Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži Caki... ti da ga naraniš, ja da ga napijem. Je'l to?Ili on da nas na'rani,mi da ga opijemo?
mora da dolaze kad sam talentovana pa mi iz kujne mirise![]()
kuvam, kuvamAko si škorpija, skenerom![]()
To možda vježbaš. Ali talenat je skener analiza. Jel tako , tako jekuvam, kuvam![]()
To je kod izvođenja dokaza. I sudija i porota i dželat, all inclusivedobro de, nekad znam i da zakuvam![]()
Za žene i fudbal...Takoreći super talenat.Ne mora da bude neki supertalenat za nesto, moze i nesto sto volite da radite u slobodno vreme, a za sta imate smisla? Dakle moze da bude i zongliranje sa tri loptice, bankarske prevare, obrada drveta ili pravljenje kolaca, nebitno.
Moj drug je rekao da je talentovan jedino za to da se sprda na svoj racun kako ni za sta nije talentovan. Eto i to je neki talenat.
Ne mora da bude neki supertalenat za nesto,
...
pevam,pravim nakit,pisem,obozavam da kuvam i da putujem i ritam sekciju ..bubnjevi hahaaaahNe mora da bude neki supertalenat za nesto, moze i nesto sto volite da radite u slobodno vreme, a za sta imate smisla? Dakle moze da bude i zongliranje sa tri loptice, bankarske prevare, obrada drveta ili pravljenje kolaca, nebitno.
Moj drug je rekao da je talentovan jedino za to da se sprda na svoj racun kako ni za sta nije talentovan. Eto i to je neki talenat.