Za procenat i deci drogu, srpski policajac

Tracer

Zainteresovan član
Poruka
294
http://www.vice.com/rs/read/vice-istrazuje-vikend-ratnici-koliko-su-prisutne-klupske-droge-u-srbiji

na linku koji sam postavio, imate video Vice Srbije, imate video o klubskim drogama u Srbiji, misljenja strucnjaka i osoba zavisnika, pricu dilera.
Od 10 do 21 minuta, voditelj prica sa osobom koja diluje ekstazi i spid.
Iskazi od 11 do 16 min, koji su me frapirali:

10-150 pakovanja spida proda jedan diler za noc zurke, i do 2 kg mesecno

ekstazi 1000-2000 pakovanja mesecno

klinci prodaju klincima, ima i odraslih dilera koji prodaju klincima

na rejv zurkama 85% se drogira

enormno uzimaju studenti pravnog fakulteta, pogotovo devojke

sa policijom velika saradnja, placa se oko 10.000e nedeljno placaju se ljudi na visim pozicijama, sa obezbedenjem zurki isto dil da ih ne pretresaju

ima klinki 17-18god koje se pojebu za 3-4 eksera

pa pricajte ljudi sta mislite.....

Mene bi licno najvise intersesovalo:

sta mislite o tim malo je reci korumpiranim policajcima, sistemu koji ne stane tome na kraj, dozvoljavaju da droga ide deci, sta mislite sta ceka tu decu, omaldinu ako se navuce ako im to postane deo zivota, klinkama koje se jebu za drogu,
kakvi ce nam to biti pravnici ako se bas oni isticu kao najcesci konzumeri kao mladi, da li nam je to doslo iz Amerike pa preko tih lepih ne dostiznih nam razijenih zemalja EU koje nam sluze za divljenje

od 16 do 21 min se snima u laboratoriji za proizvodnju droge, ima jedan komentar da je lazna, sta mislite da li je fake

Greška je u sistemu
'*90 kad sam bio u Kini gledam njihovu državnu TV.
Dileri droge kleče na stadionu, oficir ide i svakom
po jedan metak u potiljak.

PS: Tada (kraj januara '90)isto gledam onaj snimak Špegelja
gde se dogovaraju kako da ubijaju srbe.
Vratim s pričam, proglasiše me ludim
i da nasedam na propagandu.
Te godine počelo.

Pitanje:
Jesu li to znale obaveštajne službe SFRJ ???
Zašto ništa nije uradjeno?

A da je rat vrlo blizu znao sam kad su svi izbeglice iz Hrvatske
smeštene na Kosovu, ekspresno svi dobili vizu za useljenje u USA.

ali taj sljam je na jakim pozicijama i omogucuava deci i mladima da krenu putem droge, jedino ako su ti mladi bas toliko predodredkeni pa bi i na druge nacine dosli na slicno

pogresna formulacija...
nije da im oni omogucavaju...oni ne sprecavaju...
msm, niko ne moze da mi kaze da murija ne zna ko su glavni dileri,
i da ne moze da zaustavi tj da ukloni gudru sa ulica...
medjutim, zamisli da u Bgdu, uzimam taj grad kao najveci u Srbiji,
murija pohapsi sve dilere heroina i da ga na ulicama nema...
sta bi se desilo!?haos!
pocelo bi masovne pljacke apoteka i bolnica, ambulanti i ostalih mesta
gde postoje lekovi koji imaju slicno dejstvo kao ujdo...
a pritom, u Bgdu i nema toliko komana koliko ih ima u vecim gradovima Evrope i sveta...
takodje je javna tajna da sluzbe bezbednosti kontrolisu promet i protok opijata,
i da se na taj nacin obrcu velike pare, koje vrv idu pojedincima a ne celom sistemu.
dakle, da se slucajno desi, pricam iskljucivo na teorijskom nivou, da se legalizuju gudre,
najvece pare bi uzimale drzave i farmaceutske kompanije a ne krupni dileri i proizvodjaci.
uzmimo samo primer Zarubice, koji je godinama jedini u zemlji imao dozvolu za uvoz supstanci od kojih se prave vestacki opijati,
pre svega mislim na eksere i niko ne zna za njega dok nije bila sablja, pa se i on hapsi,
al ga ubrzo pustaju, pa je on nastavio sa proizvodnjom, pa posto su videli da on ne odustaje od rabote,
ponovo ga hapse...smesna prica!
a cuo sam za te njegove eksere da su bili bas dobri, i da su ih i za Holandiju terali...
dakle, ko je tu zgrnuo lovu!? :think:

pa dobro i da izuzmemo heroin, ali ne cine nista ni po pitanju ekstazija, spida i sl. u videu kazu da su se one pojvaile kod nas pre oko 10-15god, i tako ih to vremenom moze dovesti do jacih droga, zavisnika, problema sebi samima, porodici i drustvu, i tih clanovi murije na jakim pozicija ako znaju koje to njihove kolege pustaju protok i opet nista ne cine, i da iziumemo i gudru ako ona stvara manji problem u zivotu pojedinca od ekstazija i spida ako sam uopste tacan u tome

Poslednja izmena:
Niko nikoga ne bije po ušima da se drogira,taj korumpirani pandur zna da to tržište postoji pa postoji plus ovde dolaze i stranci po tim splavovima i na tim žurkama koji takođe troše sve to i svako hoće deo tog profita,diler hoće svoj deo,obezbeđenje ili vratari u klubovima isto,pandur koji javlja kad su racije i sl. oće svoj deo i to je to.

http://www.vice.com/rs/read/vice-istrazuje-vikend-ratnici-koliko-su-prisutne-klupske-droge-u-srbiji

na linku koji sam postavio, imate video Vice Srbije, imate video o klubskim drogama u Srbiji, misljenja strucnjaka i osoba zavisnika, pricu dilera.
Od 10 do 21 minuta, voditelj prica sa osobom koja diluje ekstazi i spid.
Iskazi od 11 do 16 min, koji su me frapirali:

10-150 pakovanja spida proda jedan diler za noc zurke, i do 2 kg mesecno

ekstazi 1000-2000 pakovanja mesecno

klinci prodaju klincima, ima i odraslih dilera koji prodaju klincima

na rejv zurkama 85% se drogira

enormno uzimaju studenti pravnog fakulteta, pogotovo devojke

sa policijom velika saradnja, placa se oko 10.000e nedeljno placaju se ljudi na visim pozicijama, sa obezbedenjem zurki isto dil da ih ne pretresaju

ima klinki 17-18god koje se pojebu za 3-4 eksera

pa pricajte ljudi sta mislite.....

Mene bi licno najvise intersesovalo:

sta mislite o tim malo je reci korumpiranim policajcima, sistemu koji ne stane tome na kraj, dozvoljavaju da droga ide deci, sta mislite sta ceka tu decu, omaldinu ako se navuce ako im to postane deo zivota, klinkama koje se jebu za drogu,
kakvi ce nam to biti pravnici ako se bas oni isticu kao najcesci konzumeri kao mladi, da li nam je to doslo iz Amerike pa preko tih lepih ne dostiznih nam razijenih zemalja EU koje nam sluze za divljenje

od 16 do 21 min se snima u laboratoriji za proizvodnju droge, ima jedan komentar da je lazna, sta mislite da li je fake

Mali je to procenat da bi nešto značio.

pa dobro i da izuzmemo heroin, ali ne cine nista ni po pitanju ekstazija, spida i sl. u videu kazu da su se one pojvaile kod nas pre oko 10-15god, i tako ih to vremenom moze dovesti do jacih droga, zavisnika, problema sebi samima, porodici i drustvu, i tih clanovi murije na jakim pozicija ako znaju koje to njihove kolege pustaju protok i opet nista ne cine, i da iziumemo i gudru ako ona stvara manji problem u zivotu pojedinca od ekstazija i spida ako sam uopste tacan u tome

burazeru, ima i 20 godina...
nije to nista novo...
pogledaj film Kill the mesenger i sve ce ti biti jasno...

идем на тренс журке и могу да кажем да се јако мало дрогира људи, много мање него што се прича.

Niko nikoga ne bije po ušima da se drogira,taj korumpirani pandur zna da to tržište postoji pa postoji plus ovde dolaze i stranci po tim splavovima i na tim žurkama koji takođe troše sve to i svako hoće deo tog profita,diler hoće svoj deo,obezbeđenje ili vratari u klubovima isto,pandur koji javlja kad su racije i sl. oće svoj deo i to je to.

Jako malo ljudi se drogira, panduri znaju da se ljudi drogiraju, svako hoće svoj deo i to je to...
Jeote, pa kod nas nema problema sa drogom, e...stvarno ne znam što se brinemo...treba se opustiti i pustiti ljude da rade svoj posao, msim, te dilere i pandure i obezbeđenje i strance...pa da.
Urbano...samo urbano brte...

Jako malo ljudi se drogira, panduri znaju da se ljudi drogiraju, svako hoće svoj deo i to je to...
Jeote, pa kod nas nema problema sa drogom, e...stvarno ne znam što se brinemo...treba se opustiti i pustiti ljude da rade svoj posao, msim, te dilere i pandure i obezbeđenje i strance...pa da.
Urbano...samo urbano brte...
hteo sam da kažem da se više šmrče uz Belu Ciganku i slične hitove nego uz Astral Projection

Back