- Poruka
- 681
Ok,pošto niko neće da saradjuje,ja dižem ruke i možete slobodno da obrišete ovu temu.A dižem ruke i od ovog foruma pošto ovde nikog nije briga za mene.Zbogom svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra9:pesme- suicidalne, textovi- previse filozofski... Ne... mislim da necu nista ostaviti...![]()
Nema ovde takvih osoba na forumu koji bi te tako iskoristili ili se varam....Electra:Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?
DevouredSoul:Ja pishem dosta dugo....
Imam dosta pesama i par pricha...
Ne znam da li da ih postavljam...
![]()
Marinica:Nema ovde takvih osoba na forumu koji bi te tako iskoristili ili se varam....Electra:Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?![]()
ok tu imas pravo....ja ti ne bih iskoristila tekstove :wink:Electra:Marinica:Nema ovde takvih osoba na forumu koji bi te tako iskoristili ili se varam....Electra:Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?![]()
Pa, naravno da ne verujem da bi to uradili npr. Bleak, Keeper, mortishaaa, Sisa, TI... ali nisu oni jedini koji dolaze ovde! Zasto mislis da ne dolaze i neki ljudi koji nista ne ostavljaju, mislim postove, vec samo pregledavaju tudje... Na internetu je sve na izvol'te i zato ne bih.
Electra:Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?
srebro:Ok,pošto niko neće da saradjuje,ja dižem ruke i možete slobodno da obrišete ovu temu.A dižem ruke i od ovog foruma pošto ovde nikog nije briga za mene.Zbogom svima.
srebro:Ok,pošto niko ne?e da saradjuje,ja dižem ruke i možete slobodno da obrišete ovu temu.A dižem ruke i od ovog foruma pošto ovde nikog nije briga za mene.Zbogom svima.
love_girl:De si sejo,100 godina!![]()
Pa kako si mi...
PAzi sve je moguce.Ali u zivotu treba biti oprezan!
DevouredSoul:Srebro...
Andrej, right?
Nishta njemu nije, ovo su uobichajeni napadi...
To Alexandra: Kachila sam svoje priche i pesme na yumetal-u i na tolkien-u i nikakve shtete nije bilo.
Samo, chini mi se da su tamo ljudi malko ozbiljniji...
Nishta lichno, ofskroz. :wink: