Za koga se sređujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.710
Kupila sam juče jedno 5 kg kozmetike, šamponi, gelovi za tuširanje, kreme, nešto šminke... Razmišljam, treba da se farbam, pa hajde, sutra ću. Depilacija, lakiranje noktiju, šta da obučem, šminkanje...

Pa žene, za koga i zbog koga se sređujete? Zbog sebe ili nekog drugog? Šta vam je važnije, reakcija drugih ljudi ili Vaš subjektivan osećaj?

Kupila sam juče jedno 5 kg kozmetike, šamponi, gelovi za tuširanje, kreme, nešto šminke... Razmišljam, treba da se farbam, pa hajde, sutra ću. Depilacija, lakiranje noktiju, šta da obučem, šminkanje...

Pa žene, za koga i zbog koga se sređujete? Zbog sebe ili nekog drugog? Šta vam je važnije, reakcija drugih ljudi ili Vaš subjektivan osećaj?
Bogami,...da se ne spremaš za neku "štetu"? :think:

Ali kad mi kazu kako se za sebe upicane tacno dobijem izliv sracke na mozak
Jeste pa kad su same kuci one se namackaju i obuju 10cm pa motaji sarme, hau jes nou

Naravno da se sminkam i sredjujem garderobom da bih izgledala pristojno za druge, osecam se lepse i jesam lepsa, a kad se ja osecam lepse to ce se videti na meni po zracenju, plus naravno vizuelno sam lepsa, takoreci 2 in 1 ...i to radim samo u prilikama kad moram da tako izgledam (poslovno) ili zelim (privatno za neke svaleracije) inace ovako svakodnevno naravno da se ne picanim ne oblacim sredjeno i ne sminkam, zabole me sto u svakodnevnom izdanju plasim malu decu podocnjacima i neocesljanom koson :lol:

Sto se tih kozmeticko higihenskih momenata tice, kao sto su depalicije losioni i sl, to radim sebe radi, higijenski mi je vise, cistije se osecam

Ni za koga osim za sebe.

Ah kad se setim tih divnih naivnih dana mladosti, isla sam na dejtove nenasminkana :aha: bolelo me dupe bre nit podocnjaka nit bubuljice nigde bore nicega na porcelanoskom licu
A onda sam omatorela pa sad ne mozes ubiti ovu boju podocnjaka da ga hebes nicim! Omatorelo se!
Ja sam pocela da se sminkam u 30oj godini :lol: i to samo za neke prilike, bas cu se mlatim svaki dan evo nemam pametnija posla
Navucem nekog slepca nasminkana, posle kad se primi moze i bez sminke da me gleda ko ga hebe vec je upecan :zkez:

On me upoznao bez šminke, čupavu i nadrndanu, ako tad nije pobegao, sad je malo kasno. :lol:
Tako se i moj prvi muz upecao mucenik
Jel verujes da me nije video sa sminkom nikad :lol: tek pred kraj kad smo isli u usa ja se nasminkam prvi put zbog posla ovaj buljio u mene ko da me prvi put vidi, bila sam mu cudna :rotf:

A zato sad prvo sminka posle nek gledaju strasilo :malav: zato nikako da se ponovo udam bem ti :rotf:

Smešne su mi žene koje su sređuju samo kad nađu nekog, ili kad treba da idu u "štetu", dok inače idu zarozane (meni je to nedopustivo).Mda,kad se skokcam po svojoj meri, mnogi verovatno i misle da sam "zarozana" ili da nisam baš "pod libelom".Šta generalno, misle...stvarno me zab.e! Msm, da generalno ljudi vole da ostave lepši i prijatniji utisak.To je sasvim ok.
Pa majku mu valjda je i muz zasluzio da ne spava pored cupakabre :lol:
:zper:

• Podržavam
Reactions: Red
Ok, dakle, one koje se sređuju za sebe samo, da ne citiram, ali da li to znači da se šminkate i oblačite u ispeglane haljine i kad ne izađete iz kuće danima?
Volim da lepo izgledam svaki dan. U kuci mozda necu biti u ispeglanoj, ustogljenoj haljini, ali hocu u leprsavoj haljinici, suknji (najcesce) i nema sanse da me se zatekne zarozanu ili flekavu, odmah se presvlacim. Trenerke ne posedujem u garderobi i kod kuce nosim samo mini suknje (svako godisnje doba), haljine ili helanke.
Tako sam navikla i tako mi je najudobnije.
Sminkam samo oci. Uvek.
Kada sam pod temperaturom onda bas i ne, ali imam prekrasne pidzame. :malav:

• Podržavam
sredjujem se da ne bih bila upadljive spoljasnjosti, a kosa i zavidni podocnjaci bi mogli da me odaju
pa eto odmah prostora za sladokusce joge i raznih reikija, da mi pomognu kako da mirnije plovim kroz zivot
dakle, sredjujem se zbog drugih:malav:

• Voli
U kuci mozda necu biti u ispeglanoj, ustogljenoj haljini, ali hocu u leprsavoj haljinici, suknji (najcesce) i nema sanse da me se zatekne zarozanu ili flekavu, odmah se presvlacim.
Ovo je zaista pohvalno.
Ja, s druge strane, po kući nosim stvarno ono što nije za napolje, umem da se poflekam dok kuvam, farbam ili ko zna šta, ali ne vidim da mom čoveku to smeta. Možda namerno ne vidim, ne znam...

Back