Za muško društvo

SINDI:
pijana curka koja sedne nepoznatom muskarcu u krilo..ni u amerckim filmovima ne moze biti okarakterisana ikako drugacije nego kao-glupaca

a ne znam stvarno kako je to tako prosirena pojava, i gde se vi ljudi krecete i sa kim..ni jedna od mojih drugarica NIKAD nije napravila tako nesto..misim..:roll:
ni moja :?
valjda treba zadrzati neko....samopostovanje,pa makar bio pijan ko majka :?

mada verujem da ima takvih koje ce baz pardona uraditi ovo gore napisano,i to mnogo...

gde se krecu...ne zelis da znas :lol: a ni ja,mada samo mogu da posumnjam ako je u pitanju narodnjak i cure na izvolite...

SINDI:
pijana curka koja sedne nepoznatom muskarcu u krilo..

a ne znam stvarno kako je to tako prosirena pojava, i gde se vi ljudi krecete i sa kim..
Halo oglasi:
PROMOTERKE, HOSTESE-ANIMATORI, igračice i plesačice potrebne agenciji *****, za rad u noćnim klubovima i barovima. Hitno.
Zovu ih podizačice atmosfere. I uglavnom nisu pijane, donose im jako ražblaženo piće, koje, naravno, ne plaćaju one (hint).

аууу шмекери...:) ...мислим да ми се никад тако нешто није десило (ако изузмемо шатро случајно трљање сиса, гузе и то :lol: )...више је то било онако културно стављање до знања...

Banshee:
ni moja :?
valjda treba zadrzati neko....samopostovanje,pa makar bio pijan ko majka :?

mada verujem da ima takvih koje ce baz pardona uraditi ovo gore napisano,i to mnogo...

gde se krecu...ne zelis da znas :lol: a ni ja,mada samo mogu da posumnjam ako je u pitanju narodnjak i cure na izvolite...

Ћути ти што заскачеш људе на сред читаоне...:lol:

:wink:

Back