ZA DR HITNO

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dr.rezultati krvi nisu bas dobri.malo pre sam sa liste uporedila one referentne vrenosti i njegove su prilicno nize.leukociti
stapicasti,bazofilni,segmentirani i ezofilni,tako nesto,kaze non stop je gladan i ti i pola sata nakon obroka kao da ne jede uopste da li je to zato sto tako dugo nije mogo nista da jede?
havla,i nadam se da ce vise uskoro ozdraviti!!!

Ma bice mu dobro,ja mislim da ima bar 10 dana kako muci muku sa krajnicima.Treba samo da se oporavi,vrati snagu i bice ok.Neka jede,kao sto se zna snaga na usta ulazi.

Naravno da skodi!Pa 10 dana nije mogao da jede,mucio muku sa gnojnim cepicima na krajnicima bio sav kao da ga je poplava izbacila i sad mi spominjes teretanu.
Sta,da mu ne opadne misicna masa?E nikad necu razumeti zaludjenike teretanom!Prvo nek se oporavi,vrati snagu pa te onda nek pristupi polako vracanju kondicije.

vec 6 dana imam stravicne bolove u grlu, na krajniku mi je nesto belo koje je i curilo nemam temperaturu a ni glava ni usi me ne bole mozda usi malo i kada neko glasnije proca je cudan osecaj hmm. prijatelj koji radi u apoteci mi je rekao za sinacilin:dali je to cudno sto nemam temperaturu i ostale simptome o kojima se govori u ovom postu? i da li sam napravio gresku dok se ne dokopam lekara?

Back