Za koga je narod šetao godinu dana?

Zašto su napali Borka?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
jel ti to nekome pretiš?
ne sviđa ti se kako pišem?
zabole me...
mora da je i Tapi-ja ubio sns?
usred istražnog zatvora 2003-e godine

Ne, ja ti ne pretim, samo ti kazem gde moze da odvede takav nacin razmisljanja.

A zasto vi sad ne uhapsite ubicu Tapija?

A pretis sam sebi jer kazes kako, eto, ako ima nekog razloga moze covek da se ubije, da mu se polome kosti... Jer, eto, ima razloga.

Pa znas za one ulicarske fore "sta me gledas" i onda bam, bam, bam, ni ne shvatis sta se desava a dobio si pesnice u glavu jer si, eto, pogledao neku budaletinu koja samo ceka da se bije. I kad bi ti pitao tog lika "sto, bre, izubija coveka?" on bi ti rekao "sta on mene gleda?". I to je, kao, dovoljan razlog.

Ali kad to postane punovazan razlog da se neko bije/ubije - onda to vazi za sve. Pa moze gadno da se vrati i onome ko je sve to "legalizovao".

Shvatas sad sta sam napisao? To je zapravo recept za anarhiju. A ova vlast upravo tamo vodi ovu drzavu parcijalnim primenama zakona, gde se krimosima gleda kroz prste sve sto urade, a na nama obicnim gradjanima se primenjuju najstrozije svi moguci i nemoguci zakoni. A to je ono sto si, zapravo, i ti napisao.

To ce neminovno dovesti do reakcije gradjana koji ce, buduci da nemaju drugi nacin niti ih ijedan deo drzave stiti, poceti da uzimaju zakon u svoje ruke. A to moze da postane jako gadno...

Kaze li se u toj presudi koji je bio motiv napadaca?

Ne kaze se. Zato nikog nije ni bilo na izricanju presude, zato niko i ne veruje sudstvu.
Žutoj kliki ponestaje novca, 5-to oktobarske donacije koje su dobili od zapada već su pri kraju ?

A čika Ozren Soldatović traži svoje pare nazad, tako da će biti tu još nemilih scena prinudne naplate , kako mi se čini.

Ima tu još žutih dužnika, nije Borko jedini.

Đavo na kraju uvek dođe po svoje, kako kaže stara narodna mudrost.

Mislim da jako gresis jer se vezes za te vremenske odrednice i navodni kontinuitet vlasti DPS-a sa komunistima. Pa oni su potpuno promenili svoju politiku, nema tu vise ni "k" od nekog komunizma. Jedino sto je ostalo je vlast jedne partije, i besomucno krsenje zakona od strane iste dok za ostale zakoni i te kako vaze. Ja u tome, iskreno, ne vidim ni jednu posebnu vrstu politickog opredeljenja (levo, desno, centar, zeleni, komunizam, socijalizam, 'vamo, tamo...) osim kriminalnog.

Prvo, sve nase vlasti od 1990 do danas su potomci komunista (i u CG i u Srbiji).

Drugo, iste su gazde imali DPS i DS. Zato su i rezultati vlasti slicni. Samo da podsetim da je trenutno pravosudje "dete" promena koje je uradio DS.

Sve je dragi moji mnogo mutnije, a u neku ruku i mnogo prostije, nego sto se cini na prvi pogled zbog suma koji postoji. Kad se sum ukloni dobije se da je vlast u CG radila isto sto i vlasti u Srbiji - pod okriljem demokratskih promena/promjena ustolicili su se lopovi i izdajnici i uradili ono sto je od njih trazeno u zamenu za zmurenje na pljacku sopstvenog stanovnistva: upropastili i Srbiju i CG, potpuno, i politicki, i vojno, i ekonomski, i demografski. Sada smo kriminalizovane, moralno unistene kolonije.

Znaci znak jednakosti mozes da stavis i cisto na osnovu jednakosti rezultata delovanja tih vlasti.

A mislim da cemo se sloziti da vlasti u Srbiji od 1990 do danas zapravo imaju kontinuitet, uz taj prelom 2000. koji i nije bio toliko sustinski koliko mu se pridaje znacaja, stvari su time samo ubrzane.

Ne razumem, šta ima veze jesu li promenili politiku uopšte i koliko?

Mogli su promeniti politiku 50 puta i...0. I kakve bi razlike bilo?

Žutoj kliki ponestaje novca, 5-to oktobarske donacije koje su dobili od zapada već su pri kraju ?

A čika Ozren Soldatović traži svoje pare nazad, tako da će biti tu još nemilih scena prinudne naplate , kako mi se čini.

Ima tu još žutih dužnika, nije Borko jedini.

Đavo na kraju uvek dođe po svoje, kako kaže stara narodna mudrost.

Nisam bas sigurna...

Napadom na Borka Stefanovića je pokrenuta akcija protesta u glavnom gradu kao i po ostalim gradovima srbije.
Potpuno je ispolitizovan napad koji izgleda da sa politikom nije imao nikakve veze nego je imao veze sa kriminalnim miljeom .
Danas kada su počinioci pravosnažno osuđeni od oštećenih ni jedna jedina izjava tj. nigde ih nema nisu prisutvovali čak ni izricanju presude od ukupno 11 godina zatvora za napadače.
http://rs.n1info.com/Vesti/a642081/Presuda-za-napad-na-Borka-Stefanovica.html
vidimo samo da su počinioci poznati kriminalci - poznati policiji , ranije osuđivani , pa se samo nameće pitanje zašto su oni napali Borka i companiju , a sve se više nameće zaključak da je to bio klasičan mafijaški obračun bandita - koji je ispolitizovan do krajnjih granica od strane borka i co. u njihovoj kampanji za osvajanje vlasti.
Šta vi mislite?

Бата Гашић, који за сам тврди да је за њега резервисана трећа бандера је организовао напад на Борка. али је отишло предалеко, и морали су да жртвуј извршиоце.

Back