Tracer
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
http://www.vice.com/rs/read/vice-istrazuje-vikend-ratnici-koliko-su-prisutne-klupske-droge-u-srbiji
na linku koji sam postavio, imate video Vice Srbije, imate video o klubskim drogama u Srbiji, misljenja strucnjaka i osoba zavisnika, pricu dilera.
Od 10 do 21 minuta, voditelj prica sa osobom koja diluje ekstazi i spid.
Iskazi od 11 do 16 min, koji su me frapirali:
10-150 pakovanja spida proda jedan diler za noc zurke, i do 2 kg mesecno
ekstazi 1000-2000 pakovanja mesecno
klinci prodaju klincima, ima i odraslih dilera koji prodaju klincima
na rejv zurkama 85% se drogira
enormno uzimaju studenti pravnog fakulteta, pogotovo devojke
sa policijom velika saradnja, placa se oko 10.000e nedeljno placaju se ljudi na visim pozicijama, sa obezbedenjem zurki isto dil da ih ne pretresaju
ima klinki 17-18god koje se pojebu za 3-4 eksera
pa pricajte ljudi sta mislite.....
Mene bi licno najvise intersesovalo:
sta mislite o tim malo je reci korumpiranim policajcima, sistemu koji ne stane tome na kraj, dozvoljavaju da droga ide deci, sta mislite sta ceka tu decu, omaldinu ako se navuce ako im to postane deo zivota, klinkama koje se jebu za drogu,
kakvi ce nam to biti pravnici ako se bas oni isticu kao najcesci konzumeri kao mladi, da li nam je to doslo iz Amerike pa preko tih lepih ne dostiznih nam razijenih zemalja EU koje nam sluze za divljenje
od 16 do 21 min se snima u laboratoriji za proizvodnju droge, ima jedan komentar da je lazna, sta mislite da li je fake
na linku koji sam postavio, imate video Vice Srbije, imate video o klubskim drogama u Srbiji, misljenja strucnjaka i osoba zavisnika, pricu dilera.
Od 10 do 21 minuta, voditelj prica sa osobom koja diluje ekstazi i spid.
Iskazi od 11 do 16 min, koji su me frapirali:
10-150 pakovanja spida proda jedan diler za noc zurke, i do 2 kg mesecno
ekstazi 1000-2000 pakovanja mesecno
klinci prodaju klincima, ima i odraslih dilera koji prodaju klincima
na rejv zurkama 85% se drogira
enormno uzimaju studenti pravnog fakulteta, pogotovo devojke
sa policijom velika saradnja, placa se oko 10.000e nedeljno placaju se ljudi na visim pozicijama, sa obezbedenjem zurki isto dil da ih ne pretresaju
ima klinki 17-18god koje se pojebu za 3-4 eksera
pa pricajte ljudi sta mislite.....
Mene bi licno najvise intersesovalo:
sta mislite o tim malo je reci korumpiranim policajcima, sistemu koji ne stane tome na kraj, dozvoljavaju da droga ide deci, sta mislite sta ceka tu decu, omaldinu ako se navuce ako im to postane deo zivota, klinkama koje se jebu za drogu,
kakvi ce nam to biti pravnici ako se bas oni isticu kao najcesci konzumeri kao mladi, da li nam je to doslo iz Amerike pa preko tih lepih ne dostiznih nam razijenih zemalja EU koje nam sluze za divljenje
od 16 do 21 min se snima u laboratoriji za proizvodnju droge, ima jedan komentar da je lazna, sta mislite da li je fake