Towelie a.k.a. Peskiric
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
...Ajde bilo ko od vas koji zna za neke POVOLjNE privatne smestaje bilo gde na Crnogorskom primorju neka mi odgovori sto konkretnije moze...<<<OCU BRE NA MORE!!!>>>
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Towelie a.k.a. Peskiric:...Ajde bilo ko od vas koji zna za neke POVOLjNE privatne smestaje bilo gde na Crnogorskom primorju neka mi odgovori sto konkretnije moze...<<<OCU BRE NA MORE!!!>>>
U Sutomoru lezaljka 2 eura i suncobran isto toliko, cene su iste kao prosle godine, dobar i kvalitetan smestaj sa polupansionom (dobrim) iznosi 18 eura po osobi, i turisticka taksa 0.70 centi dnevno, to je TO, ko zeli kvalitetno da letuje...Towelie a.k.a. Peskiric:E...jel zna ko kakve su cene dole...ono...cene alkohola...plaze...itd...
Pa mislim da su na celoj plazi te cene.andja_stay_cool:e, jel to ispred Cube 2 evra, lezaljke?
Skoro na celoj Sutomorskoj plazi, ali svaki zakupac mora da ostavi 30% slobodnog mesta.andja_stay_cool:cek,cek...prosle godine su imale lezaljke samo na tom delu...
jel su sad na celoj plazi?
8) tooooooo....jerotije:Bas si nasao gde ces !!!!!
DA U PRAVU SI, "BLAGO ONOM KO RADI SA INO-AGENCIJAMA KAO JA", JER SMO ZASLUZILI DA BUDEMO BOJKOTOVANI, JA SE RADUJEM TOME?????robinzon:8) tooooooo....
Sa svima sa kojima sam pricao a koji su bili pre samo cg kao nase je.....sada niko nece da ide iz inata,tako i treba neka im sada dolaze hrvati,albanci....videcemo na kraju sezone koliko ce da bude ljudi!!!
MONTENEGRO-BOJKOT,
ako imate obraz a sto oni nemaju!
Devojka je izgleda neupucena i hteo sam od srca da joj pomognem da se bolje, lepse i jeftinije provede. Sad ako nece to je druga stvar !unknownbg:a sad mi objasni koja je ponta tvog postovanja po ovom delu foruma. Do sada nista pametno nisi izrekao...sve sama negativna energija i kritike![]()
Osim toga..potpuni offtopic praviš.Devojka je pitala da joj neko pomogne predlogom gde ići na more u CG, a tvoj aganžman u ovoj temi se kao i u ostalim svodi na pljuvanje crne gore
-------------------------------------
Najveća baza privatnog smeštaja u CG
www.montenegro-sea.com