za lizace:)

drugari, jeo sam picu dana... kaldzone otvorenu... volim tako... i sad sam se najeo... i, objasnite vi meni, ako je ikako moguce, kako ja danas posle posla posla posle da jedem rbarca u kajmaku? a petak je, to se zna... castim sebe za jos jednu zavrsenu radnu nedelju... i pivo... jel hoce neko u kafanu veceras? ja idem, garant... nisam bio 4 dana... nek' sam proklet... stvarno sam poceo da pravim prevelike pauze... zaboravice me Milena... to je pevacica... lepa je...

evo ja cu u kafanu al sam ljubomorna na milenu :-?

a ona skroz ne voli taj pos'o... rekla mi je, al' sam ja i pre toga provalio... i ima pravo... svako misli da je ona laka samo zato sto je pevacica... a, neka ih, kad su trube... a ona dobra... i pametna... mozes da pricas sa njom super... o svemu... i stvarno je lepa... ima plavu kosu... podseca, po malo, na onu pevacicu iz 'magazina'... i prosli put, kad sam bio, obukla crnu majicu i plave farmerke... meni super kombinacija... i ja joj kazem kako je posebno lepa te noci... a njoj neprijatno... i nasmeje se i kaze... e, rile, rile... hvala... i uzme mi 10 evra za pesmu...

a ona skroz ne voli taj pos'o... rekla mi je, al' sam ja i pre toga provalio... i ima pravo... svako misli da je ona laka samo zato sto je pevacica... a, neka ih, kad su trube... a ona dobra... i pametna... mozes da pricas sa njom super... o svemu... i stvarno je lepa... ima plavu kosu... podseca, po malo, na onu pevacicu iz 'magazina'... i prosli put, kad sam bio, obukla crnu majicu i plave farmerke... meni super kombinacija... i ja joj kazem kako je posebno lepa te noci... a njoj neprijatno... i nasmeje se i kaze... e, rile, rile... hvala... i uzme mi 10 evra za pesmu...

a sad idi sam u kafanu :evil:

ko? ja? nema sanse... il' vodim nekoga il' necu da cujem... znaci... samo da znam da li da zovem cika Rokija da mi ostavi sto pored muzike il' ne? posto ce sigurno neko da se javi vec za taj sto... tu je uvek najbolje suhomesnato... znaju oni, nisu mali... a i obicno pevac zavrsi tu, na kraju.. pa peva za merak... i opet... svaki covek ima dragu... svaka briga, ima nadu... sunce posle kise dugu... moja ljubav samo tugu... a ja, imam tebe... al' k'o da te nemam... dodjes pa nestanes... ljubis pa prestanes... 'ej, to me boli... sto nisam ni prvi... a nisam ni poslednji... koji te voli... eh, devla, devla... opet cu se napiti lepo... setno i sretno...

lizem je ko pola lubenice iste je takve boje
i divlje srcem iz nje opojne sokove tvoje
pomamljen davim se u njoj do usiju vec umiven
i proveo bi vecnost medj njenim usnama skriven

bas lepo :D. svidja mi se sto muskarci tako otvoreno uzivaju i svemu. a zamislite zenu koja bi ovakav hvalospev, socan i pun ljubavi, napisala o njegovom k.urcu. retko se to desava. steta..

evo za lizace jedna na brzinu uradjena skica kako to ja volim da radim...:D:D

Prijatelju, zasao ti je nos u neku divljinu
blowing.gif

Back