ISTRAJNA
Početnik
- Poruka
- 23
koliko je bezbedna pilula za dan posle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па закључи, имаш мозак
ако за два дана може да изазове циклус на који се, чак и уз контрацептивне пилуле, чека 21 дан
логично да су штетне
јер су очигледне хормонске бомбе!
и ту нема шта да се помаже, само да се спречи
bezbedna jeste...ali ne sme da se konzumira vise od jedne ture na 6 meseci.Cula sam i za primere koje to piju i 2 puta nedeljnoto nikako ne valja....(nista ne na svoju ruku)
Meni jednom reche neko ko se razume u to...NIKADA TO NEMOJ PITI...Objasnjavao mi razne lose posledice uzimanja tih tzv pcc pilula...zaboravila sam sad sta sve bese, nisam pratila pazljivo...ali sam zapamtila to NIKAD!
ohа шта серете да је безбедна?
одакле знаш да ће за њу бити безбедна?
хормонска бомба је безбедна?
како знаш колико је девојка јака (напуцана хормонима) и да ли може да је издржи?
ко вас је индоктринирао?
Хемијска индустрија?
odakle ti ta ideja da postinor koristiš za sređivanje ciklusa?ја сам је користила да ми среди циклус
изазвала ми је М. после 2 дана
дакле, ако ти изазове после два, три дана
ефикасна је
али је штетна, јер има хормона као цела кутија контрацептивних пилула
(чим може да изазове М кад жели)
у случају нужде, могу само две у годину дана
tu pomaze samo selidba na floridu
![]()
због чега бихoh
ae malo smiri živce i prekini sa histerisanjem
знам да се не користи у те сврхеodakle ti ta ideja da postinor koristiš za sređivanje ciklusa?
ko ti je to preporučio?
postinor se ne koristi u te svrhe, a može da izazove krvavljenje koje NIJE menstruacija
i nema hormona koliko cela kutija kontraceptivnih pilula
i NEMA isti sastav kao pilule za kontracepciju
budibogsnama deco zašto se igrate sa opasnim stvarima
ako se uzme u obzir da umesto postinora moze da se koriste dva puta po dva stedirila (savet doktora dat nekada davno) na 12 sati, a to su obične kontraceptivne pilule, teško je poverovati da postinor ima toliko hormona....због чега бих
немаш појма колико продуктивно уме да буде
знам да се не користи у те сврхе
али видиш, урадила сам то и успело је
у дан, рајт он тајм.
има хормона колико цела кутија, састав нисам помињала.
хвала, Пречасна
![]()
ako se uzme u obzir da umesto postinora moze da se koriste dva puta po dva stedirila (savet doktora dat nekada davno) na 12 sati, a to su obične kontraceptivne pilule, teško je poverovati da postinor ima toliko hormona....
a to što je tebi uspelo, uspelo ti je slučajno... jer može a i ne mora da dođe do menstruacije pre vremena...
...i tako jednog dana počeše da joj rastu brkovi...