Za ove iz braka.

Zasto bi bio problem muzu da nahrani i smesti decu u krevet, okupa se, spremi za sutrasnji dan i da saceka svoju voljenu zenu u najboljem raspolozenju, kao sto bi ona to uradila za njega..?
QN8FkuTLcyNE cPNCdwssDAAbsotp9BGtymngQYFFsicQg RoV2BDwwwwHYPNjQgbhY6mJFBt92mH0EBAQA7

Ne bi trebao da bude problem, no ovo zaglupljeno drustvo snazno utice na nas i prisiljava nas na njegove nacine i pravila, i taj ce uticaj unistiti brak/vezu ako se u njemu ne zna ko kosi a ko vodu nosi

To ti je pretpostavka zato sto jos nisi prosao kroz te vode,
u sustini brak je zatvor u kome se par ljudi medjusobno uslovljavaju do beskraja i tako sebi cine pakao od zivota,
medjutim postoji tzv. sado-mazohizam, uzivanje u tudjoj i svojoj patnji, i posto brak obiluje takvim necim takvim ljudima je onda u braku stvarno "prelepo"

Istina da nisam prosao kroz te vode ali bas to sto nisam govori mnogo.

Prvo malo (polu) šale:
Brak je zajednica dvoje ljudi
koja im pomaže da rešavaju probleme
koje ne bi ni imali da nisu u braku.

Inače, ubraku sam preko 25 godina.
Ne varamo jedno drugo.

Za gledanje:
Ako neka baš lepa prodje
pogledam je i kad sam sa ženom i ona se ne ljuti
(dobro, padne neki zloban komentar na moj račun)

I, kad sam se već raspisao:
Nemojte, ni slučajno, da se nepozatim ženama
obraćate sa "gospodjo", jer, ako je to
gospodjica u godinama, nahebali ste.
A, ako je gospodja, pa vas ispravi,
vi se oduševite:
Pa ko bi, rekao, tako mlado izgledate !

Poslednja izmena:
Pitanje za muskarce. Koliko vas ima ispunjneih u braku (sex, odnos sa njom, da li gledas druge i td) i izbaci decu iz ove price ?
Za ove koji jos nisu u braku, sta oni misle o braku (opet , da deca nisu razlog)
ps, ako je tema za "muskarci" slobodno prebacite.
ja sam 100% zadovoljan svojim brakom..
posvecena mi paznja..miran i stalozen zivot bez tenzija,,,
ok..po neka raspravkica bude iz nekog banalnog razloga ali sve to kazu da je normalno :)
iako je moj savrsen do najmanjeg detalja na braku se uvek mora raditi..bitno ga je osveziti i zalivati kao cvet u saksiji...ako me razumete...?

sad sto sam blesav malo vise to ne znaci da sam ikad zapostavio brak i porodicu...;)

Ja to gledam malo drugcijim ocima na zivot,verujem da ima jos mojih pristalicama i medju ostalim forumasicama ili pak forumasa...

Zivot je jedan...zivi ga kako ti srce trazi...ali kad udjes u svoje dvoriste budi najbolji suprug na svetu:)

Ne bi trebao da bude problem, no ovo zaglupljeno drustvo snazno utice na nas i prisiljava nas na njegove nacine i pravila, i taj ce uticaj unistiti brak/vezu ako se u njemu ne zna ko kosi a ko vodu nosi

Slažem se.
Muškarac treba da bude glava kuće.
Jer, žena ne može da volu muškarca
koji je, po njenom mišljenju,
manje vredan od nje.

Ali, ako je žena vrat kuće,
glavu vrat okreće.

I, jedna velika istina:
Svaka žena proba svom muškarcu
da obe noge stavi u jednu cipelu triput:

1. Kad se upoznaju, samo malo ispipava
2. Kad se uzmu gas
3. Kad prvo rodi. gas do daske
4. Pod starost

Najface mogu da povedu sa 3:0
I, onda u totalnu odbranu
i čuvanje osvojenog.
tačka 4. je ženska.

PS: Vodim sa 3:0

I savet:
Kad vam žena kaže da nešto treba
uraditi (nije bitno, npr, nešto oko kuće...)
bolje uradite odmah, jer ćete to uraditi kad-tad.

Poslednja izmena:
To ti je pretpostavka zato sto jos nisi prosao kroz te vode,
u sustini brak je zatvor u kome se par ljudi medjusobno uslovljavaju do beskraja i tako sebi cine pakao od zivota,
medjutim postoji tzv. sado-mazohizam, uzivanje u tudjoj i svojoj patnji, i posto brak obiluje takvim necim takvim ljudima je onda u braku stvarno "prelepo"

Tebe je neka debelo zeznula dok imaš ovakav stav.

te obično uz sve to imaju i dobru karijeru i brdo obaveza, što podrazumeva zapostavljanje porodice i ubrzo dolazi do postavljanje izbora - ili porodica ili karijera...i onda mnoge odaberu karijeru, zavaravajući se da mogu oba istovremeno, ali ne može...i vremenom dođe do raspadanje porodice

Brak u kom bilo koji partner ganja karijeru koja podrazumijeva skakodnevni rad od po 10 i više sati,česta putovanja i odsustvo iz kuće će po pravilu kad tad pući. Osim ako onaj drugi cijeli život ne podredi samo porodici.

Na osnou cega zakljucujes?

Prostom logikom. Ako u takvom braku postoje i djeca partner koji ne ganja karijeru mora život prilagoditi djeci. Tu djecu neko mora voditi u vrtić,šetnju,školu. Neko ih mora voditi doktoru i sl. Naravno da onaj ko radi od ujutru do uveče nema vremena za to. Onda onaj ko brine o djeci nema vremena za svoj privatni život. Normalno da to sve vodi nezadovoljstvu. Ako nema djece opet će taj drugi biti nezadovoljan jer slabo viđa partnera.

Back