Za pravoslavne sveštenike zakon ne važi

ograniciti ih iskljucivo na crkve i na liturgije sto im je i posao,zabraniti im mesanje u politiku i javni zivot.....okrutno,ali ne vidim drugo resenje.....

Zamisli kad bi neko javno rekao da se homoseksualci ograniče na gej klubove i seks unutar njih, što i rad i da im se zabrani mešanje u politiku i javni život... okrutno ali ne vidim drugo rešenje. Ne bi valjda preporučio nasilje nad njima? Nadam se da vidiš koliko su fašističke tvoje "ideje", a samo zato što mrziš Crkvu jer govori istinu o tvojoj grupaciji.

Zamisli kad bi neko javno rekao da se homoseksualci ograniče na gej klubove i seks unutar njih, što i rad i da im se zabrani mešanje u politiku i javni život... okrutno ali ne vidim drugo rešenje. Ne bi valjda preporučio nasilje nad njima? Nadam se da vidiš koliko su fašističke tvoje "ideje", a samo zato što mrziš Crkvu jer govori istinu o tvojoj grupaciji.
nisu fasisticke...tacnije vise komunisticke,nisam pristalica komunizma ali njihov stav prema crkvi jako gotivim...moram jer ta crkva poziva na mrznju protiv nas....ne moze da im se cuti.....

Imaš li neki argument za tu tvrdnju, jer bih ja mogao da ti napišem puno koji su suprotni? Ali ja poznajem našu istoriju i imam određena životna iskustva, zanima me kakav si ti u tome. Znaš, nije dovoljno samo napisati nešto, već ga treba i odbraniti.
govor mrznje,mesanje u politiku,podrska politici nazadovanja nase zemlje da ne udje u Nato i EU,diskriminacija,podrska zlocincima i paravojnim formacijama na prostorima ex YU........hoces i slike da nakacim......

Back