Kako da Vam kazem, ja cu od sutra biti jedno sretno i veselo dete. Iako kisa kod nas lije i lije, a ni za sutra se ne predvidja neko lepse vreme, za mene sutra staju kise i dolazi Sunce da me obasja i greje. Vraca mi se moja draga da mi ulepsa dane i nikada vise necemo otvarati stare rane. Sutra pocinje novo sutra, samo treba docekati podne. Kad bi moglo da se vreme sada ubza, da nas brze spoji ja cu se truditi da nas nikad vise niko ne razdvoji. Zasto je sve to bilo i kako je do svega ovoga doslo, vise nije ni vazno. Znam da je sutra dan za zagrljaj nas, mozda jaci nego kada smo se prvi put sreli i jedno drugome u oci se zagledali. Ne mogu Vam reci koliko sam srecan, sto su nas teskoce i desavanja prosla, jos vise spojili i zanavek nas naucili da se ljubav mora negovati i zalivati kao najredji cvetak. Sutra je dan koji danima cekam da sa svojom dragom, ruku pod ruku dalje u zivot krenem. Da joj ulepsam minute, sate, dane i godine, a ona meni snage i ljubav da, i da budemo sretni kao deca kada se raduju svemu, da nesebicno ljubav i srecu delimo.