Jelena _Becej
Početnik
- Poruka
- 29
Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena _Becej:....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
Alexandra9:tako je.. ne treba preterivati... i treba ici redovno u skolu, da bi se naucila gramatika...emy_331:Ah pa ja.....bilo je tu svega,tipa ''skakanje' besa na profesore,pisanje grafiti nacinalnog tipa po skoli,znaci skola.
a po kraju.......o tome bolje da cutim,mozda ovde ima neki pandur!
![]()
Ma u svakom slucaju zaje8ancija do bola....ali netreba preterivati!
no hard feelings... :wink:
ma ok... :wink:emy_331:Alexandra9:tako je.. ne treba preterivati... i treba ici redovno u skolu, da bi se naucila gramatika...emy_331:Ah pa ja.....bilo je tu svega,tipa ''skakanje' besa na profesore,pisanje grafiti nacinalnog tipa po skoli,znaci skola.
a po kraju.......o tome bolje da cutim,mozda ovde ima neki pandur!
![]()
Ma u svakom slucaju zaje8ancija do bola....ali netreba preterivati!
no hard feelings... :wink:
U pravu si,zaboravila sam da navedem da retko odlazim u skolu!
QchCK*a:Jelena _Becej:....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
Ja sam oduvek vise volela zvaku u kosu da im stavljam![]()
![]()
d4ch4:QchCK*a:Jelena _Becej:....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
![]()
E...A Ja najvishe volim da im stavljam neshto...u neshto)
QchCK*a:d4ch4:QchCK*a:Jelena _Becej:....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
![]()
Hej, bre ! Ima mnogo dece ovde!![]()
d4ch4:QchCK*a:d4ch4:QchCK*a:Jelena _Becej:....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
![]()
Hej, bre ! Ima mnogo dece ovde!![]()
A gde sebe svrstavash?
e zato se nikada neces udati... 8)Jelena _Becej:Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
mario80:e zato se nikada neces udati... 8)Jelena _Becej:Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
ljubavi, tu sam...zbog tebe... 8)QchCK*a:mario80:e zato se nikada neces udati... 8)Jelena _Becej:Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
HAHAHAHA.....evo OPET !
mario80:ljubavi, tu sam...zbog tebe... 8)QchCK*a:mario80:e zato se nikada neces udati... 8)Jelena _Becej:Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
HAHAHAHA.....evo OPET !
pa po sanovniku neces...proveri.Jelena _Becej:Zasto se necu udati?To si rekao samo za moj san....Udacu se ja,nista se ti ne brini!!!!Stavila sam joj ja lepak jer me je bas iznervirala ali to je bilo pre 2 godine!!!!
pa nemoj skroz da se istopis...kako cu da te ljubim?QchCK*a:mario80:ljubavi, tu sam...zbog tebe... 8)QchCK*a:mario80:e zato se nikada neces udati... 8)Jelena _Becej:Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
HAHAHAHA.....evo OPET !
Jao, sva sam se istopila....ops:
mario80:pa nemoj skroz da se istopis...kako cu da te ljubim?![]()