Za noć uzmem 3.500

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.457

BIVŠA ZADRUGARKA KUPILA KUĆU I PAPRENO SKUP AUTOMOBIL OD 50.000€: Marijana ozbiljno ušla u keš: Za noć uzmem 3.500€​

Sta radis na tik toku kad uzmes za noc 3500e?
Ozbiljno pitam....

1698992375813.png

Jeste tuzno je. Ali nije nista manje tuzno raditi kod privatnika koji te izrabljuje kao crnca iz perioda Divljeg Zapada i placa ti neki sitnis od plate.

Iskreno šta hvali naći dodatni posao ?
Ili ukoliko imaš kvalifikaciju traziti svoj posao ?

Od mog rodjaka žena sad dobila prvu platu od privatnika 1000 maraka , prijavljena radi u trgovini a prije toga je godinama radila kod privatnika za 450 maraka i nije bila prijavljena

Radila je , uvjek ! Bolje ista nego ništa

Privatnici traže radnike ali trebaš imati radnu naviku , trebaš posao obavljati sa ljubavlju kao da je tvoje, biti fer

Nikad mi u životu nije pali na um da zaradim na pogan način, moje dostojanstvo da zamenim za bazenčiće u kome se gola kupam, to je katastrofa i tuga

Sta radis na tik toku kad uzmes za noc 3500e?
Ozbiljno pitam....

Pogledajte prilog 1440164
- Za noć sam dobila 3.500 evra. I nisam lajvovala baš, ali sam imala veliku podršku ljudi, često mi se to dešavalo u tom periodu, skupljala sam, uložila sam u kuću, u auto i pesme. Sredila sam kuću u Crnoj Gori, videćete. Obezbedila sam porodicu - izjavila je Marijana.
https://www.kurir.rs/stars/4281650/...a-kako-zaradjuje-i-priznala-za-noc-uzmem-3500

A zna i gde sa novcem, ne u Srbiju... :)
Pametna, i simpaticna...

I pogresan je naslov, nije uzela svake noci toliko, nego jedne noci je bila posebno nagradjena za ono sto se zove, kad su ljudi gladni a apetit nikad zadovoljan, vizuelno primanje dopamina kroz male ekrane, uglavnom...
Ko zna, hiljade klikcu po njoj.... Nije to lako...I ne moze svako...

Iskreno šta hvali naći dodatni posao ?
Ili ukoliko imaš kvalifikaciju traziti svoj posao ?

Od mog rodjaka žena sad dobila prvu platu od privatnika 1000 maraka , prijavljena radi u trgovini a prije toga je godinama radila kod privatnika za 450 maraka i nije bila prijavljena

Radila je , uvjek ! Bolje ista nego ništa

Privatnici traže radnike ali trebaš imati radnu naviku , trebaš posao obavljati sa ljubavlju kao da je tvoje, biti fer

Nikad mi u životu nije pali na um da zaradim na pogan način, moje dostojanstvo da zamenim za bazenčiće u kome se gola kupam, to je katastrofa i tuga

Ne mogu svi naci dodatni posao a privatnika ima djubradi vise nego sto ih nema.
Sto se tice zadnjeg pasusa ja shvatam tvoj stav i postujem ga. Problem je pak po tome da ne mozes druge osobe ceniti samo po sebi, nesto sto je tebi mrsko, odvratno, neprihvatljivo, nekoj drugoj zeni je ko kahvu popit.

Back