B baaka Domaćin Poruka 3.095 20.02.2004. u 17:06 - Za ili Protiv #51 em3pac iverson: Ne razumem u cemu je problem? Kliknite za proširenje... problem je u tome sto nista ne razumes :?
em3pac iverson: Ne razumem u cemu je problem? Kliknite za proširenje... problem je u tome sto nista ne razumes :?
em3pac iverson Zainteresovan član Poruka 414 20.02.2004. u 17:48 - Za ili Protiv #52 baaka: problem je u tome sto nista ne razumes :? Kliknite za proširenje... Nista mi nisi objasnila
B baaka Domaćin Poruka 3.095 21.02.2004. u 18:23 - Za ili Protiv #53 em3pac iverson: baaka: problem je u tome sto nista ne razumes :? Kliknite za proširenje... Nista mi nisi objasnila Kliknite za proširenje... vise nemam snage da se borim protiv ljudske gluposti
em3pac iverson: baaka: problem je u tome sto nista ne razumes :? Kliknite za proširenje... Nista mi nisi objasnila Kliknite za proširenje... vise nemam snage da se borim protiv ljudske gluposti
em3pac iverson Zainteresovan član Poruka 414 21.02.2004. u 21:12 - Za ili Protiv #54 baaka: em3pac iverson: baaka: problem je u tome sto nista ne razumes :? Kliknite za proširenje... Nista mi nisi objasnila Kliknite za proširenje... vise nemam snage da se borim protiv ljudske gluposti Kliknite za proširenje... Pa onda nemoj!!!Samo mi normalno odgovori zasto si mi rekla da ne serem!!!
baaka: em3pac iverson: baaka: problem je u tome sto nista ne razumes :? Kliknite za proširenje... Nista mi nisi objasnila Kliknite za proširenje... vise nemam snage da se borim protiv ljudske gluposti Kliknite za proširenje... Pa onda nemoj!!!Samo mi normalno odgovori zasto si mi rekla da ne serem!!!