Za deo KiM Srbiji izlaz na more?

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.873
Republika Srpska i deo od Dubrovnika do Prevlake Srpsko more... :mrgreen:
Видиш да Миле стално виси код Алека, РС је џокер из рукава за преговарање јер се први пут спомињу и српски ентитети на нивоу Косова.
Само бојим се да ће бити као и увјек до сада - класична издаја свесрпских итнереса.
Ни по једном сценарију ја не видим ништа добро бар не тренутно како ствари стоје.

Видиш да Миле стално виси код Алека, РС је џокер из рукава за преговарање јер се први пут спомињу и српски ентитети на нивоу Косова.
Само бојим се да ће бити као и увјек до сада - класична издаја свесрпских итнереса.
Ни по једном сценарију ја не видим ништа добро бар не тренутно како ствари стоје.

pa gde moze ista za Srbe dobro biti dok se pitaju CIA NATO i Soros

https://www.krstarica.com/vesti/pol...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Гдје би то било можда српско Velipojë.
Српска се труба са Велипоља чује :pivce:Србина сваког да обрадује. Трубите браћо, силније, боље, опет је српско Велипоље!

https://www.google.com/maps/place/Velipojë,+Albania/@42.0356853,19.2620102,9z/data=!4m13!1m7!3m6!1s0x134e005bf998212f:0x7c0d3fbd64d1804e!2sShkodër,+Albania!3b1!8m2!3d42.0692985!4d19.5032559!3m4!1s0x134e19bf1d0277e1:0x7255a3c205d51b0b!8m2!3d41.8661093!4d19.4229698
Lažne vesti prenosila, svaka čast dobićes polutku od SNS-a.

Lažne vesti prenosila, svaka čast dobićes polutku od SNS-a.
Јасно је ваљда да је ово став једног човјека не званични став Вашингтона.
Мој лични став је да је ово једна супер и до сада најбоља идеја потекла од директора института за стратешке студије.Ово је прави амерички практични начин размишљања.Али проблем је што није реално бар не за сада.
Ако се већ дира територија Србије за рачун Албаније могли ми мало да се играмо и са Албанијом зар не?
Ту чучи зец и ту је скривена порука ове идеје само нико то није на прву укапирао.
Дакле он је дао идеју да се прави Албанија са дијелом Косова јер шта је заправо Косово данас него тиха велика Албанија и нека нова граница Србије са излазом на море.Тај дио који добије Албанија од Србије-Косова могла би компензовати својим дијелом територија све у процентима.Једна другу признају и све пет.
Дакле нема више Косова остаје Албанија и Србија.

Back