za one koje vole krzno

• Začetnik teme Začetnik teme p!van
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sily:
PS
Stvarno bi volela da medju vanzemaljcima postane modni hit jakna od ljudske koze i da prve kidnapuju ove koji tako vole leseve na sebi...

ali da ih muce pre toga! :evil:
pa neko bi rekao da si mizantrop...mada ti ne volish samo zlochince
he pa jaganjci utihnu..
ali ako je tebi dato da varish meso...znaci da je ok da ga varish
a ti automatski mislis da vanzemaljci imaju modu, ruke, n oge, glavu i ostalo???

Banshee:
evo jedne cincile :arrow:

naravno,ova je jos uvek ziva.a ko sto gigule rece od 150-300 mrtvih treba za bundu.
ne bih da kacim slike jedne odrane,zbog osetljivih ljubitelja krzna.ali ima takvih na netu....potrazite malo da vidite kako to sve izgleda.a ovi sto kupuju bunde,tako bih im propisala zakon da pre kupovine iste u prodavnici moraju da pogledaju 'edukativni' film o procesu pravljenja bundi.

a sto vise volis cinchile od krava
dobro, necu nikad vishe obuci nikakvo krzno i jako se kajem !!! i prezirem eskime i plemena koja deru leoparde!!!

samo shto tako narusavas ekolosku ravnotezhu ako pustish sve zivotinje da zhive :( ako me neko razume.

a vama to krzno neki fetish...ima tolko nepravdi :'( a vi ovde zapenili

he he, podsvesna zhelja..ma znam, kad jednom probash ...

ma ja nemam nikakvo krzno :( mama je imala neke chizme od foke bile su divne crno-bele i uvek je govorila da su jako tople..he mozhda sam ja imala male

inace kad se glodari namnozhe...a mnozhe se brzo...shta mislite da biva

Banshee:
ja mislim da ti namerno zajebavas...

ma jok slucajno!!! a shto sad ne dashneki kontraargument

ali sad mi je palo ... evo glodari se dosta koriste za krzna, a ako ih ima previshe sve ce da pojedu..a oni imaju finu tu dlaku..eto lepo je sredjeno to
ok ko se josh koristi..zverke??

lisice ubijaju kokoshke...
i tako..

ma nemam pojma znaci vi svi nosite neke vatirane jakne, a..
mozh da napravite klan : )
i svoje proizvodjache... : )
al kad zgrnete lovu... i bela lija postane dostupna.... he necete pokleknuti
onda ste stvarno ljudi vojnici
to greje dobro? imam neki mikrofiber smrzavam se uvek
ma dobro qrchim se malo idem sada ne znam

el imaju i natpis "pamuk
"ja sam ljubitelj zhivotinja i imam pamuchnu jaknu"

inace i biljke osecaju ljude mislim shta ih vi potcenjujete...!!

moji kontraargumenti su na prethodnim stranama.
ako te bas toliko interesuju,sto mislim da nije slucaj,procitaj ih.
prilicno je iritirajuce sto na svakoj temi samo pises neke besmislene odgovore...i nepovezane.
ja ih ne citam jer su nerazumljivi ali treba mi dosta vremena da se otvori strana....nije mi jasno sto se toliko glupiras.

sta je ovde besmisleno? :(
e i meni se tesko otvara strana ali sad ne brz mi je link

koliko puta dnevno se potresash oko krzna

da, kazu da su cinchile umiljate...
ima i lasice da se kupe...ne znam da li su one umiljate : ))

ja sam htela da kazem, da verovatno postoji i neka ravnotezha sto se glodari bas ubijaju, jer se oni brzo i mnozhe...ok ne samo glodari, ali zveri

nemam pojma i ja sam se sad jako potresla i tako..ok nisam ali mozhda u nekom drugom danu
ma jesam...nemam pojma

?:
ma jok slucajno!!! a shto sad ne dashneki kontraargument

ali sad mi je palo ... evo glodari se dosta koriste za krzna, a ako ih ima previshe sve ce da pojedu..a oni imaju finu tu dlaku..eto lepo je sredjeno to
ok ko se josh koristi..zverke??

lisice ubijaju kokoshke...
i tako..

ma nemam pojma znaci vi svi nosite neke vatirane jakne, a..
mozh da napravite klan : )
i svoje proizvodjache... : )
al kad zgrnete lovu... i bela lija postane dostupna.... he necete pokleknuti
onda ste stvarno ljudi vojnici
to greje dobro? imam neki mikrofiber smrzavam se uvek
ma dobro qrchim se malo idem sada ne znam

el imaju i natpis "pamuk
"ja sam ljubitelj zhivotinja i imam pamuchnu jaknu"

inace i biljke osecaju ljude mislim shta ih vi potcenjujete...!!

Bas mi se svidja tvoja ideja,
eto konacno nesto pametno i ti da kazes!
Moram da osnujem klub, pa cemo da vas jurimo sa kantama crvene farbe ;)
inace sam vec medju ekolozima i petasima pa mozda smislim jos neki!

I ako hoces bundu od cincile evo jedan poznanik iz susednog sela kaze moz da dodjes kod njega da deres i koljes a on ce da ti da krzna za dz.
ako ti ne plati nadnicu... E sad ako si bas tako zagrizena i hrabra...
Samo moras prvo da im turis struju u dupe da ih ubijes, al jako vriste,
i onda pocnes da kalas nozem i rukom da odvjas kozu od mesa,
i tako jedno 300 puta i 300 zivota...
Mozes?
Brate, onda nosi i tri bunde!

Inace u prirodi imaju prirodne neprijatelje, koji regulisu populaciju dragih nam glodara i
koji ih ne gaje da bi nosili njihovu kozu,

Da li si ikada ubila neko zivo bice, neku zivotinju ( ne bubasvabu ili pauka) i da li te je gledala u oci dok si joj zavrtala siju?

Cvrc, kukafica!

Banshee:
moji kontraargumenti su na prethodnim stranama.
ako te bas toliko interesuju,sto mislim da nije slucaj,procitaj ih.
prilicno je iritirajuce sto na svakoj temi samo pises neke besmislene odgovore...i nepovezane.
ja ih ne citam jer su nerazumljivi ali treba mi dosta vremena da se otvori strana....nije mi jasno sto se toliko glupiras.

pa nisam normalna izmedju ostalog nemam sexa ponestalo mi hrchaka salim se vidim da si ti mlada i dobra.

ma ne interesuju me da

jao ja imam kozhnu jaknu...mislim da je to prava kozha
e bas da vidim koja je zverchica

ali bash je divna..bash imam prijatelja u toj jakni..bas nije isto kad imam neku plasticnu i nju

iako je malo stroga...ali bash lepo stoji..to je turska jakna
nekako je volim : )
a priroda ti nudi neshto na tanjiru a ti neces da uzmesh..to je kao da odesh u goste i nesh da jedesh..ok ja to radim ponekad...i sad ti kazes ma necu, nek ostane njima vishe...ali onda ce oni da budu pretrpani hranom
ok ajde dobro je sto ima kontraargumenata i tako...
mene vishe brine shto se onolike amazonske shume seku koliko ja papira samo ovde vidim...sve anakonde ce poumirati! :(
ok amazonske..ajd imamo imi nekakve shume..
pa one plastichne kese
ebiga

?:
a priroda ti nudi neshto na tanjiru a ti neces da uzmesh..to je kao da odesh u goste i nesh da jedesh..ok ja to radim ponekad...i sad ti kazes ma necu, nek ostane njima vishe...ali onda ce oni da budu pretrpani hranom
ok ajde dobro je sto ima kontraargumenata i tako...
mene vishe brine shto se onolike amazonske shume seku koliko ja papira samo ovde vidim...sve anakonde ce poumirati! :(
ok amazonske..ajd imamo imi nekakve shume..
pa one plastichne kese
ebiga
Bas "ebiga"

Izgleda da ovde neko "u klin" a ali ti uvek "u plocu"....
Ova tema je otvorena zbog surovosti kojima se te zivotinje ubijaju radi skidanja krzna.
Niko nije rekao da koza kao takva treba da se izbaci iz upotrebe, jer se pri tome ubije zivotinja. Ili, da se ne jede meso, jer treba ubiti zivotinju. Na vise nacina te zivotinje bivaju ubijene, ali nijedan ne podrazumeva dranje na zivo, secenje nozica na zivo....

Jedina stvar koju je ova tema nacela je - OKRUTNOST UBIJANJA TIH ZIVOTINJA.

Ali tebi to ocigledno nije jasno, pa nesuvislim recenicama zaobilazis temu i pises o sasvim desetim stvarima. Ajde. ako nemas seksa, razumem te, tesko je to, ali "daj se organizirrat" vise....
Nema ova tema veze (otvoricemo drugu, ako treba), sa ocuvanjem prirode, okoline, planete. Mozemo o tome na nekoj drugoj temi, ovo je tema oko koje ti svo vreme "rikosetiras" bezveznim komentarima. Doduse, mozda su tvoji nepovezani komentari i recenice nekome zanimljivi, sta znam - a mozda to rezultira i seksom sa nekim zainteresovanim, onda bi to mogao i shvatiti....

citiracu drugarov post sa jednog drugog foruma gde smo raspravljali o istoj stvari...:

""""vec neko vreme studiram veterinu, i vec sam sesta godina tamo, tako da sam imao vezbe u klanici prosle godine i gledao sam svake nedelje kako se krave i svinje uredjuju od stale do snicli.

Krave se osamucuju tzv. "Shremerovim pishtoljem" (izlece klip precnika oko 1 mm i probija lobanju) jer je to humani nacin klanja, pa se tek onda pusta krv i kaci zivotinja na dizalicu.To se radi zato sto ta igla kad probije lobanju, preseca u mozgu razne centre, i zivotinji samo radi srce kad padne na zemlju - to je "humani" nacin ubijanja (tako su nas ucili), mada i to deluje jako tesko za posmatraca, jer mislim da taj bik(krava, june) zna sta ga ceka.Vidi mu se po ocima Sad .
Koza se skida tek kada je zivotinji ispustena sva krv i kad joj je i srce mrtvo.

Kod svinja je isti princip, samo se za svinje ne koristi Shrem. pisht.(zbog debljine ceone kosti i zbog toga sto joj je mozak daleko od kosti, pa jke u proslosti bilo gresaka pri ubijanju, i svinje su se mucile to jest osecalew su bol i bile su svesne kasnije pri ispustanju krvi), vec se koristi elektricna struja i gas CO2, pa se tek onda ispusta krv i svinja ide na shurenje.

Tako se radi po zakonu o klanicama i klanju i mesu uopste svuda u svetu ( u civilizovanim drustvima).
Nije tacno da joj se brze odere koza ako je ziva jedinka, nego oni to rade iz razloga ustede vremena, a zbog toga se u zapadnim zemljama ide u aps i odgovara se krivicno, a da ne govorim o tome da se konfiskuje imovina i zatvara fabrika za preradu koze.

Mi imamo i predmet na faxu koji se zove "Zastita i dobrobit zivotinja", ali posto je nas pravni sistem tu gde jeste, moze se i kod nas naci negde da ljudi tupim delom sekire obaraju bika, pre nego sto ga klanu..... a da za to ne odgovaraju.Npr. u Francuskoj smeju da se kolju samo u klanicama zivotinje.
Toliko za sada o nacinima klanja i humanosti.
Pozdrav """"

medjutim na kraju imamo isti rezultat koji se mnogo ne razlikuje jedan od drugog u kom imamo 2 mrtve zivotinje, mislim da su ipak do nekle patnje i muke smanjene na minimum...

Back