Za(o)stao u vremenu

Ne bih znao, ja se cesto osecam nezrelo i kao veliko dete. Volim Breaking Bad i slicne stvari, a pustim i nekada crtace, nostalgija proradi.
Draze mi je da se igram na kompu nego mnoge druge stvari. Radim ono sto me cini srecnim, a ako ne odgovara nekom moje ponasanje i moj nacin zivota, pa sta da se radi.

Ne bih znao, ja se cesto osecam nezrelo i kao veliko dete. Volim Breaking Bad i slicne stvari, a pustim i nekada crtace, nostalgija proradi.
Draze mi je da se igram na kompu nego mnoge druge stvari. Radim ono sto me cini srecnim, a ako ne odgovara nekom moje ponasanje i moj nacin zivota, pa sta da se radi.

Ne zezaj. Ti si olicenje zrelosti.

Ne bih se slozila sa tobom sto se utiska o tebi tice :lol:

Devojka mog druga se mnogo razdrala na njega kada nije postavio stolnjak dok je ona stavljala grasak u tanjire ili tako nesto je bilo, a da ga nije ni pitala da to uradi, a on nije ni nameravao da jede niti je trazio.

Doduse ona je mnogo nadrndana ujutru po njegovoj prici pa ga to ne cudi...

U mom stanu nema govora da devojka bilo sta radi. Sam postavljam da se jede i za nju i za sebe, pranje sudova takodje. Ona je gost, a kod nje sam ja gost.
Moze dobrovoljno nesto da uradi nije frka ili da zajedno kuvamo, ali nesto da joj trazim da radi ne dolazi u obzir.

Čuj, i ja bi bila mnogo nadrndana kad bih morala da jedem grašak od ranog jutra :lol:

cek da porazmislim o cemu je tema
meni vecina nmuskaraca deluje potpuno infantilno za neku vezu i u smislu nekog zrelog ponasanja, i jedino sto znaju to je to oko popravki, masina, racunara, sta vec rade na tom poslu i slicno....
esam omasila? verovatno jesam

cek da porazmislim o cemu je tema
meni vecina nmuskaraca deluje potpuno infantilno za neku vezu i u smislu nekog zrelog ponasanja, i jedino sto znaju to je to oko popravki, masina, racunara, sta vec rade na tom poslu i slicno....
esam omasila? verovatno jesam
bar su dovoljno pametni da se prave blesavi a onda vi sve radite za njih

Back