Za jedan dan otkriveno 4.000 prekoračenja brzine, najveće napravio vozač "mercedesa" kod Čoke

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.394

Za jedan dan otkriveno 4.000 prekoračenja brzine, najveće napravio vozač "mercedesa" kod Čoke​

Brzina je kontrolisana na 947 kontrolnih tačaka širom zemlje, a najveća izmerena brzina zabeležena je na državnom putu Kikinda - Čoka, u mestu Ostojićevo. Saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila četrdesetogodišnjeg vozača "mercedesa" E klase, koji je upravljao vozilom brzinom od 202 kilometra na sat, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat, što predstavlja nasilničku vožnju.
https://www.021.rs/story/Info/Vojvo...vjPeYPKXSzVnYBvRdfJ23dWem4qdIW2BZZ5Lgk-IqkhvM

I posle još neka neko opet kaže kako Lale sve rade polako. :lol:
To je bilo na običnom, regionalnom putu, preko 200 na sat jbt!
I još 4000 takvih samo blažih širom Srbije za samo 1 dan!
Šta je to što ljude tera da suludo voze? Žurba, želja za pokazivanjem, droga, alkohol, šta?

Preterali su sa ograničenjima na nekim pouzdanim deonicama. Desi se da moras da vozis 50 na sat desetak ili vise kilometara na odličnom putu samo zato
sto kada su dobili put brze bolje napravili naselja oko njega i načičkali peš prelazima stopovima ,ograničenjima.
Pa kad je naseljeno mesto i ne treba da se vozi brže, zar ne? Meni jedino smeta moda postavljanja ležećih policajaca u svim ulicama. Nekad je bilo samo kod škola.

Pa kad je naseljeno mesto i ne treba da se vozi brže, zar ne? Meni jedino smeta moda postavljanja ležećih policajaca u svim ulicama. Nekad je bilo samo kod škola.
Put od tačke A do tačke B ne može posle pravljenja biti ispresecan gradskim ulicama i semaforima.
To mogu ulice i opštinski putevi a ne glavni .

Preterali su sa ograničenjima na nekim pouzdanim deonicama. Desi se da moras da vozis 50 na sat desetak ili vise kilometara na odličnom putu samo zato
sto kada su dobili put brze bolje napravili naselja oko njega i načičkali peš prelazima stopovima ,ograničenjima.
Eno Pupinov most u Zemunu. Tri trake ogranicenje 50 na sat! A jos ovi sto se boje kazni idu 30 na sat!!!

Ono sto je nenormalno je da smo pre 30-40 godina imali automobile sa duplo manje konja i ogranicenje u gradu na 60 km/h a na autoputu 100 km/h.
Sad kad imamo sve te kontrole stabilnosti,vazdusne jastuke,bolje kocnice,krash testove sa 5 zvezdica.... smanjuju nam brzinu na 50 pa i 30 u malim ulicama a na autoputu su kola nekad uglavnom mogla da idu oko 160-170 dok danas idu opusteno 220-230 i brzina je povecana samo za 30 km/h.

Poslednja izmena:
Ono sto je nenormalno je da smo pre 30-40 godina imali automobile sa duplo manje konja i ogranicenje u gradu na 60 km/h a na autoputu 100 km/h.
Sad kad imamo sve te kontrole stabilnosti,vazdusne jastuke,bolje kocnice,krash testove sa 5 zvezdica.... smanjuju nam brzinu na 50 pa i 30 u malim ulicama a na autoputu su kola nekad uglavnom mogla da idu oko 160-170 dok danas idu opusteno 220-230 i brzina je povecana samo za 30 km/h.
poenta je da se saobracaj ubrza a ne da se uspori

Eno Pupinov most u Zemunu. Tri trake ogranicenje 50 na sat! A jos ovi sto se boje kazni idu 30 na sat!!!
Nemam para za kazne pa postujem ograničenja.
Ali zato što bogate puste ili mnogi imaju vezu vozim namerno 10 tak km ispod ograničenja. Tako da uživam u kolonama koje ne smeju da preteknu jer bi morali voziti više od 20 tak km preko ograničenja.
Lepa muzika , čokoladice koka kola čisto da ne bude dosadno.

Na autoputu je uvek bilo 120, sad pre neku godinu dignuto na 130. Nemoj brkati s onim što je važilo na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila, a takav je recimo upravo bio nekad onaj od NS do BG, pa je na njemu zato bilo 100. Ali na pravom autoputu uvek 120, sećam se još sedamdesetih kad sam putovao onim Zagreb - Karlovac.

Mi smo taj novosadski uvek vozili 190-200 u vreme slobe, ni radara a i bili smo glad ni išlli redovno na klopu u ns :mrgreen:
Nekada sam obožavao da vozim koliko god može da ide ali u slobkno doba posle su auto putevi postali užasno neravni i opasni. Onda sam spustio loptu, danas samo po ograničenjima.

E da i benzin nekada bio džabaka se Za dve crvene sipam do vrha.

Mi smo taj novosadski uvek vozili 190-200 u vreme slobe, ni radara a i bili smo glad ni išlli redovno na klopu u ns :mrgreen:
Nekada sam obožavao da vozim koliko god može da ide ali u slobkno doba posle su auto putevi postali užasno neravni i opasni. Onda sam spustio loptu, danas samo po ograničenjima.

E da i benzin nekada bio džabaka se Za dve crvene sipam do vrha.
a sad svaki dan po crvenu :)

Lezeci policajci se postavljaju gde treba i gde ne treba zahvaljujuci tome sto opstine imaju budzet za bezbednost saobracaja koji se puni od kazni. Tu postoji problem sto taj budzet ne moze da se koristi za radove, npr. asfaltiranje ulice, itd. pa se onda trosi na signalizaciju, policajce, sedista za decu, itd.
usporivac saobracaja ne sluzi ama bas nicemu sem sto razvaljuje automobile

Usporivač trapa i kartera ako se ja pitam ali preko portreban na ovim našim prostorima gde se divlja stalno sa polovnim krševima. Ide luduje a nema ni kočnice. Kupio jeftinu kantu sa pola miliona kilometara a nema ni za kočnice tj skupe mu pločice.
Seljacka filozofija, zasto na selu nema lezecih policajaca, pa zato sto je svaki put unisten dovoljno da ne moze da se vozi.
Za neispravnost vozila krive seljacine u drzavi koje tolerisu mafiju, a za postavljanje lezecih krive su seljacine koje nisu ni sposobne da voze...

Seljacka filozofija, zasto na selu nema lezecih policajaca, pa zato sto je svaki put unisten dovoljno da ne moze da se vozi.
Za neispravnost vozila krive seljacine u drzavi koje tolerisu mafiju, a za postavljanje lezecih krive su seljacine koje nisu ni sposobne da voze...
pocela bagra sama da postavlja lezece

Back