Za Crnogorske forumase...

Towelie a.k.a. Peskiric:
...Ajde bilo ko od vas koji zna za neke POVOLjNE privatne smestaje bilo gde na Crnogorskom primorju neka mi odgovori sto konkretnije moze...<<<OCU BRE NA MORE!!!>>>

Dobrodosao! Pa, koliko znam ne treba da reklamiram nikoga i nista ovdje, pa mozes da se javis na pp. Inace, prosle godine je neki minimum u julu avgustu bio 5 eura po lezaju, mada ne bas blizu plaze. Recimo, imas u Igalu na obali za 8 eura.
Posjeti www.visit-montenegro.com pa pregledaj malo. Tu su i hoteli, a i privatni smjestaji u domacinstvima.

Za sve informacije, tu sam!

a sad mi objasni koja je ponta tvog postovanja po ovom delu foruma. Do sada nista pametno nisi izrekao...sve sama negativna energija i kritike :roll:
Osim toga..potpuni offtopic praviš.Devojka je pitala da joj neko pomogne predlogom gde ići na more u CG, a tvoj aganžman u ovoj temi se kao i u ostalim svodi na pljuvanje crne gore

-------------------------------------
Najveća baza privatnog smeštaja u CG
www.montenegro-sea.com

robinzon:
8) tooooooo....
Sa svima sa kojima sam pricao a koji su bili pre samo cg kao nase je.....sada niko nece da ide iz inata,tako i treba neka im sada dolaze hrvati,albanci....videcemo na kraju sezone koliko ce da bude ljudi!!!
MONTENEGRO-BOJKOT,
ako imate obraz a sto oni nemaju!
DA U PRAVU SI, "BLAGO ONOM KO RADI SA INO-AGENCIJAMA KAO JA", JER SMO ZASLUZILI DA BUDEMO BOJKOTOVANI, JA SE RADUJEM TOME?????

unknownbg:
a sad mi objasni koja je ponta tvog postovanja po ovom delu foruma. Do sada nista pametno nisi izrekao...sve sama negativna energija i kritike :roll:
Osim toga..potpuni offtopic praviš.Devojka je pitala da joj neko pomogne predlogom gde ići na more u CG, a tvoj aganžman u ovoj temi se kao i u ostalim svodi na pljuvanje crne gore

-------------------------------------
Najveća baza privatnog smeštaja u CG
www.montenegro-sea.com
Devojka je izgleda neupucena i hteo sam od srca da joj pomognem da se bolje, lepse i jeftinije provede. Sad ako nece to je druga stvar !

Ma ja sam samo realan. Daleko da sam neki nacionalista. Imam puno rodjaka, kumova i prijatelja u CG i sve sto ovde pisem to i njima kazem a i oni se slazu. Jedino se neslazu ovi sto izdaju sobe na moru. Njima istina neodgovara. J..i ga !

DDragi moj nikakve veze ja nemam sa Crnogorcima sem prijateljskih,ama bas ni jednog rodjaka nemam iz CG,tako da znas sta ti je ciniti... jako me nervira kada se neko ponasa poput tebe...prosto prestani da pljujes ljude i okani se tema koje te ne zanimaju...mnogo si bre zao lik...

Back