Za sve vas...(slobodno procitajte i javite se)

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
....koji me mrzite...Znam,ima vas puno.Ne znam sta sam kome zgresila ovde na forumu.Sta sam kome skrivila?Neka se javi....Neka slobodno napise! Nemam sta da krijem..Ako nisam bila prijatelj ni neprijatelj nisam..Prepozncete se,slali ste mi pp,pljuvali i vredjali prijatelje,mene...Hajde,nemojte biti kukavice i javite se!

I onako ste pobedili svi! Eto,likujte,uspeli ste!

Ostacu....Zbog svih vas..Zbog sebe....
Ostaćeš nego šta:cmok2: Ne sme se dobar pred zlim povlačiti :).Ako ti, i tebi slični, divni ljudi, odete odavde, zbog sitnih, malodušnih i zlih ljudi, koji uzroke svoje nesreće traže u sreći drugih, onda ovaj Forum, i vreme provedeno na njemu, ne bi imao nikakvog smisla. Zbog nas koji te volimo, ti moraš ostati , ulepšavati nam profile divnim slikama i komentarima, , hraniti našu dušu svojim stihovima i prenositi nam svoju pozitivnu energiju.
Voli te tvoja Foxy:cmok2::heart::zag:
Btw Fina sam zbog javnosti, na pp ću ti uši iščupati zato što si dozvolila sebi da te "tamo neki" iznerviraju i unesu nemir, sada kada si na kraju puta do sreće:evil::D

Draga...dok sam citala prvu stranu,vec sam se nameracila posteno da te izgrdim...:)Jedno tako milo,bistro i srdacno stvorenje,nikako sebi nesme da dozvoli takav osecaj zbog raznoraznih beskicmenjaka koji nas okruzuju sa svih strana.
Cuvaj sve ove reci, tebi dragih ljudi kao bisere...a ostalim zlocama ne daj na vaznosti,znas i sama da im je upravo to i potrebno.I tako...necu te grditi :),jer me je recenica o ostanku obradovala...uzivaj...jasno ti je da ovde imas i sa kim...:zag:

MPMcB;bt108938:
Prvo, ti za koje misliš su kukavice,
neće se javiti zaboravi na to
Potom, zaboravi ih kompletno, ako se držiš onoga što jesi, niski udarci ništa ne znače.
Polemisati sa nekim koga ne smatraš bar sebi ravnim samo je mućenje bistrog toka.
Okreni se svojim pomislima
pacova je oduvek bilo
neka ih

Zaista,resila sam da ne otvaram njihoe poruke vise.Dosta je bilo.Hvala ti:zag:

Disfox;bt108940:
Ostaćeš nego šta:cmok2: Ne sme se dobar pred zlim povlačiti :).Ako ti, i tebi slični, divni ljudi, odete odavde, zbog sitnih, malodušnih i zlih ljudi, koji uzroke svoje nesreće traže u sreći drugih, onda ovaj Forum, i vreme provedeno na njemu, ne bi imao nikakvog smisla. Zbog nas koji te volimo, ti moraš ostati , ulepšavati nam profile divnim slikama i komentarima, , hraniti našu dušu svojim stihovima i prenositi nam svoju pozitivnu energiju.
Voli te tvoja Foxy:cmok2::heart::zag:
Btw Fina sam zbog javnosti, na pp ću ti uši iščupati zato što si dozvolila sebi da te "tamo neki" iznerviraju i unesu nemir, sada kada si na kraju puta do sreće:evil::D

Hvala ti Foxy:heart:
Mnogo mi znace reci svih vas.Puno mi je srce bas kao sto je bilo prazno jutros....Mislila sam da sam ostala sama...Eto,nisu se javili oni ali prijatelji jesu i tako je jos bolje.Znam da vas imam uz sebe i nista mi drugo nije bitno:zag: :zag::cmok2:

maxyma;bt108946:
Draga...dok sam citala prvu stranu,vec sam se nameracila posteno da te izgrdim...:)Jedno tako milo,bistro i srdacno stvorenje,nikako sebi nesme da dozvoli takav osecaj zbog raznoraznih beskicmenjaka koji nas okruzuju sa svih strana.
Cuvaj sve ove reci, tebi dragih ljudi kao bisere...a ostalim zlocama ne daj na vaznosti,znas i sama da im je upravo to i potrebno.I tako...necu te grditi :),jer me je recenica o ostanku obradovala...uzivaj...jasno ti je da ovde imas i sa kim...:zag:

Imam vas sve...Hvala ti na podrsci,draga moja:zag: :zag::cmok2::heart::heart::heart:

LJILJA MMM;bt108958:
Emina, pile, šta je ovo? Znam i da najhrabrijima ponestane snage.......a ti si jedna od mladih žena kojima se ova moja sredovečna glava i srce dive....te smatram da je ovo samo tren slabosti koji svima dodje.
Molim te......idemo dalje :cmok2:

Ljiska,idemo dalje....Idemo..Znas da sam uvek bila jaka ali prosto nisam mogla ovo da podnesem.Zaboravila sam koliko dobrih ljudi ima ovde pored svog zla koje me je snaslo u poslednje vreme.Od srca vam se svima zahvaljujem jos jednom:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

lokateli;bt109002:
aj da i ja jednom napišem nešto na nečijem blogu :lol:
a o čemu se ovde priča? :lol:
leličanstvena, el to hoćeš da begaš s 4uma? :p
pametno, al' znaš i sama koliko teško ostvarljivo, jer droga je ovo :lol:
a da nema tih skotova i hohštaplera, ne bi bilo ni toliko zanimljivo :lol:

:zag:

hahaa
Lokilicanstveni,upravu si:lol:
Droga je ovo i to kakva:D
Pa eto,neka ih..Neka vide da je pobedilo dobro a ne njihovo zlo:D
A citaju oni sada,svako slovo;)
A i treba:D

Poslednja izmena:
Emin@;bt109003:
Neka vide da je pobedilo dobro a ne njihovo zlo:D
A citaju oni sada,svako slovo;)
A i treba:D

Divna dusice,ova tvoja jedna recenica me vratila nazad na forum :)

Jako me pogodilo sve sto sam ovdje procitala....jer iz istog razloga sam i ja otisla sa foruma....

Lako je savjete djeliti drugima,ali sebi je najteze...ali zato kazem tebi NIKAD,NIKAD vise ne dozvoli da te losi ljudi otjeraju sa foruma,kad ima toliko dobrih ljudi i pravih prijatelja kojima nedostajes
Ljubim te puno :zag::zag::heart:

Vakatiki;bt109181:
Divna dusice,ova tvoja jedna recenica me vratila nazad na forum :)

Jako me pogodilo sve sto sam ovdje procitala....jer iz istog razloga sam i ja otisla sa foruma....

Lako je savjete djeliti drugima,ali sebi je najteze...ali zato kazem tebi NIKAD,NIKAD vise ne dozvoli da te losi ljudi otjeraju sa foruma,kad ima toliko dobrih ljudi i pravih prijatelja kojima nedostajes
Ljubim te puno :zag::zag::heart:

Hvala ti,Vakatika...Necu im dozvoliti vise.....Mi smo ovde radi lepog druzenja a zli..Pa neka truju sami sebe jer se mi necemo osvrtati vise:zag:

Back