modestib
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
nisam mislila na takvo lizanje naravno, rec je o tome da treba da bude nekako senzualno a ne rke koke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugari, jeo sam picu dana... kaldzone otvorenu... volim tako... i sad sam se najeo... i, objasnite vi meni, ako je ikako moguce, kako ja danas posle posla posla posle da jedem rbarca u kajmaku? a petak je, to se zna... castim sebe za jos jednu zavrsenu radnu nedelju... i pivo... jel hoce neko u kafanu veceras? ja idem, garant... nisam bio 4 dana... nek' sam proklet... stvarno sam poceo da pravim prevelike pauze... zaboravice me Milena... to je pevacica... lepa je...
a ona skroz ne voli taj pos'o... rekla mi je, al' sam ja i pre toga provalio... i ima pravo... svako misli da je ona laka samo zato sto je pevacica... a, neka ih, kad su trube... a ona dobra... i pametna... mozes da pricas sa njom super... o svemu... i stvarno je lepa... ima plavu kosu... podseca, po malo, na onu pevacicu iz 'magazina'... i prosli put, kad sam bio, obukla crnu majicu i plave farmerke... meni super kombinacija... i ja joj kazem kako je posebno lepa te noci... a njoj neprijatno... i nasmeje se i kaze... e, rile, rile... hvala... i uzme mi 10 evra za pesmu...
...ti nas prosvetli
sve znas i sve umes
posle onoliko bolesnih i pacnickih tekstova ajde napisi ovde definiciju "dobrog lizza a la illuminat"
MOLIM TEops:
Meni zao sto ne mogu sebe da lizem...![]()
![]()
A on mi bash nema neki ukus.
Pa poseceri mleko i ubaci plazma keks u njega...i lizni ga kad se natopi...pa ces saosecati u praksi![]()
![]()
Jb.g , znash da ne mogu...i ne zelim.
![]()
lizem je ko pola lubenice iste je takve boje
i divlje srcem iz nje opojne sokove tvoje
pomamljen davim se u njoj do usiju vec umiven
i proveo bi vecnost medj njenim usnama skriven
lizem je ko pola lubenice iste je takve boje
i divlje srcem iz nje opojne sokove tvoje
pomamljen davim se u njoj do usiju vec umiven
i proveo bi vecnost medj njenim usnama skriven
![]()
..i lizacice..))
kako posebno volite to da radite?![]()
evo za lizace jedna na brzinu uradjena skica kako to ja volim da radim...![]()
Prijatelju, zasao ti je nos u neku divljinu![]()
cuj neku..u milinu...![]()
Aha...znaci tako se zove doticna...Milina...ako,ako...pozdrav za Milinu i njene Lizache![]()