- Poruka
- 15.014
pikax:
el turski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pikax:
el to nesto na racun mog avatara,a??:a ti kad pijesh je l se sklanjash pred malom decom, da ne uticesh loshe na njih...pivopija
Sily:PS
Stvarno bi volela da medju vanzemaljcima postane modni hit jakna od ljudske koze i da prve kidnapuju ove koji tako vole leseve na sebi...
Banshee:el to nesto na racun mog avatara,a?
ja pivo samo u pubu.![]()
punoletna sam pa mi se moze....
Banshee:evo jedne cincile![]()
naravno,ova je jos uvek ziva.a ko sto gigule rece od 150-300 mrtvih treba za bundu.
ne bih da kacim slike jedne odrane,zbog osetljivih ljubitelja krzna.ali ima takvih na netu....potrazite malo da vidite kako to sve izgleda.a ovi sto kupuju bunde,tako bih im propisala zakon da pre kupovine iste u prodavnici moraju da pogledaju 'edukativni' film o procesu pravljenja bundi.
Banshee:ja mislim da ti namerno zajebavas...
?:ma jok slucajno!!! a shto sad ne dashneki kontraargument
ali sad mi je palo ... evo glodari se dosta koriste za krzna, a ako ih ima previshe sve ce da pojedu..a oni imaju finu tu dlaku..eto lepo je sredjeno to
ok ko se josh koristi..zverke??
lisice ubijaju kokoshke...
i tako..
ma nemam pojma znaci vi svi nosite neke vatirane jakne, a..
mozh da napravite klan : )
i svoje proizvodjache... : )
al kad zgrnete lovu... i bela lija postane dostupna.... he necete pokleknuti
onda ste stvarno ljudi vojnici
to greje dobro? imam neki mikrofiber smrzavam se uvek
ma dobro qrchim se malo idem sada ne znam
el imaju i natpis "pamuk
"ja sam ljubitelj zhivotinja i imam pamuchnu jaknu"
inace i biljke osecaju ljude mislim shta ih vi potcenjujete...!!
Banshee:moji kontraargumenti su na prethodnim stranama.
ako te bas toliko interesuju,sto mislim da nije slucaj,procitaj ih.
prilicno je iritirajuce sto na svakoj temi samo pises neke besmislene odgovore...i nepovezane.
ja ih ne citam jer su nerazumljivi ali treba mi dosta vremena da se otvori strana....nije mi jasno sto se toliko glupiras.
?:el turski?
Bas "ebiga"?:a priroda ti nudi neshto na tanjiru a ti neces da uzmesh..to je kao da odesh u goste i nesh da jedesh..ok ja to radim ponekad...i sad ti kazes ma necu, nek ostane njima vishe...ali onda ce oni da budu pretrpani hranom
ok ajde dobro je sto ima kontraargumenata i tako...
mene vishe brine shto se onolike amazonske shume seku koliko ja papira samo ovde vidim...sve anakonde ce poumirati!
ok amazonske..ajd imamo imi nekakve shume..
pa one plastichne kese
ebiga