za dechake...

SINDI:
ccc kakve sunce li vam:lol: :lol: :lol: :lol:

ja sam u prethodne dve godine spavala sa tri tipa..i kad sam se odlucila, svu trojicu sam maznula na prvom sastanku:roll:
jbt, niko me nikad nece ozeniti:D
Iste smo ti sudbine, moja ti... :lol:
Inace, i kod mene trojica, jbte... (Ne racunajuci one reciklirane :lol: )

E sad, kljucno je ono boldovano... U tome je sva poenta...!
Kod mene samo tada i dolazi do prvog sastanka...
Bez obzira na to koliko smo se prije toga znali... Godinama ili tek nekoliko sekundi...
Vrijeme je ionako relativan pojam...

Hellen:
Ееее, видиш, ја сам бар успела да се удам зато што нисам дала на првом, него тек на другом састанку ....Шта да ти кажем, СВЕТИЦА ТАКОРЕЋИ!!! 8-)
(Спасло ме је то што је прво вече заспао у мом кревету обучен, после мноого пића на журци....:lol: 8-) ...и тако спасох част!:wink: )
A, u tome je znaci tajna... Znaci, kad odlucim da se udam, moram prvo da ga napijem...
Onda mi burma ne gine... :lol: :lol:
Hvala, Hellen! :-D

m1l4nch3:
e jste ovom vasom raspravom us.rali temu... tz tz tz
@aleksej ql ti je mislenje... podrzavam u potpunosti

ispade da su na ovom forumu sve neke yebachice... a ovo "ako nedam prvo vece, nedam nikad.." je pravi biser, sugerise da ako muskarci nisu dovoljno brzi da odrade to prvo vece da ce da ga ispushu :)

MA sve su jake yebacice zato vise po forumima...

Ipak cinjenica je da se neke tandare sa bilo kime ko ih hoce posto su gabori, pa onda ovde dodju i hvale se svojm "rezultatom", misleci time da su neke zesce ribetine... :roll:

Hellen:
Чекај, а да ли се ТИ дајеш прво вече? Да ли то значи да и ТИ можеш тек тако свакој да се даш, а да је не упознаш? Шта ли онда девојке мисле о теби? ''Лак мушкарац? Фуј, не треба ми такав који би са сваком!'' :lol:

Pa isto vazi i za mene.... Samo ja ne mogu da DAM ja UZIMAM. To je razlika, i da, ja ne uzimam prvo vece, tj ne navaljujem eventualno ako bas krene....

Borg_Queen:
hellen, ti nisi dobro upoznata sa likom i delom alekseja, ne vaze ista pravila za zene i mushkarce, tako je bilo i tako ce biti, priznale mi to ili ne :lol:

Hehehe neka ti borg objasni! :lol: A ovo je dobro rekla, ne moze se zeni isto sto se moze muskarcu.

Hellen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

У праву си. Права жена не сме да воли секс, она само пристаје на њега да би задржала мушкарца (и то са благим гнушањем и после што дужег наговарања....)
Не дај, Боже, да осети страст и да сама пожели неког у кревету, фуј, фуј....таквом се не би требало женити....

:D:D:D E to je tacno. Zena DAJE muskarcu prema zasluzi a ona ne uziva u sexu :lol: :lol: (mozete se vi zezati ali ja kada smo bio klinac mislio sam stvarno da je tako!!! :shock: :shock: :shock: ) Haha!

Мислиш ти да је лако нама, габорима, да се очешемо о нешто мушко? Нама је дај шта даш...није лако бити габор, не треба да нам се ругаш....не можемо сви да будемо лепи ко уписани...

Pa isto vazi i za mene.... Samo ja ne mogu da DAM ja UZIMAM. To je razlika, i da, ja ne uzimam prvo vece, tj ne navaljujem eventualno ako bas krene....

Некако, колико се ја сећам секса....то се одвија тако што мушкарац нешто тутне жени међу ноге, а она то прими у себе....
Е сад, шта си ти примао, и ко је шта теби давао...ја не знам....:roll:

Hellen:
Мислиш ти да је лако нама, габорима, да се очешемо о нешто мушко? Нама је дај шта даш...није лако бити габор, не треба да нам се ругаш....не можемо сви да будемо лепи ко уписани...

Kao ja! :lol:

Znam znam....

Hellen:
Сва срећа што си сад порасо....

Sve mi tete kazu da sam sada vec veliki momak! :mrgreen:

Hellen:
Некако, колико се ја сећам секса....то се одвија тако што мушкарац нешто тутне жени међу ноге, а она то прими у себе....

Heheh odlican opis.

Ali na visem energetskom nivou odvija se sledecei proces...

Msukarac uzima pi.cu a zena daje! :lol:

To zavisi od momka...ja sam imao dosta takvih iskustava da mi devojka da prvo vece i ni sa jednom nisam ostao u duzoj vezi vec je to preraslo u drugarski sex i tajnu vezu...toliko od mene.

Hellen:

Ajde dosta vise breeeee, nemogu vas slusati, vratite jedno drugom to sta ste uzeli i razlaz.

Hellen:
Ееее, видиш, ја сам бар успела да се удам зато што нисам дала на првом, него тек на другом састанку ....Шта да ти кажем, СВЕТИЦА ТАКОРЕЋИ!!! 8-)
(Спасло ме је то што је прво вече заспао у мом кревету обучен, после мноого пића на журци....:lol: 8-) ...и тако спасох част!:wink: )

Helen, jel da, da je bolje da nisi dala ni na drugom sastanku, jer se nebi ni udala, sto bi bilo mnogo bolje...

Kakve veze ima da li dobijes prvo vece?
To nema nikakve veze da li ce mi ona biti zvanicna devojka.
Uzivamo u sexu i jedni i drugi.
A da li ce se nesto vise izroditi iz toga,zavisi samo od daljeg toka stvari.
Ne gledam na devojke koje odmah spavaju sa muskarcem kao na lake.
Zar zene ne vole sex?Njima sex nije potreban?
Za neobavestene zene uzivaju u sexu 5 puta vise nego muskarci,toliko vagina ima vise nervnih zavrsetaka nego penis.
Samo sto zene ne razmisljaju o sexu koliko mi,i nije im tek tako lako,kao nama,da spavaju sa nekim(cast izuzecima).
Zenu moras da privuces,da je zainteresujes,da joj nadjes zicu.
Moze muskarac da izgleda koliko hoce dobro,ali ako nema "ono nesto" u sebi,moze opusteno da se prepusti carima Desanke i Mice.
I za kraj,savet mog caleta,meni,kada sam u pocetku bliskih susreta sa zenama pretrpeo prve neuspehe:"Moras da se trudis sinak.Tako to ide.*******,nisi ti jedini sa kurcem u ovom gradu."

Back