Za ili protiv alimentacije?

To su ti ti stereotipi i opsteprihvaceno misljenje, medjutim uopste ne mora da bude tako u danasnje vreme.
Koliko samo imas devojaka od 20-30 koje ni jajce ne znaju da isprze, a sa druge strane mnogo muskaraca znaju skoro sve da rade?

Mada opet, zajednicko staranje i kada roditelji ne zive zajedno ili su razvedeni je zaista super stvar i svaki dogovor iskljucuje medjusobnu mrznju, raspadnuta stanja i osvetu preko dece.
Pa ne znam bas da li su domacicke i kuvarske navike u korist muskaraca trenutno, moze se desiti da je borba oko deteta(i bezanje od alimentacije)jedan od razloga zasto se muskarci u tim situacijama radno osvescuju.. Ako devojka nije totalna debilka naucice nesto vise od jaja na oku, moja sestra od strica je bila u tom fazonu a sada kada ima sincica pretvara se u pravu domacicu.... gotovo svim primatima dete visi o majku... to ti je genetika.

Pa ne znam bas da li su domacicke i kuvarske navike u korist muskaraca trenutno, moze se desiti da je borba oko deteta(i bezanje od alimentacije)jedan od razloga zasto se muskarci u tim situacijama radno osvescuju.. Ako devojka nije totalna debilka naucice nesto vise od jaja na oku, moja sestra od strica je bila u tom fazonu a sada kada ima sincica pretvara se u pravu domacicu.... gotovo svim primatima dete visi o majku... to ti je genetika.

Da, slazem se, ali ipak smo mi evoluirali u nesto malo drugacije primate.;)

No, ja ne vidim zasto bi neko nakon razvoda iskljucivao oca iz zivota deteta i zasto dete ne bi moglo da zivi u fazonu 6 meseci sa ocem, a 6 meseci sa majkom u toku godine?

- - - - - - - - - -

Znas li koliko samo ima pravljenja scena, dranja i histerisanja na obe strane?:roll:

Da, slazem se, ali ipak smo mi evoluirali u nesto malo drugacije primate.;)

No, ja ne vidim zasto bi neko nakon razvoda iskljucivao oca iz zivota deteta i zasto dete ne bi moglo da zivi u fazonu 6 meseci sa ocem, a 6 meseci sa majkom u toku godine?

- - - - - - - - - -

Znas li koliko samo ima pravljenja scena, dranja i histerisanja na obe strane?:roll:
Iskljucivanje oca iz zivota deteta nikako(sem ako je neki manijak) staratelji koji brane detetu da vidi drugog roditelja su olos najveci... ne znam bas to setkanje deteta.. ako njemu ne smeta onda je ok, najbolje bi bilo kada bi staratelj dozvolio drugom roditelju da dodje u svako doba i povede dete u setnju ili kuci na posedak, to su na zalost retki slucajevi.

Politicko pitanje uredjivanja M/Z odnosa nakon razvoda kada je alimentacija u pitanju. Vase misljenje? Idemo...

Alimentcaija samo za drugog bracnog druga ... apsolutno NE!

Sto se dece tice ... tu bih vec bio u dubokom problemu sa ljudskim i moralnim nacelima, ako bih rekao da onaj ko se o zajednickoj deci brine ne treba da ima pravo na alimentaciju, ali s druge strane ne bi bilo loše utvrditi i kontrolisato koliko deca od toga stvarno koristi imaju ... I da se razumemo drage dame, pre nego graknete, i mi smo spremni brigu o deci da vodimo ...

Back