Za noć uzmem 3.500

Ne mogu svi naci dodatni posao a privatnika ima djubradi vise nego sto ih nema.
Sto se tice zadnjeg pasusa ja shvatam tvoj stav i postujem ga. Problem je pak po tome da ne mozes druge osobe ceniti samo po sebi, nesto sto je tebi mrsko, odvratno, neprihvatljivo, nekoj drugoj zeni je ko kahvu popit.

upravu si opet nije potrebno o tome razgovarati kao da je to naj normalnije na svijetu! Jer nije!

Sto se tice privatnika to jedino društvo može da promjeni tačnije radnici nadju sebi boljeg poslodavca i odu, treba se covjek pokrenuti a ne čekati da bude bolje

Ne dopada mi se da se o kupanju u bazenčiću priča da je to kao naj normalnije jer jednostavno nije

🤷🏻‍♀️

S druge strane bojite se feminizma smatrate da je to propast porodice a čim mrak padne uključite se na te sajtove i gledate tudje žene kako se kupaju u bazencicu

upravu si opet nije potrebno o tome razgovarati kao da je to naj normalnije na svijetu! Jer nije!

Sto se tice privatnika to jedino društvo može da promjeni tačnije radnici nadju sebi boljeg poslodavca i odu, treba se covjek pokrenuti a ne čekati da bude bolje

Ne dopada mi se da se o kupanju u bazenčiću priča da je to kao naj normalnije jer jednostavno nije

🤷🏻‍♀️

S druge strane bojite se feminizma smatrate da je to propast porodice a čim mrak padne uključite se na te sajtove i gledate tudje žene kako se kupaju u bazencicu
Ako cemo da pricamo sta je normalno a sta nije naci cemo se na vrlo skliskom terenu gde ljudi gube poslove i placaju kazne ako kazu da je nenormalno ono sto je kroz istoriju uvek bilo nenormalno a eto danas predvodnici zapadne demokracije kazu da je normalno. Normalno je i da muskarac moze da se izjasni kao zena a zena kao musko, i da u pravnom smislu budu kontrapol. Ili ti ukratko, ono sto je normalno u Americi je totalno nenormalno u npr Turskoj .Shvatas koliko je sve relativno?
Sto se tice feminizma, u pocetku je bio ispravan a onda se sa vremenom izopacio i postao parodija samog sebe.

Iskreno šta hvali naći dodatni posao ?
Ili ukoliko imaš kvalifikaciju traziti svoj posao ?

Od mog rodjaka žena sad dobila prvu platu od privatnika 1000 maraka , prijavljena radi u trgovini a prije toga je godinama radila kod privatnika za 450 maraka i nije bila prijavljena

Radila je , uvjek ! Bolje ista nego ništa

Privatnici traže radnike ali trebaš imati radnu naviku , trebaš posao obavljati sa ljubavlju kao da je tvoje, biti fer

Nikad mi u životu nije pali na um da zaradim na pogan način, moje dostojanstvo da zamenim za bazenčiće u kome se gola kupam, to je katastrofa i tuga
Марке не важе већ 20 и кусур година.

Iskreno šta hvali naći dodatni posao ?
Ili ukoliko imaš kvalifikaciju traziti svoj posao ?

Od mog rodjaka žena sad dobila prvu platu od privatnika 1000 maraka , prijavljena radi u trgovini a prije toga je godinama radila kod privatnika za 450 maraka i nije bila prijavljena

Radila je , uvjek ! Bolje ista nego ništa

Privatnici traže radnike ali trebaš imati radnu naviku , trebaš posao obavljati sa ljubavlju kao da je tvoje, biti fer

Nikad mi u životu nije pali na um da zaradim na pogan način, moje dostojanstvo da zamenim za bazenčiće u kome se gola kupam, to je katastrofa i tuga
Jel bi ti radila za 500 evra ?

Back