za dechake...

recepcionerka

Zainteresovan član
Poruka
438
da li je i koliko je tachno da ako cica da prvo veche nema shanse da ikada bude stalna devojka?
chula sam to od par ortaka koji kazu da ako padne prvo veche,oni se u startu ograde i nema teorije koja bi podvrgnula njihove stavove da ce ona ikada biti njihova stalna i zvanichna veza! ? :roll: ? da chujemo dechake malo...

Enfroz2891.:
Ortaci su ti budale.
Al te koje daju prvo veche obichno i ne traze vezu nego kres jer im treba vreme da upoznaju osobu da bi joj se dopao....bla,bla,bla.

a shta ako joj se mnogo dopadne to shto je dobila,pa zazeli da to malo potraje?
znash da smo mi zene zaljubljive prirode,to ne dolazi u obzir,xa?

recepcionerka:
a shta ako joj se mnogo dopadne to shto je dobila,pa zazeli da to malo potraje?
znash da smo mi zene zaljubljive prirode,to ne dolazi u obzir,xa?
Pa nije veza samo yebanje.
Ako joj se kako kazesh "dopalo" i hoce da se nastavi,to ti je samo kres varijanta za jednu noc produzena na neodredjeno vreme,shto je OK ako za oboje to odgovara,ali opet samo to i jedino to nije veza.
Ja neshto ne verujem u taj stav "yebanjem do ljubavi".

recepcionerka:
da li je i koliko je tachno da ako cica da prvo veche nema shanse da ikada bude stalna devojka?
chula sam to od par ortaka koji kazu da ako padne prvo veche,oni se u startu ograde i nema teorije koja bi podvrgnula njihove stavove da ce ona ikada biti njihova stalna i zvanichna veza! ? :roll: ? da chujemo dechake malo...

Dobro si rekla za dječake...jer samo bi se oni i ogradili...šta ne bi slobodna cura dala kad oće...ako joj se oće odma nek bude odma...

gluposti!!!

zasto bi cekao i gubio vreme (ne mislim na bukvalno gubljenja vremena) da bih nakon mesec il dva vodio ljubav sa njom????

dal je prvo ili drugo vece isto je......nije ona nista manje ili vise *****,drolja ili apsolutno sasvim normalna devojka.....(***** i drolje ne koristim)

sama ce se pitati ili cete je vi pitali zasto ste sami sebi uskratili neko vreme,mislim na to da vodite ljubav ili kako vi vidim popularno nazivate !!!"kresenje"!!!

ja sam sa svakom apsolutno prvo ili vec drugo vece u krevetu,i nikada nisam razmisljao o tome da ostanem sa njom manje vremena nego sa nekom koja bi mi dala 27-o vece.....

zapravo.....sigurno da ne bi toliko cekao da bi sa nekom vodio ljubav.......

uostalom ljubav je to......desi se kad se desi,sama po sebi.....ali....

najbolje je da devojka vodi ljubav tada kad joj se vodi,kad je momenat,nebitno koje je vece,nego da zeli da vodi ljubav ali iz tog nekog takozvanog principa ili samouverenja ne vodi ljubav jer je sama sebi ili joj je neko uvrteo u glavi teoriju da ce biti drolja ako to uradi prvo vece...

zato ne gubite vreme i ne tupite ga mnogo oko toga......

ima drugih stvari mnogo bitnijih od toga,a to da da vodite racuna sa kim zavrsite u krevet....

recepcionerka:
ma to nema pojma! Ako ostavite utisak jedno na drugo i zelite to, pa zasto onda ne i prvo vece? To je onda iskreno... ostalo je TRGOVINA
P.S. upravo se vidjam sa devojkom sa kojom sam bio prvo vece i mnooogo mi je draga... Ne pada mi napamet da zato sto je bila iskrena od samog pocetka da se ja tu nesto ogradjujem!

sis:
Ko te je to lagao to znaci da ce nesto od te veze biti trbalo bi da svaka da prvo vece
ma ne...
Varijanta 1: Upoznas devojku i provedete lepo i zanimljivo vece. Ponudis je da svratite kod tebe na kafu ali ona kaze da bi rado neki drugi put. Razmenite br. telefona i to je to... To je sasvim OK...
Varijanta 2: Upoznas devojku i provedete lepo i zanimljivo vece. Ponudis je da svratite kod tebe na kafu i ona kaze ok zasto da ne. Dodjete kod tebe kuci (usput naravno padne i koji poljubac i vatjarenje). Uskocite u krevet i onda ona pocne da se prenemaze :? I na sta ovo lici? Na TRGOVINU? E, pa ja nisam trgovac... Neka trguje sa nekim drugim...
Varijanta 3: Upoznas devojku i provedete lepo i zanimljivo vece. Ponudis je da svratite kod tebe na kafu i ona kaze ok zasto da ne. Dodjete kod tebe kuci (usput naravno padne i koji poljubac i vatjarenje) uskocite u krevet i bez foliranja i ustezanja padne sex. Probudite se oko podne zajedno i odete negde na kafu. Xe xe ovo mi je omiljena varijanta 8-)
I sta sada kazes da treba da se zinteresujem za onu iz varijante 2? Ma pali :evil:

recepcionerka:
to nije tacno,..barem nije pravilo.,...

Jos jedna od tema koja odslikava veliki generacijski, civiliziacijski i ini jaz izmedju forumasa...

Elem, ako sa muskarcem ne spavam na prvom sastanku, sve su sanse da nikada i necu... Koji moj ce mi u zivotu muskarac kome mogu da odolim?!

Back