...za nezbrinutu decu...

alex_975

Zainteresovan član
Poruka
221
..da li ste spremni da pomognete.?potrebni paketici za nezbrinutu decu...
broj dece 220,uzrast-bebe-5.god.
ako zelite mozete se prikljuciti,shodno vasim mogucnostima..(slatkisi,igracke,garderoba)
da i njima bude nova godina..
kontakt telefon 064-68-17-117,goran..

Na koga se tacno odnosi "mi ovo radimo..." ? Ko ste to vi ?

Ideja je divna i plemenita. Do sada nisam sa Zvecanskom saradjivala vec sa Domom za stara i nezbrinuta lica u Kumodraskoj (valjda se tako zovu) i tesko mi je palo kada sam videla uslove u kojima borave (mnogo ih je na malo prostora, prazni pogledi koji ne ocekuju vise nista od zivota..). Posto je to bilo pre vise g. mozda je sada situacija bolja.

Takodje sam imala kracu saradnju sa jednim humanitarnim drustvom, uglavnom po pitanju dobro ocuvane ili nove odece i obuce. Odavno vec nisam plovila u ovim vodama jer sam se prebacila na pomoc zivotinjama i nekim starim ljudima koji "zaradjuju za leba" cutke proseci po ulicama.

..drustvo nema ime,moto_fun je nosilac ideje,skupi se par prijatelja,svako od nas prilozi sredstva(novac,prevoz,angazuje animatore)..i krenemo...po forumima molimo ljude dobre volje za pomoc..ne trazimo novac,,,??
na raspolaganju smo svima,koji cine to sto cine..(ako nesto treba javi)...pozdrav..

..zahvalio bih se svima koji su se javili i onima koji nisu,sam razlog znaju samo oni...svako dobro...
ne mozes da optuzujes ljude sto nece da pridju tvom pokretu
moras da razumes da ima ljudi koji nemaju ni za svoju decu,ili jednostavno nemaju vremena ili prosto su aktivni na nekoj drugoj strani,a ima i onih koji su se opekli u slicnim iskustvima
a taj stav "ala ste humani ccc" je prilicno odbijajuci
ko hoce javio ti se,ko nece ne mozes ga naterati

ne mozes da optuzujes ljude sto nece da pridju tvom pokretu
moras da razumes da ima ljudi koji nemaju ni za svoju decu,ili jednostavno nemaju vremena ili prosto su aktivni na nekoj drugoj strani,a ima i onih koji su se opekli u slicnim iskustvima
a taj stav "ala ste humani ccc" je prilicno odbijajuci
ko hoce javio ti se,ko nece ne mozes ga naterati

Došao nepoznat čovek sa idejom i očekuje da svi sad oberučke prihvate njegov predlog... z:hm:Ja lično često učestvujem u ovakvim i sličnim akcijama ali ovu poruku sam pročitala i istog trenutka zanemarila pošto je izuzetno štura, neprecizna, ne zna se ni ko je, šta je, ni kako, ni kome... :roll:

Malo je danas ljudi koji imaju vremena i volje da se bave tudjom decom. Tacno je da svi okrecu glavu i ocekuju nesto od drzave za te klince.
Predlazem da akcija ne traje samo za NG, mozda je zbog praznicne guzve i putovanja bil mali odaziv.
Ja licno imam gomilu odece i obuce za decu tog uzrasta i rado cu poslati, moram postom jer nisam iz Bg-a ali molim te posalji mi adresu. Saljem brzom postom vec u ponedeljak ! Pozz i nemoj biti malodusan

Lepa zamisao i ponuda. I sama s vremena na vreme imam vrlo ocuvane razne stvari koje bi nekom dobro dosle. Ali, pogledaj post br. 7 pa ces videti da su koriscene stvari nepozeljne u ovoj akciji. Iskljucivo u samostalnim...:neutral:

14.12.2008., 14:30 #7
alex_975 ..ANIMA CANDIDA..
Zainteresovan član

Učlanjen: 07.11.2008.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 1
Re: ...za nezbrinutu decu...

--------------------------------------------------------------------------------

..koriscene stvari ne stavljamo u paketice..mozete to odneti licno ili se javite(ako nemate prevoz)..

Poslednja izmena:

Back