Dobro veče svim dobrim ljudima. Želim pronaći suprugu za mog dedu Johana, koji ima 95 godina i živeće još oko 10 (svi u familiji smo dugoveki), stariju damu od 60 do 80 godina, sa kojom bi proveo ostatak života u ljubavi i sreći, i uz koju bi izlečio samoću. Udovac je već dosta godina i živi sam u prelepoj trospratnici u centru Minhena. Društvo mu prave tri sluškinje i baštovan. Ali ja ipak osetim da je on nesrećan, jer jedan minut priča a pet minuta zamišljeno gleda u kukasti krst na zidu, i sve tako.
Pogledajte prilog 353061
Ovo je njegova slika iz mlađih dana, malo je saprana i skenirana. Novijih slika na žalost nema, jer se deda plaši blica. I dalje je lep i naočit čovek. Ukoliko neko poznaje damu koja bi odgovarala mom dedi, ili ukoliko ovde takva postoji, molim da mi se javi u inbox. Bez ružnih komentara, moliću lepo, a nepristojne i neozbiljne ću bačiti na block. Ende.
Pogledajte prilog 353061
Ovo je njegova slika iz mlađih dana, malo je saprana i skenirana. Novijih slika na žalost nema, jer se deda plaši blica. I dalje je lep i naočit čovek. Ukoliko neko poznaje damu koja bi odgovarala mom dedi, ili ukoliko ovde takva postoji, molim da mi se javi u inbox. Bez ružnih komentara, moliću lepo, a nepristojne i neozbiljne ću bačiti na block. Ende.