i pazljiv...tek retko ko uspe zaviriti u tvoje srce i doziveti te na pravi nacin...onakvog kakav jesi...uistinu divan,poseban i vredan paznje!
Od samog pocetka naseg druzenja,zauzeo si visoku poziciju,na mojoj lestvici prioriteta...i posebno mesto u mom srcu!
Rekoh vecda ne mogu jasno da definisem osecanje prema tebi,ali recimo... "mnogo vise od prijateljstva,a potpuno daleko od ljubavi"...
Znas me uciniti sretnom,vratiti osmeh na moje lice,kada mi je to potrebno...
Ti si moj vodic kroz zivot i hram koji brizljivo cuva moje tajne...
Ti si ona "lepa rec,sto i gvozdena vrata otvara"...
Pred tobom padaju maske i sami od sebe ruse se odavno podignuti zidovi...
Volim kad si tu,a i kad si "tamo"...u tom malenom skrivenom kutku intime...
Volim tvoje "zagrljaje"
Ti vec dobro znas,da si moje veliko srce i stvarno ne znam sta bih da te nije tu!Ne ,ne zelim ni misliti o tome,jer bilo bi tako pusto,jadno i prazno bez tvog "sarenog pogleda na svet"

Htedoh da ti napisem pesmu...cini se,nije dovoljno dobra,za tebe...dobicu keca iz poezije,a ne bih da ugrozim svj pesnicki status u blogu

Zato se odlucih na tekst,iako sam 100% sigurna da necu dobiti ocenu vecu od 8-...ali od tebe biti ocenjen osmicom,isto je kao da u indeksu stoje sve same 10-ke,jedna do druge!
Takvog perfekcionistu,do sada nisam upoznala.
Ali bas zbog toga si mi drag,odises posebnoscu,imas cvrst karakter...a opet si toliko divan,nezan i pazljiv...tek retko ko uspe zaviriti u tvoje srce i doziveti te na pravi nacin...onakvog kakav jesi...uistinu divan,poseban i vredan paznje!
Od samog pocetka naseg druzenja,zauzeo si visoku poziciju,na mojoj lestvici prioriteta...i posebno mesto u mom srcu!
Rekoh vecda ne mogu jasno da definisem osecanje prema tebi,ali recimo... "mnogo vise od prijateljstva,a potpuno daleko od ljubavi"...
Znas me uciniti sretnom,vratiti osmeh na moje lice,kada mi je to potrebno...
Ti si moj vodic kroz zivot i hram koji brizljivo cuva moje tajne...
Ti si ona "lepa rec,sto i gvozdena vrata otvara"...
Pred tobom padaju maske i sami od sebe ruse se odavno podignuti zidovi...
Volim kad si tu,a i kad si "tamo"...u tom malenom skrivenom kutku intime...
Volim tvoje "zagrljaje"

Ti vec dobro znas,da si moje veliko srce i stvarno ne znam sta bih da te nije tu!Ne ,ne zelim ni misliti o tome,jer bilo bi tako pusto,jadno i prazno bez tvog "sarenog pogleda na svet"