gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
sila boga ne moli!!Za pravoslavne sveštenike zakon ne važi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sila boga ne moli!!Za pravoslavne sveštenike zakon ne važi
pitanje je da li ce da odgovara...?!...Mozda mu popadija sredi vezu....pa dobije uslovnu da izdrzava u nekom manastiruGde si pročitao da tako neće biti u ovom slučaju? Jel' ti čitaš očima ili zadnjicom?
pitanje je da li ce da odgovara...?!...Mozda mu popadija sredi vezu....pa dobije uslovnu da izdrzava u nekom manastiru![]()
ograniciti ih iskljucivo na crkve i na liturgije sto im je i posao,zabraniti im mesanje u politiku i javni zivot.....okrutno,ali ne vidim drugo resenje.....
nisu fasisticke...tacnije vise komunisticke,nisam pristalica komunizma ali njihov stav prema crkvi jako gotivim...moram jer ta crkva poziva na mrznju protiv nas....ne moze da im se cuti.....Zamisli kad bi neko javno rekao da se homoseksualci ograniče na gej klubove i seks unutar njih, što i rad i da im se zabrani mešanje u politiku i javni život... okrutno ali ne vidim drugo rešenje. Ne bi valjda preporučio nasilje nad njima? Nadam se da vidiš koliko su fašističke tvoje "ideje", a samo zato što mrziš Crkvu jer govori istinu o tvojoj grupaciji.
nisu fasisticke...tacnije vise komunisticke,nisam pristalica komunizma ali njihov stav prema crkvi jako gotivim...moram jer ta crkva poziva na mrznju protiv nas....ne moze da im se cuti.....
ograniciti ih iskljucivo na crkve i na liturgije sto im je i posao,zabraniti im mesanje u politiku i javni zivot.....okrutno,ali ne vidim drugo resenje.....
O pa ko je to nama dosao...![]()
Lako je tebi kad znaš da ti ne preti opasnost od njega, ja tako ne smem.
СПЦ је увек имала огромну улогу у српској националној свести и тако би требало да буде и убудуће.
upravo tako,na najgori moguci nacin.....
govor mrznje,mesanje u politiku,podrska politici nazadovanja nase zemlje da ne udje u Nato i EU,diskriminacija,podrska zlocincima i paravojnim formacijama na prostorima ex YU........hoces i slike da nakacim......Imaš li neki argument za tu tvrdnju, jer bih ja mogao da ti napišem puno koji su suprotni? Ali ja poznajem našu istoriju i imam određena životna iskustva, zanima me kakav si ti u tome. Znaš, nije dovoljno samo napisati nešto, već ga treba i odbraniti.
govor mrznje,mesanje u politiku,podrska politici nazadovanja nase zemlje da ne udje u Nato i EU,diskriminacija,podrska zlocincima i paravojnim formacijama na prostorima ex YU........hoces i slike da nakacim......