Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.457
BIVŠA ZADRUGARKA KUPILA KUĆU I PAPRENO SKUP AUTOMOBIL OD 50.000€: Marijana ozbiljno ušla u keš: Za noć uzmem 3.500€
Sta radis na tik toku kad uzmes za noc 3500e?
Ozbiljno pitam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIVŠA ZADRUGARKA KUPILA KUĆU I PAPRENO SKUP AUTOMOBIL OD 50.000€: Marijana ozbiljno ušla u keš: Za noć uzmem 3.500€
Što gluplji kontent pogodan mentalitetu većine našeg naroda, to veća zarada. Pretpostavljam sponzori i broj gledanja, kao na youtube, ali nisam siguran.Drzimo se izrecenog, pa otud i pitanje , sta donosi toliki novac na tik toku...?
vise tuc-tocJa bih pre rekao da radi nešto drugo, da nije tik tok u pitanju
A šta se tamo mora raditi ?I na onlyfan-su moze da se uzme dobra kinta.
A šta se tamo mora raditi ?
NPr. Kupis onaj najmanji deciji bazen,napunis vodom,stavis u sobu,ispred jedna kamera i das masti na volju.
Fascinantno je koja lova moze da se zaradi na taj nacin.
Jeste tuzno je. Ali nije nista manje tuzno raditi kod privatnika koji te izrabljuje kao crnca iz perioda Divljeg Zapada i placa ti neki sitnis od plate.Kako je to tužno
oce biti oporezovana kao freelanceri? debelo... jos kad se hvali...
Jeste tuzno je. Ali nije nista manje tuzno raditi kod privatnika koji te izrabljuje kao crnca iz perioda Divljeg Zapada i placa ti neki sitnis od plate.
Sad vrednujete prostitutke gospodjo?Nemoj biti ljubomoran
- Za noć sam dobila 3.500 evra. I nisam lajvovala baš, ali sam imala veliku podršku ljudi, često mi se to dešavalo u tom periodu, skupljala sam, uložila sam u kuću, u auto i pesme. Sredila sam kuću u Crnoj Gori, videćete. Obezbedila sam porodicu - izjavila je Marijana.
Iskreno šta hvali naći dodatni posao ?
Ili ukoliko imaš kvalifikaciju traziti svoj posao ?
Od mog rodjaka žena sad dobila prvu platu od privatnika 1000 maraka , prijavljena radi u trgovini a prije toga je godinama radila kod privatnika za 450 maraka i nije bila prijavljena
Radila je , uvjek ! Bolje ista nego ništa
Privatnici traže radnike ali trebaš imati radnu naviku , trebaš posao obavljati sa ljubavlju kao da je tvoje, biti fer
Nikad mi u životu nije pali na um da zaradim na pogan način, moje dostojanstvo da zamenim za bazenčiće u kome se gola kupam, to je katastrofa i tuga