za sta sluze blogovi

Neki mozda nemaju tradicionalne karakteristike bolga, sve u svemu clanovi dele svoj materijal ovde i onima koji citaju to ne smeta , sta vise primecujem da redovno prate i uzivaju...nije uredu da ti budes tako sarkasticna i arogantna da deminiras njihov trud. Ako ti se ne dopada ne moras da citas, ako ti se ne dopada takodje to mozes da kazes valjda na civilizovan nacin a ne ovakvim primitivnim pristupom. Uostalom budi promena koju zelis da vidis....ako je ovo neki indikator onoga sto zelis da vidis na blogu ....verujem da govorim za vecinu clanova kada kazem da mi definitivno ne zelimo da to vidimo...kao ni imput od tebe.

Mislim da se niko ko se oglasio na blogovima nije ni nadao da mu pesme udju u skolsku lektiru..mada..nikad se nezna.
Pesme se pisu kad se oseti teskoba u grudima...bar ja!
Ne zabranjuj mi to, molila bih!

evo, po cenu da budem izvizdan...
u ovom nazovi blogu ima i istine, mozda vise nego sto vecini prija...
a valjda su dozvoljene razlicitosti, pa i jedna ovakva... mozda je
moglo biti receno na blazi nacin, ali to je to...

Demokratija je uzas, pogotovo u umetnosti! Ali jos uvek nista bolje nije smisljeno (ovo parafrazirajuci Cercila). Omoguciti talentima da se izlegu – za to vredi trpeti nesto mediokritetsva i netalentovanosti. A www je po definiciji “tiranija” osrednjosti. Pa ipak je to neprocenjivo – mogucnost svakome da “objavi” pesmu, ili zapocne memoare ili izlozi “umetnicku“ fotografiju.. : ) , na kraju nikakvo narocito zlo od toga.
Pod uslovom da se praktikuje umereno : )

nedovrsena recenica;bt60032:
Demokratija je uzas, pogotovo u umetnosti! Ali jos uvek nista bolje nije smisljeno (ovo parafrazirajuci Cercila). Omoguciti talentima da se izlegu – za to vredi trpeti nesto mediokritetsva i netalentovanosti. A www je po definiciji “tiranija” osrednjosti. Pa ipak je to neprocenjivo – mogucnost svakome da “objavi” pesmu, ili zapocne memoare ili izlozi “umetnicku“ fotografiju.. : ) , na kraju nikakvo narocito zlo od toga.
Pod uslovom da se praktikuje umereno : )

i ovo stoji...

...da li se ti osecas prozvano? to nije moj deo problema... pozabavi se time... ja ne preuzimam odgovornost za tvoje mentalno i psiholosko stanje...

drugo, tvoje pitanje je potpuno besmisleno, cak retorichno sto je uvredljivo s obzirom na anticipiranu konotaciju tvoje poruke...

Back