Za ili protiv gladovanja ....

..
I ne znam ko je izmislio taj kult da je biti previše mršav,sa ispalim rebrima ,nešto lijepo i poželjno...

mediji i modni kreatori
jer na naslovnim stranama i modnim pistama su uvek mršave i nasmejane devojke koje ostavljaju utisak da su bogate i srećne jer su na naslovnoj strani, odn pisti
i uveravanje da se takva linija može postići sopstvenim trudom, ishranom i vežbom...a ako si slučajno deblja, onda ne brineš dovoljno o sebi
to su tako fine psihičke manipulacije da je to strašno
tu se zaboravlja, previđa, zanemaruje više stvari:
1 bitno je imati meru u svemu....pa ne mora se umreti da bi bila na naslovnoj strani/ pisti

one (manekenke i fotomodeli) NISU ideal lepote iako se tako predstavljaju, odn doživljavaju

Grrrrrrr, zatvorili temu, nemam gde da se svađam i šalim. Kriziram... :)
Protiv sam gladovanja jer gladovanje nije ničim opravdan postupak.
Šezdesetih godina su bile u modi punije devojke, a danas izgladnele, što po mom mišljenju nije baš privlačno.
Lepota je i zdravlje, tako da gladovanje nije jednako sa zdravljem. Ne uzimam verske postove u ovu priču.

Grrrrrrr, zatvorili temu, nemam gde da se svađam i šalim. Kriziram... :)
Protiv sam gladovanja jer gladovanje nije ničim opravdan postupak.
Šezdesetih godina su bile u modi punije devojke, a danas izgladnele, što po mom mišljenju nije baš privlačno.
Lepota je i zdravlje, tako da gladovanje nije jednako sa zdravljem. Ne uzimam verske postove u ovu priču.

potpuno te razumem što se svađanja i kriziranja tiče
a i ostatak posta je sasvim ok i slažem se

Back