...za lošu uslugu odgovorno je preduzeće telenor ... tu odgovornost ne nose 60% nedužnih koji bi po tvom scenariju bili kažnjeni i zloženi sociološko ekonomskom progonu ( a to sam već apsolvirao ) .. dakle , odgovorni rukovodilac za ugovorene usluge pravno / matrijalno / i moralno snosi krivici i posledice za neispunjavanje obaveza ... tako da možeš da tužiš preduzeće ili njega --a ne da projektuješ zlo ljudima uz izuzetno mudru argumentaciju "goveda" ... ja ne sporim tvoj iskaz u vezi loše usluge ; čak šta više mogu da se i priključim -- ne dopada mi se tvoje lociranje krivca i tvoje projektovanje masovnog zla određenoj grupi ljudi ( koju čak i nemožeš i da objektivno zamisliš ), koju sa pozicije nezadovoljnog čoveka optužuješ nedužne ... kad to budeš pojmao ; naćićeš odgovornog čoveka i nateraćeš ga da preduzeće poštuje ugovorene obaveze ili ćeš promeniti provajdera ... Pozdrav !
P.S. " ako su oko mene svi neljudi ; dovoljan je to razlog, da ja budem jedini čovek međ njima - po ceni života "