Za sve postoji prvi put...

Prvi put ovako pisuci obracam se nekom ko ce to procitati .I pisem sa nejasnom slikom gdje ce me to odvesti.Velika sam pricalica od rodjenja.Imam problem gusenja sebe same rijecima ,zapravo ja hocu da govorim jednu temu ,pocnem je ,brzo ta stvara drugu i druga trecu ,pa onda skakutanje jedna mi drugu preskacu,jedva se dovedem u red,i vratim na onu sto je zapoceh.Nekad me tesko pohvatati,nekad razumjeti,i bude mi zao mojeg sagovornika pa ga usporim,pa ga razclanim pa pokusam da mu to sve priblizim.Imam prijateljicu Milenu koja me poznaje, razumije i slusa.Veliki dar.
Obraduje me kad god samo stane u mom vidokrugu.Obicno ona dodje kod mene boljeg je zdravlja, pokretljivija je.Jest da tada moram da je spasvam od mog Brunda,laje ko lud ,budala pseca, i tek se posle malo vremena smiri ,i zamrda repom radujucise se .Tada joj kazem vidis Milena i on ti se obredovao.Neka neka ,tako mi njegove radosti.Ova zima nije bila toliko hladna ,no jeste kad se oduzi narocito samim krajem kad ja Milenu sretnem pricom oce li to proljece vise,a isto cu za pravo cudo da se zalim kad pocnu vrucine,hoce li prestati.Sjednemo i uz obaveznu kafu potece prica iliti pocne moja pricanija.
Sve sve otrpi ,samo tesko vanzemaljce.Nasa politicka slika i prilika, je za obe neiscrpna ,a kako i ne bi bila, tako sama iste rostiljanje,uzduz i poprijeko.Opozicija nikakva,razbijena a i sama se razbjjala.Ovi za promjene nista ne promijenise sami sebe gase li gase.
Vladajuci vladaju i vladaju .Izgleda da ce to ciniti koliko a tek kako im se oce.Sad za poslednje izbore,nijesmo ni izlazile,ma da nevoljno digle smo ruke ,nema se rasta truditi sve po starom i sve kako oni hoce.Rezultate smo znale, a sto je najtuznije, nijesmo bila ni tako tuzne.Pamtimo nas dvije bolja vremena nadanje i zara u diskusijama .Sad od muke joj kazem ,
Milena ,ti si Crna Gora a je Srbija,nemoj da si mi rekla
zdravo, jesi li cula .Puj pike ne vazi ocu da sam ja Srbija....To moju Milenu cini mojom..
A tek kad na red dodje nas turizam.Elitni turizam hoce nas ministar turizma.Za taj elitni treba da imamo elitne uslove,ceste ,hotele, klopu i dodaje moje Milena ekolosku hranu iz ekoloske drzave,a dotle dok do toga dodje, ukidaju one takse i markice nebi li dosli neelitne iz okruzenja,jer ne daj Boze nekima i imena zaobilaze.
Sve biser do bisera , pricaju dvije Biserke pa ako je jedna onda sam to sigurno ja.Ovo Vam je dragi moji prvo javljanje, istrpite li ga evo mene opet .

Back