Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa ti si idealan za one sto vole da popravljaju i loze se na darkere itd,mozes jos i grupi da osnujes,tipa kazes jednoj draga donesi mi zilet,a ona se onesvesti od srece jer bi da se zveknete zajedno ko romeo i julija,a ti bi samo da se obrijes
e posto smo svi skloni tome da vidimo samo greske partnera, koje su naravno mega razmera ajde da probamo da saznamo i koje su sve to nase greske u vezama?
dakle sta je sve to gde vi sami gresite?
Otkud znam, svako za sebe misli da je naj, naj...
Valjda ne umem da prepoznam kada pocinjem da budem navalentan, a iz kurtoazije se neke stvari precute.
Nisam konfliktan, pa se to nekad protumaci slabost ili ravnodusnost.
***** li ga, ima svega po malo...
e posto smo svi skloni tome da vidimo samo greske partnera, koje su naravno mega razmera ajde da probamo da saznamo i koje su sve to nase greske u vezama?
dakle sta je sve to gde vi sami gresite?
pa ti si idealan za one sto vole da popravljaju i loze se na darkere itd,mozes jos i grupi da osnujes,tipa kazes jednoj draga donesi mi zilet,a ona se onesvesti od srece jer bi da se zveknete zajedno ko romeo i julija,a ti bi samo da se obrijes
Ma ne trebe meni da me popravlja neko, ovo je odavno prevazislo svaku mogucnost popravke.
Ma kakvi darkeri, emosi i vrazje matere, vidis ti moj avatar, gde ja licim na emosa sa ovakvim 'aljincetom?