Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
polako samo ce ti se kasti kad uzris jos malo. te ispeku seljaci loma da te pouce iskustovom pa kad diplomiras zovem te ja na kacamak
a lejdi da gleda i da pukne sto ne moze ona na kacamak
Ako on bude stalno na mehanizaciji od ljubavi i keksa nema nista,a ti opet moras da pomognes oko onoga sto masina ne moze.Znaci motika.A ovako sa stokom je sve u jednom krugu i kada zajedno zavrsite posao,lepo se sredite i popijete kaficu i onda uvece ide sve sto treba i kako treba.
Zivim u malom selu i svidjaju mi se dva momka. Jedan ima dosta stoke a drugi dosta mehanizacije. Za koga da se odlucim? Cilj mi je da sto manje radim a da se sto vise izlezavam u zivotu
Zivim u malom selu i svidjaju mi se dva momka. Jedan ima dosta stoke a drugi dosta mehanizacije. Za koga da se odlucim? Cilj mi je da sto manje radim a da se sto vise izlezavam u zivotu
Stoka je unosan biznis, ali i radi se. Prvo namiris stoku, onda udjes u kucu, spremis dorucak, pocistis, pa opet miris stoku, pa rucak, pa opet stoka.
Na selu nema izlezavanja, nego ti lepo za nekog gastabajtera iz Beca, tamo u stanu decu da cuvas, cistis, 40 kvadrata, nije mnogo, mal' vidis sveta, naroda, svekar i svekrva neka rade imanje, i milina.