Za sve koji vole da pišu..a i čitaju...

Marinica:
Electra:
Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?
Nema ovde takvih osoba na forumu koji bi te tako iskoristili ili se varam.... :?:

Pa, naravno da ne verujem da bi to uradili npr. Bleak, Keeper, mortishaaa, Sisa, TI... ali nisu oni jedini koji dolaze ovde! Zasto mislis da ne dolaze i neki ljudi koji nista ne ostavljaju, mislim postove, vec samo pregledavaju tudje... Na internetu je sve na izvol'te i zato ne bih.

Electra:
Marinica:
Electra:
Hmm... jako rado bih ostavila nesto svoje ovde, ali sta ako jednog dana procitam neciju knjigu, a ono unutra moje umotvorine? Sta mislite o tome?
Nema ovde takvih osoba na forumu koji bi te tako iskoristili ili se varam.... :?:

Pa, naravno da ne verujem da bi to uradili npr. Bleak, Keeper, mortishaaa, Sisa, TI... ali nisu oni jedini koji dolaze ovde! Zasto mislis da ne dolaze i neki ljudi koji nista ne ostavljaju, mislim postove, vec samo pregledavaju tudje... Na internetu je sve na izvol'te i zato ne bih.
ok tu imas pravo....ja ti ne bih iskoristila tekstove :wink:

srebro:
Ok,pošto niko ne?e da saradjuje,ja dižem ruke i možete slobodno da obrišete ovu temu.A dižem ruke i od ovog foruma pošto ovde nikog nije briga za mene.Zbogom svima.

Daj bre ne ludiraj se... Kako mozes da kazes ,,nikog nije briga za tebe...''??? :shock: Pa je l forum tu da bi brinuli jedni o drugima ili da se zezamo, razmenjujemo misljenja, razmisljamo etc etc? Mislim... nemoj da si takav... Nije fer... Forum je super stvar, treba to uvideti... Samo zbog jedne neuspele teme, ne treba da dizes ruke od njega... A cak nije ni neuspela, izgleda da ili ne pisemo, ili se bojimo da to stavimo na javno mesto...
Cheer up! :wink:

DevouredSoul:
Srebro...
Andrej, right?
Nishta njemu nije, ovo su uobichajeni napadi...

To Alexandra: Kachila sam svoje priche i pesme na yumetal-u i na tolkien-u i nikakve shtete nije bilo.
Samo, chini mi se da su tamo ljudi malko ozbiljniji...

Nishta lichno, ofskroz. :wink:

Videla sam Tolkien- ov forum... Nisam znala da tako nesto postoji (neiskusna sam, sta cu?)... Vidim da ima normalnih likova. Ostavila sam neku svoju pricicu... Hvala za site... :wink:

Back