Za dobacivanje ženama muškarci u Belgiji će plaćati kaznu

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Uysal

Elita
Poruka
16.872
Gradske vlasti u Briselu uvele su od 1. septembra kaznu u vrijednosti od 250 eura za nepristojno dobacivanje ženama na ulici.

Briselske vlasti donijele su zakon kao odgovor na video film, koji je snimila studentkinja Filmske akademije u Belgiji Sofi Peters.

U filmu je dotaknut problem sistematskih seksualnih zlostavljanja žena, sa kojim se suočavaju stanovnice Brisela na ulici.

Kratki film je bio postavljen na Internet krajem jula. Broj pregleda i komentara za sedam dana bio je veći od nekoliko miliona.

http://www.klix.ba/lifestyle/vezeis...muskarci-u-belgiji-ce-placati-kaznu/120901106

-----------
Nista od Belgije, nije to za mene. :mrgreen::roll:

Gradske vlasti u Briselu uvele su od 1. septembra kaznu u vrijednosti od 250 eura za nepristojno dobacivanje ženama na ulici.

Briselske vlasti donijele su zakon kao odgovor na video film, koji je snimila studentkinja Filmske akademije u Belgiji Sofi Peters.

U filmu je dotaknut problem sistematskih seksualnih zlostavljanja žena, sa kojim se suočavaju stanovnice Brisela na ulici.

Kratki film je bio postavljen na Internet krajem jula. Broj pregleda i komentara za sedam dana bio je veći od nekoliko miliona.

http://www.klix.ba/lifestyle/vezeis...muskarci-u-belgiji-ce-placati-kaznu/120901106

-----------

Ne moraš da dobacuješ. Okreneš joj leđa i kažeš da te počeše po ramenu a onda je mazneš za čavku. Za to nema kazne. :lol:

Jednu anegdotu imam da ispricam. :D

00:30, vracam se iz kafane sa drugovima (malo sam poranio tad), iza nas neka djevojka (16-17 godina) ide, ubrzala, obilazi nas, vidi se da joj se žuri kuci, kad u po frke, staje neki stari BMW, pun nekih krkana, i pozivaju je na vožnju.. Ne cujemo bas dobro sta im odgovara, al nesto im objasnjava.. Oni i dalje nesto govore, i odose...

-----------
Malo mi smešno ovo za kazne :lol:
Mada dobacivati ženi na ulici jeste prostački i neprimereno :roll:

a ja ne razumem sta je to lepo u dobacivanju zeni na ulici? :dontunderstand:
to je toliko prostacki i vulgarno i sa tim ne moz se savata nista, sve normalno ce da pobegne
zaista :dontunderstand:

не разумем ни ја
и имам утисак да највише добацују пијандуре које испијају пиво испред продавнице
A volela bi da ti neko svirne i ti se kao namrštiš ( šatro ti smeta) ili se praviš da nema nikakve reakcije a krajičkom oka u milisekundi oceniš da li auto ima 3 oli 5 iljada kubika. :lol:

немој да се заносиш

Back