Za sve one koji misle da je Milosevicev rezim kriv za Ratove,Sankcije...90-tih

zasto bi ga oslobadali krivice ?
svatko snosi svoj dio, ali nema i nemoze biti "uravnilovke."..
i ti to znas....
Ko govori o "uravnilovci"? jasno da je najveći deo odgovornosti na Zlobodanu. Ali, iz vašeg ispada da je Buđman bio nevinašce, da se samo "branio". A zlotvor i zločinac SUŠTINSKI, a bogme i praktično, ništa manji od Zlobodana. Jedva je dočekao da ovaj povede rat, svim srcem pohrlio mu u "zagrljaj" (eno ga, i na onoj čuvenoj fotki iz "Ferala").

cetnikRS

Imas li ti bolove? Ili, da li osecas neke tegobe? Potrazi strucnu pomoc!

Ne hvala , ne treba meni nikakva pomoc!

Ako ikom treba pomoc treba vama Demokratama , Narkomanima... koji bi prodali Srbiju siptarima za kilo bijelog!

Pa i taj na tvom avataru je htjeo Srbiju da proda Zapadnjacima zato je i zavrsio onako kako je zasluzio - Pod zemljom!

Koga , bre vise zabole racku za raspad jugoslavije devedesetih???
da su u njoj ziveli normalni ljudi , ona bi opstala, posto su ziveli najvecim delom shabani i retardirani sovinisti , iskompleksirani karijeristi i mentalno zaostali "naciJonalisti" ........jugoslavija se raspala......pored slobe franje, alije i ostalih idiota , koje su slepo slusali jos veci idioti, ta zemlja i nije imala nikakvu sansu da opstane........

e, sada, od tih otpadaka, svaka drzava zivi onako kako je i zasluzila.......slovenija kako je zasluzila , srbija kako; je ona zasluzila...........i to je to......mozete da placete i naricete jos sto godina, svojom gluposcu , sovinisti i naciJonalisti svih boja su razyebali jednu solidnu drzavu .......za bolju niti su znali ,niti su je zasluzili ..........

Novinari pravili anketu u Jagodini povodom otvaranja zoo vrta pa pitaju cigu šta on misli o tome, a ciga kaže: - Da nije ovoga Palme, moja deca nikada majmuna nebi videla.

Ne hvala , ne treba meni nikakva pomoc!

Ako ikom treba pomoc treba vama Demokratama , Narkomanima... koji bi prodali Srbiju siptarima za kilo bijelog!

Pa i taj na tvom avataru je htjeo Srbiju da proda Zapadnjacima zato je i zavrsio onako kako je zasluzio - Pod zemljom!

tebi treba pomoc,cim mozes da napises da je milosevic pomogao Srbima u RSK i RS.
Kako je pomogao RS? tako sto im je uvodio sankcije? ili tako sto je u dejtonu poklonio 20 % teritorije?
Kako je pomogao Srbima u RSK? tako sto ih je prodao tudjmanu?

tebi treba pomoc,cim mozes da napises da je milosevic pomogao Srbima u RSK i RS.
Kako je pomogao RS? tako sto im je uvodio sankcije? ili tako sto je u dejtonu poklonio 20 % teritorije?
Kako je pomogao Srbima u RSK? tako sto ih je prodao tudjmanu?

Kretenu , ja sam napisao da je pomagao tako sto je slao dobrovoljce itd a na kraju je prodao!

У принципу Уједињене нације су признале Хрватску 1992, а ми смо после тога наставили да материјално помажемо оружане побуњенике против званичних безбедносних снага Хрватске.
То је чист акт агресије против друге чланице УН;
иако се слажем да није био напад Србије на Хрватску пуном снагом.

Milošević je stavljen pred gotov čin - braniti Kosovo ili ne!? On se odlučio za rat! Ova današnja vlast nije htjela ratovati i Kosovo je dobilo nezavisnost. Pitanje: Šta je bolje? Mislim da je teško odgovoriti...

Ok. I Sloba ga je "branio i odbranio" ...Krenuo u rat. I proglasio pobedu protiv NATO... I povukao vojsku sa teritorije gde je pobedio. I dozvolio protivnickoj vojsci da se trajno rasporedi na "odbranjenoj" teritoriji, izgradi najvece baze u Evropi. I potpisao Kumanovskim sporazumom sve sto je pred njega postavljeno. Dobio preko 4000 poginulih, razorenu drzavu , nije isterao svoje i na kraju pristao na bilo sta sto mu je ponudjeno da bi prestali da nas dalje unistavaju ili ne daj boze udju sa kopna u razore nas do kraja. Ili bi Sloba i tu bitku mozda dobio?
E sada, po tebi, nije Kosovo nezavisno vec od te 1999. potpisivanjem sporazuma i prestankom bilo kakvog uticaja Beograda dole, stvaranjem svih drzavotvornih institucija vojake , policije, vlade vec je Kosovo dobilo nezavisnost kad su ovi danas dosli na vlast?
Ti smatras da je posle svega toga i ova vlast trebala krenuti u rat sa celim svetom da bi odbranila nesto sto je vojnim putem vec dokazano nemoguce odbraniti protiv najvece svetske vojne sile, ponovo zaratiti sa celim svetom kada je taj kosmar vec iza nas, ponovo biti jogunast iako si mali, smesan, potucen, osramocen...
Ja to tako ne vidim.

Back