za losu decicu...

Alexandra9:
emy_331:
Ah pa ja.....bilo je tu svega,tipa ''skakanje' besa na profesore,pisanje grafiti nacinalnog tipa po skoli,znaci skola.
a po kraju.......o tome bolje da cutim,mozda ovde ima neki pandur!
:lol:
Ma u svakom slucaju zaje8ancija do bola....ali netreba preterivati!
tako je.. ne treba preterivati... i treba ici redovno u skolu, da bi se naucila gramatika...

no hard feelings... :wink:

U pravu si,zaboravila sam da navedem da retko odlazim u skolu!

emy_331:
Alexandra9:
emy_331:
Ah pa ja.....bilo je tu svega,tipa ''skakanje' besa na profesore,pisanje grafiti nacinalnog tipa po skoli,znaci skola.
a po kraju.......o tome bolje da cutim,mozda ovde ima neki pandur!
:lol:
Ma u svakom slucaju zaje8ancija do bola....ali netreba preterivati!
tako je.. ne treba preterivati... i treba ici redovno u skolu, da bi se naucila gramatika...

no hard feelings... :wink:

U pravu si,zaboravila sam da navedem da retko odlazim u skolu!
ma ok... :wink:

QchCK*a:
mario80:
Jelena _Becej:
Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
e zato se nikada neces udati... 8)

HAHAHAHA.....evo OPET !
ljubavi, tu sam...zbog tebe... 8)

QchCK*a:
mario80:
QchCK*a:
mario80:
Jelena _Becej:
Ja eto nisam takva,bezobrazna devojcica...Volim da napravim haos ali ne nadrljam jer se uvek izvucem.Ja bas imam srece!!!!Trenutno ne mogu da se setim....stavila sam jednoj devojcici(fufici)lepak na stolicu!!!!!
e zato se nikada neces udati... 8)

HAHAHAHA.....evo OPET !
ljubavi, tu sam...zbog tebe... 8)

Jao, sva sam se istopila.... :oops:
pa nemoj skroz da se istopis...kako cu da te ljubim? :roll:

Ja nisam nikada bila problematicna. Nisam smela da se potpisem ni na klupi u skoli ne zbog kukavicluka nego iz prostog razloga sto je moje ime veoma retko i sto se niko u 8 godina mog osnovnog skolovanja nije tako zvao.
Pricamo o osamdesetim i ranim devedesetim, pa nemojte da se cudite sto tada nismo palili zbornice, dnevnike i sl.
U srednjoj skoli sam bila u 98% zenskom odeljenju. Ali imale smo jednu specijalnost kao dobrodoslicu novom profesoru. Posto su u ucionicama katedre bile izdignute na postolja od drveta mi lepo (pogotovo moja drugarica Sandra i ja jer smo sedele u 1 klupi) pomerimo katedru na samu ivicu postolja i cim se profa malo nasloni... odleti... Najbolje je bilo kada smo to uradili jednoj fufici iz engleskog (isto tek pocela da radi u skoli) koja je na cas dosla obucena kao da ce na posao u trecoj smeni (minic koji je jedva pokrivao dupe, neki cipkani bodi i crna traka oko vrata). Naslonila se riba i prica i prica i kada je posletela unazad... samo sto joj stvari nisu odletele kroz prozor. :twisted:
Imali smo (pricam o I ekonomskoj skoli) jednu mladju zenu koja je predavala Ekonomiku preduzeca i sva je bila izgubljena jer je i ona tek stigla u skolu. I jedan dan imali smo 4 cas a to je u rano prolece vec pomracina, ugasimo svetlo u ucionici i pravimo se kao da nema struje i onda pola casa ne kapira da u hodniku gori svetlo... tek kada ni mi nista nismo videle upalile smo svetlo.
Jednom smo zbog upisivanja ocena skoro naje8ale... Tesla - kako se prezivala profanka bankarskog i finansijskog poslovanja provalila da to nije njen rukopis, a mi se nadale da ona bar nece provaliti, jer je tada imala 153 godine.
Sada sam se setila kada je se jedna drugarica otvoreno nabacivala profanu engleskog a on isto neki mlad ... samo je crveneo i znojio se... a mi smo padale od smeha!

Ma, ja sam oduvek bila sunasce... Ne, ozbiljno, nikakve shitove u skoli nisam pravila! OK, jednom sam toliko jako zumnula vrata u zid da je kvaka napravila rupu i ceo vikend sam bila sva uprpana posto je zid tek okrecen i tresla sam se kad sam u ponedeljak dosla u skolu medjutim niko nista nije primetio... nisam mogla da verujem...
Eh da, nedavno smo geograficarki prodali pricu da nismo radili neznamkoju lekciju pa smo je radili ponovo... ali, to svi rade...

Back