Za sve koji me citaju...Dajem rec!

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto rekoh na nekoj od prethodnih stranica-motiv za pisanje tih istih stranica je malo cudan.Reci cu vam i koji.Pocinjem od sutra.Novo poglavlje.
Svima onima koji me citaju i onima koji ostavljaju komentare HVALA.
Znam i da je nekima dosadilo da ih ovih dana vecito sa ekrana gleda moje ime.Svima njima- preskocite me.
Za one koji cesto pitaju da li je prica istinita: Jeste.Nista nisam dodala,mozda nehotice oduzela.I da ne dodje do zabune- Pojedini tekstovi su nastali pre mnogo godina,oni drugi,koliko juce...
Krenula sam da napisem par tekstova,kao uvod,a oduzilo se...u nedogled.Sto jednostavno kad moze komplikovano?!
Iskreno,nisam mogla naterati sebe...da konacno krenem da pisem...ono sto sam ustvari od pocetka htela.
P.S.Dajem rec,casnu pionirsku,a pionir jesam: Nece me biti tako cesto ubuduce.:hvala:

Znam i da je nekima dosadilo da ih ovih dana vecito sa ekrana gleda moje ime
Zašto bi nam dosadilo?
Koliko sam primetio, na blogu su daleko tolerantniji i učtiviji nego na forumu. Kome je dosadno ne mora ni da čita. Ako ti se ne dopada nečiji komentar, možeš da ga obrišeš. Ti si domaćin, mi smo tvoji gosti, nisi ti naš gost, pa da se snishodljivo ophodiš prema nama. Piši šta hoćeš, koliko hoćeš, i dokad hoćeš. Ja volim da to pročitam.

LJILJA MMM;bt67335:
Samo ti piši jer lepo to radiš.......ali, jedan savet....samo jednu priču dnevno jer se radi o prozi, dužim tekstovima.....i mnogi odustanu da te čitaju kada vide 3,4 duga teksta....pusti jedan tekst da se krčka......:)
Bih ja,al ne mogu..:sad2:
Citajte,kad nadjete vremena...
Ja ga imam malo,jos dan dva,i idem..
daleko..da napravim pauzu..
a pre toga ovde cu da ostavim sve..
da mi kofer bude laksi:D

1976!;bt67445:
Znam i da je nekima dosadilo da ih ovih dana vecito sa ekrana gleda moje ime
Zašto bi nam dosadilo?
Koliko sam primetio, na blogu su daleko tolerantniji i učtiviji nego na forumu. Kome je dosadno ne mora ni da čita. Ako ti se ne dopada nečiji komentar, možeš da ga obrišeš. Ti si domaćin, mi smo tvoji gosti, nisi ti naš gost, pa da se snishodljivo ophodiš prema nama. Piši šta hoćeš, koliko hoćeš, i dokad hoćeš. Ja volim da to pročitam.

Ehej 1976!
I ti si ranije ostavljao komentare,na neki drugi blog,pod nekim drugim imenom..
Veoma drage. :heart:
Ne zameri ni ti,kao sto rekoh lelavi
trebalo je hrabrosti da sve ovo napisem
A tebi hvala:zag:

Back