Za dobacivanje ženama muškarci u Belgiji će plaćati kaznu

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ovde primecujem gomilu urmasica koje javno kao ne pisu nikome na PP a u moje sanduce se smestilo njih bar 5.Kakve su to forice?

ne znam za druge, ali ja sam stalno tupila da nit se vidjam, nit se dopisujem sa bilo kim od tipova sa foruma, dok jednom nisam ukapirala kako to ruzno i bzvz zvuci - ko da ste neki manijaci i samo mene cekate sa satarom u mraku.
onda mi je bilo bzvz sto sam tako lupala a i palo mi je napamet koliko bi meni bilo odvratno da procitam nekog od vas da kaze: "fuj forumasice, ja se ne dopisujem sa time", ko da smo sugave ili vec... sto bi doduse bilo zasluzeno, ali se nije desilo.
vremenom mi se menjalo i misljenje o ljudima, kad su mi vec neki ljudi ovde zanimljivi da se svadjam sa njima ili recimo volim da ih citam, dovoljno su dobri i da se cujem sa njima ili popijem pice, kad stignem.

Gradske vlasti u Briselu uvele su od 1. septembra kaznu u vrijednosti od 250 eura za nepristojno dobacivanje ženama na ulici.

Briselske vlasti donijele su zakon kao odgovor na video film, koji je snimila studentkinja Filmske akademije u Belgiji Sofi Peters.

U filmu je dotaknut problem sistematskih seksualnih zlostavljanja žena, sa kojim se suočavaju stanovnice Brisela na ulici.

Kratki film je bio postavljen na Internet krajem jula. Broj pregleda i komentara za sedam dana bio je veći od nekoliko miliona.

http://www.klix.ba/lifestyle/vezeis...muskarci-u-belgiji-ce-placati-kaznu/120901106

-----------
Nista od Belgije, nije to za mene. :mrgreen::roll:

Dobacivanje na ulici. :roll:
To mi je uvek bilo nesto uzasno, primitivno, seljacki, jadno,....
Nisam znamo da belgijanke imaju takav problem sa tim, smatrao sam belgijance kulturnijim da su iznad toga. Znam da italijani to rade, ali belgijanci?!

ne znam za druge, ali ja sam stalno tupila da nit se vidjam, nit se dopisujem sa bilo kim od tipova sa foruma, dok jednom nisam ukapirala kako to ruzno i bzvz zvuci - ko da ste neki manijaci i samo mene cekate sa satarom u mraku.
onda mi je bilo bzvz sto sam tako lupala a i palo mi je napamet koliko bi meni bilo odvratno da procitam nekog od vas da kaze: "fuj forumasice, ja se ne dopisujem sa time", ko da smo sugave ili vec... sto bi doduse bilo zasluzeno, ali se nije desilo.
vremenom mi se menjalo i misljenje o ljudima, kad su mi vec neki ljudi ovde zanimljivi da se svadjam sa njima ili recimo volim da ih citam, dovoljno su dobri i da se cujem sa njima ili popijem pice, kad stignem.
Naravno,ja sam uvek tvrdio da nema razlike medju ljudima iz RL i sa neta i do sad je moje iskustvo i bilo takvo.

Dođe ti moja komšinica da u vojsci obiđe mene, i da me izvede u grad. Tad se švercovalo iz Cg u Srbiju, cigare, valjda. To je radila, pa ujedno i do mene svratila.
Izađemo mi, prolazimo pored neke građevine, počeše nešto građevinci...Ona zastade, okrete se prema njima, pogleda ih pravo u oči, a oni se ućutaše kao đačići prvačići kad iznenada u učionicu uleti učiteljica.

Nikad nisam dobacivao na ulici, bilo me sramota to da radim.
Rekao bih da oni koji su umali manje stida, ti su imali više uspeha, ali možda je to pogrešan utisak.

Ma foliraju.
Žene, po svojoj prirodi, vole da je muskarci obasipaju komplimentima, da je uvijek u centru pažnje..
To joj podiže moral i samopouzdanje.. Stoga i kad joj neko svirne iz auta prija joj.. Iako na prvu kao ne vole to..
To ni jedna žena ne voli, koliko god vi mislili drugačije.
Ali ono što je Mojra pustila je stvarno strašno. To nema blage veze sa Srbijom. Posle tog videa sam zaključila da su naši muškarci super kulturni.:super:

ovo je video, cisto da vidite kako je obucena devojka i ko je usput vredja
ona se na kraju odselila, nije mogla da vise podnosi kosmopolite u kvartu. govorili su joj da treba neko da je prati, naravno muskarac, ako ne zeli da joj dobacuju usput. dobacivanje ide od :"lepa gospodjica" do "kucka" "qrva"... u sred jednog od glavnih gradova evrope, u sred bela dana samo zato sto je ne prati muskarac - kao da smo u sudi arabiji. sta reci o ljudima koji vredjaju zene samo zato sto su same na ulici osim da je 250 evra malo.

dobro, ovo je montirano i moze biti da je snimano nekoliko dana a strpano u jedan snimak od par minuta... ali ima toga i kod nas, s tim sto bi ovakvoj devojci verovatno dobacivali nesto vako 'vid' kak'e su joj cizme?!" "mala sto se nisi ocesljala malo?" "vidi nosi babske gace" "gle kolko celulita ima"... ima toga i ovde, zavisi samo koliko si upadljiva a i cime im to "bodes oci"

ovo je video, cisto da vidite kako je obucena devojka i ko je usput vredja
ona se na kraju odselila, nije mogla da vise podnosi kosmopolite u kvartu. govorili su joj da treba neko da je prati, naravno muskarac, ako ne zeli da joj dobacuju usput. dobacivanje ide od :"lepa gospodjica" do "kucka" "qrva"... u sred jednog od glavnih gradova evrope, u sred bela dana samo zato sto je ne prati muskarac - kao da smo u sudi arabiji. sta reci o ljudima koji vredjaju zene samo zato sto su same na ulici osim da je 250 evra malo.

Seljoberi, sta drugo reci za one koji dobacuju.
Eto vam evropska kultura, ipak smo mi kulturniji od njih.

to jeste prostacki i na duge staze rusi zenski integritet i dostojanstvo...
kompliment moze da se da na drugaciji nacin...

a sad, ako zeni samopouzdanje dize to sto ljudi za njom vicu na ulici...

mad ameni su italijani simpa...to mi je deo njihovog miljea i tradicije...jednostavno oni to ne rade prostacki...

kako na fini nacin stavidi do znanja da je dobra pi tchka?

ili kako joj na fini nacin traziti onu stvar?

ako i udeli onu stvar kako biti fin tokom i posle snosaja?

fini - suprotno od prostacki

zacudile bi se neke ovde da znaju kako `prostacki` pali kod situiranih, obrazovanih, atraktivnih macki

kako na fini nacin stavidi do znanja da je dobra pi tchka?

ili kako joj na fini nacin traziti onu stvar?

ako i udeli onu stvar kako biti fin tokom i posle snosaja?

fini - suprotno od prostacki

zacudile bi se neke ovde da znaju kako `prostacki` pali kod situiranih, obrazovanih, atraktivnih macki

pridjes i kazes..izvinite madam...ja bihd a se predstavim...

na primer...

a sto ne biti fin tokom i polse snosaja?

a sto ne mozes na fini nacin da trazis onu stvar?

sinoc pored mene jedna, mozda malo preko 30, visoka, lepa nekako prirodno, sa malo sminke, koza joj je lepa, mirise, pa drzanje, vidi se u nastupu da je zensko full.
ali posto sam citao temu bio sam fin. naravno da smo se rastali posle sat, odosmo na dve strane sveta...
imali to smisla i neku pouku? mislim ova tema?
da li je bilo bolje da sam bio manje fin, pa da smo se malo zabavili? bolje i za nju, i za mene?
uvek sam slupio da internet ima los uticaj

Back