Za Srbe iz Hrvatske ima mjesta u Bosni

Lazes. Procitaj sto si nakucala na prvoj strani.. mogu ti i citirati. I tko ce to tebe natjerat u novi rat, a da neces moci reci "ne"? Covjek kad je u rovu i gleda oko sebe smrt.. malo drukcije razmislja o politici na koju se ti pozivas. Mislis da "hrabri srpski momci" nemaju pametnijeg posla nego padati ko kruske i iza sebe ostavljati slomljene obitelji, djevojke, zene.. i zivot koji se nikad nije ostvario. Jedno je rat za puko prezivljavanje, a drugo sovinisticka politika koja vlastite ljude tjera u smrt.

više skromnom,:hahaha: nego mišljenju:rotf:

Момци, шта вам је, што сте се узнемирили?:lol:

Razmisljao sam o nekoj podjeli i eto resih napisati nesto o tome.Srpska bosanska Krajina bi bila dovoljna primiti srbe iz Hrvatske jer Srbi na tim prostorima nisu imali etnicku cistotu ali se ipak racunao prosjek.
Na toj teritoriji bi zivjeli odvojeno od Beograda dinarski Srbi.Istocna hercgeovina je jos jedna vazna oblast sa srpksim stanovnistvom koje je slicno Crnogorcima i oni se mogu pripojiti Crnoj Gori.

Marine lepo što si se vratio na krstaricu

al "brate" jel ga loopash ovom temom...samo tako:roll:

vidim...odsustvo sa Krste..loše uticalo:hahaha:;) na najveći vitalni organ poviše nosa ponosa :)

Хтео је карпос да каже да Хрвати треба нама да исплате све што су уништили.

Али ја ствари посматрам мало другачије, у складу са актуелном светском ситуацијом.
С обзиром да Америка као светски полицајац тоне и чињеница је да то неће бити још дуго, доћиће свет у тачку кад на планети Земљи неће бити светског полицајца ( док се е устроји неко други на то место). То ће бити тренутак када ће опет разни ратови започети, ценим и на овом нашем Балканском полуоструву и тад ће се створити тренутак да Срби поврате земљу која им је увек припадака.
Тако да, не бих се ја нигде селила из садашње Хрватске.:D

:eek:...ajme srece tj. "Mudrijasice"; 'el se ti drogiras? pijes?...
nemogutje da ovo ispisa onako....na suvo :)

Razmisljao sam o nekoj podjeli i eto resih napisati nesto o tome.Srpska bosanska Krajina bi bila dovoljna primiti srbe iz Hrvatske jer Srbi na tim prostorima nisu imali etnicku cistotu ali se ipak racunao prosjek.
Na toj teritoriji bi zivjeli odvojeno od Beograda dinarski Srbi.Istocna hercgeovina je jos jedna vazna oblast sa srpksim stanovnistvom koje je slicno Crnogorcima i oni se mogu pripojiti Crnoj Gori.

A tebe je drmnula struja, pa si pripojen na ferbuson, na plus i minus, na akumulator, pa ti sad radi baterijaz:mrgreen:

Ali daj mi osnovu, na osnovu cega mislis da ce nesto krenut drugacije od ovoga sto se vec desilo? Mislis li da ce doc do nekih drasticnih promjena?
Sto je osnova za takvo razmisljanje? Kod tebe konkretno? Ali bez "wishfull thinking"
To je prosto i jednostavno...............promenice se to ,da se ne mozete svi vecito kititi tudjim perjem.................posto niko od vas drzavu nije izborio sam protiv Srba,nego su je za vas izvojevali svetski policajci,kojih kako rece Sofija vise nece biti.............pa ti sad racunaj kako cete se u buducnosti sami braniti:grudvanje2:

To je prosto i jednostavno...............promenice se to ,da se ne mozete svi vecito kititi tudjim perjem.................posto niko od vas drzavu nije izborio sam protiv Srba,nego su je za vas izvojevali svetski policajci,kojih kako rece Sofija vise nece biti.............pa ti sad racunaj kako cete se u buducnosti sami braniti:grudvanje2:

A od koga cemo je branit? Ti isto prvi na liniji protiv 300 000 hrvatskih branitelja jurisas jelda? Jer eto.. ja cu prvi u rat ako netko napadne Hrvatsku u svojim priznatim granicama z;) Glupa primitivcina.. sta ces.. z:)

Ajmo radije ostat na grudanju.. bolje i za mene i za tebe z:D:grudvanje2:z:dm:

A od koga cemo je branit? Ti isto prvi na liniji protiv 300 000 hrvatskih branitelja jurisas jelda? Jer eto.. ja cu prvi u rat ako netko napadne Hrvatsku u svojim priznatim granicama z;) Glupa primitivcina.. sta ces.. z:)

Ajmo radije ostat na grudanju.. bolje i za mene i za tebe z:D:grudvanje2:z:dm:
Koje gluposti...300 000 hrvatskih branitelja?Vaša teritorija je takva da je niko ne bi mogao braniti ako bi vas napao neki ozbiljan neprijatelj.

Back