za tango je potrebno dvoje

Doktore.. pola kila papaka za poneti..

mislis 3 tone :lol:

- - - - - - - - - -

meni jedan zamerao sto sam previse iskrena i sto ne igram toplo - hladno...a nije bio tinejdzer :sad2:

ti to ozbiljno?

- - - - - - - - - -

Greske? Manjak svog ja, samopouzdanja i te stvari na koje se zene loze.
A i sto sam psihicki slucaj je isto veliki turn off. :mrgreen:

pa ti si idealan za one sto vole da popravljaju i loze se na darkere:lol: itd,mozes jos i grupi da osnujes,tipa kazes jednoj draga donesi mi zilet,a ona se onesvesti od srece jer bi da se zveknete zajedno ko romeo i julija,a ti bi samo da se obrijes:lol:

e posto smo svi skloni tome da vidimo samo greske partnera, koje su naravno mega razmera ajde da probamo da saznamo i koje su sve to nase greske u vezama?
dakle sta je sve to gde vi sami gresite?

Otkud znam, svako za sebe misli da je naj, naj...
Valjda ne umem da prepoznam kada pocinjem da budem navalentan, a iz kurtoazije se neke stvari precute.
Nisam konfliktan, pa se to nekad protumaci slabost ili ravnodusnost.
***** li ga, ima svega po malo...

pa ti si idealan za one sto vole da popravljaju i loze se na darkere:lol: itd,mozes jos i grupi da osnujes,tipa kazes jednoj draga donesi mi zilet,a ona se onesvesti od srece jer bi da se zveknete zajedno ko romeo i julija,a ti bi samo da se obrijes:lol:

Ma ne trebe meni da me popravlja neko, ovo je odavno prevazislo svaku mogucnost popravke. :mrgreen:
Ma kakvi darkeri, emosi i vrazje matere, vidis ti moj avatar, gde ja licim na emosa sa ovakvim 'aljincetom?

Back