ZA CLANSTVO U EU,TREBA NAM NOVI IMIDZ !

Ma kako to nekome izgledalo,blizi se dan,kada ce Srbija,unatoc teskih "porodjajnih" muka,uci, odnosno postati

punopravni clan,Evropske porodice naroda.Kao sto rekoh,to vreme se neumitno priblizava,i vreme leti,a mi kako

sada stvari stoje,nikako se ne pripremamo,za te dane.Ne bih zeleo da me neko pogresno shvati,ali mi kao ljudi,

kao narod,nismo spremni,za to visoko drustvo,koje trazi,i promenu naseg ponasanja.Mi smo dugo,zaista vrlo dugo,

ostali uspavani,ostali smo sa onim sto su nam "osmanlije" ostavile,ponasanjem.Mi necemo da se odreknemo

pusenja.To cemo morati,pod obavezno.Mi smo navikli da pljujemo,na javnim mestima...ulicama i jos po negde.

Dalje,navikli smo,da bacamo otpatke na ulicu,da bacamo crne vrece sa djubretom,kroz prozore,nasih stanova,sa

visespratnica.U govoru,svaka druga rec...psovka.Ima dosta grubosti,kod nasih muskaraca.Glasan razgovor,vika,

u restoranima,u vozilima javnog saobracaja.Mogao bih da nabrajam,mnogo i svasta,kako se neotesano i

ne civilizacijski ponasamo.To ponasanje,treba posstepeno da saobrazimo,sa ponasanjem ljudi u zemljama,koje

su vec punopravne clanice,Kluba Evropskih zemalja.To nase preobracnje,to prihvatanje ponasanja,kako je u

evropi uobicajeno,mi moramo poceti da usvajamo sto pre,jer za tren ce proci tih nekoliko godina,koje nas dele

od clanstva u toj evropi.Moramo poceti sa edukacijom,jer sa ovim ponasanjem,kakvo nam je sada,,,strcacemo

i nece nam biti prijatno,kada nas budu "vukli zaa usi".:think:

Tacno,novi imidz.
Sve ovo sto si ti nabrojao
u mnogim zemljama EU
rade i dalje pa i mnogo
gore stvari.

Novi imidz podrazumeva
sto vise napumpanih sisa,
transfluidnih zvezda
gejeva i gej brakova,
parada ponosnih
Rijalitija u kome tuku zene
ili ove druge tipa "izvedi me"
za koga kazu da je najpopuylarniji
u drugim zemljama jer ima kresanja
do mile volje..

Neka hvala.

SibirskiTigar;bt297433:
Tacno,novi imidz.
Sve ovo sto si ti nabrojao
u mnogim zemljama EU
rade i dalje pa i mnogo
gore stvari.

Novi imidz podrazumeva
sto vise napumpanih sisa,
transfluidnih zvezda
gejeva i gej brakova,
parada ponosnih
Rijalitija u kome tuku zene
ili ove druge tipa "izvedi me"
za koga kazu da je najpopuylarniji
u drugim zemljama jer ima kresanja
do mile volje..

Neka hvala.
Šta :eek: sve to tamo ima ?
Krećem ja odma ,ne čekam nikoga:bye:;)

...u'u'u'u'u je'e'e'e'e'e'e.....!.!.!.....pa tamo šljakatorima i argatorima rastu anđeoska krila......posle šihte u rudniku , rudari po parkovima deklamuju Šekspira velika dela....šta amaterski - ma profesionalno , na visokom intelektualnom umetničkom nivou....sva deca im usidrena po parkovima , pevaju u horu , kao kanarinci ( anđelčići mali , da ih ne usidre , odleteli bi put neba )......

....ono jest , da mi nismo nekako , kao sav ostali svet....klinci nam iz dokolice po ulicama spaljuju prosijake , a po školama disciplinuju nastavnike i učitelje - šamaraju ih i skidaju ih sa dopa , što hemijskog , što duhovnog...bolje i tako da ih odvikavaju od tomovače i pinkovizionarstva , nego kao onaj monah što je lopatom lečio od narkomanije....

....ma nešto mi se javlja da će nas ruja , preko beaće rvata da spase od te EU rajsko anđeoske udruge velikih naroda.....mislim da ruja traži od rvata revanš / uslugu za uslugu - čenč za ono naoružavanje njiovo , rvatsko , kad smo ono onomad klalili do sto jedan i nazad - a i rusko prećutkivanje njihovih , rvatskih , genocidnih oslobodilačkih akcija zaslužuje hvalu...kao neće oni da se mešaju u unutrašnje stvari drugih država , pa nama smeštali fino jadac.....
...sad u znak zahvalnosti , rvati se lepo revanširaju , pa neće da nas prime u taj raj EU....
...ma nema veze....ko još da uči naizust Hamleta , dosta je Buna na dahije i tako to , a i ono o Marku i oranju.....a i imamo 212 - rasadnik čuček kulture...karlauširani smo do guše.....ljulja slovenska melezanka usred sarajevske male !
...pa nismo ludi da decu držimo usidrene po parkovima , koj će nam antrak novi taj imidž i EU....još i stiroporcima da pravimo spomenike...'bem ti takvu pamet !

Poslednja izmena:
Kajem se za sve sto sam napisao,da treba da promenimo imidz. Ne. ne treba nista da menjamo.MI zaista nismo spremni da udjemo u
zajednicu evropskih zemalja.Pogresio sam zaista. Mi treba u stvari,da ucinimo sve napore,da se pomirimo sa Velikom Turskom Imperijom.
Treba da napregnemo sve svoje resurse,i da najpokornije,zamolimo Turske politicare,a narocito,Gospodina Erdogana,da nas prime kao pokrajinu
u sastav Drzave Turske.Ipak,mi zaista imamo njihov mentalitet,nkihovu zaostalost,I mi smo kao i oni,zatucani verski i nacionalano.Uveren sam,
da bi smo se mi,jedino u zajednistvu sa bratskim Turskim narodom,osecali u njihovom bratskom zagrljaju,kao ribe u vodi.Treba svako da ide tamo
gde civilizacijski i u svemu ostalom,pripada.Nas mentalitet,odgovara SAMO Turskom.Mi zaista ne pripadamo Evropskoj porodici naroda.
Mi smo samo,sasvim slucajno,u Evropi geografski,ali sa njom,nicega zajednickoga nemamo.Oprostite,sto sam prethodno post,pogresno napisao.

.....neznam oli ti Lorde sebi persiraš ili govoriš sa visine u množini ( kao ono : " Mi Carsko veličanstvo dajemo na znanje - bla , truć , švrc , ups ......i tako to " ) , u ime svih njih koji su sa Vama poštovani.....da nisi umislio da si ti svi mi , ili predvodiš vojsku kakvu god bez mozgova u ime čije ti odlučuješ ------ pristojnost , pa i lepo vaspitanje u tom smislu nalaže da se legitimišeš.....
....inače , ako govoriš u ime svog stanovništva , kao što govori AVezirani pajstos sa TV-a , onda imaš medecinski problem , koji se ne leči - života mi !
....hoću da kažem , svi koji misle da treba da idu u evropu , pa nek idu....svi koji misle da treba da idu u rusiju , pa nek idu....tako važi i za turke , koreance , kineze i japance....postoje tu neka pravila , međunarodno pravna ; pa izvolte gospodo.....
....zašto bi ja slobodan čovek , mimo svoje volje ulazio u nekakve zajednice....meni je dovoljna moja...još kad bi se očistila , sanitarnom metlom tih evropejaca , rusofila , turofila i turkofila - karađorđevića i ostalih patriota javnih i napadnih - bio bi to nebeski raj na zemlji !....idite bre već jednom , nedovlačite nikog ovde , aman ljudi ako dušu imate...sjašite...uh što nema diditi sprej za sve ove veliko patriote evropejsko / rusofilsko / turskofilsko - kosoakaste , ratno profiterske političare ioslobodice pa da zaprašim i isfltam taj visokoumni intelektualni patriotizam - da živnem kao čovek sa ostatkom običnog sveta od stanovništva što preosta !

Moram na moju veliku zalost,da konstatujem,da se moj postovani kolega "Loncar",malo zatrcao.On mene salje na neki zdravstveni pregled,jer rekoh,jednu veliku istinu:" Mi smo isuvise priprosti,prljavi i neugladjeni,da bi "usli" u EU,bez priprema,koje se odnose,na nasu necivilizovanost.
Druga stvar,koja me iznenadjuje,kod postovanog kolege,to je njegovo totalno gradjansko "slepilo".On u svom tekstu kaze,kako on nije da Srbija
"udje" u bilo koju Organizaciju naroda,vec treba da ostane "samostalna". Treba imati veliku dozu "slepila",pa ne znati,da bilo koja mala "banana"
drzava,NE MOZE da opstane sama.Ocigledno je,da je postovani kolega :Loncar",jos na "putu",ka polickoj adolescenciji,a o zrelosti...jos se i ne
naslucuje.Vema mi je zao,sto sam doziveo takav debakl,jer sam smatrao,da imam sagovornika u Kolegi "loncaru",koji je po znanju i poznavanju
stvari,priblizno bar,ravan meni.

....pa sad poštovani Lorde , ima manjih država , kako teritorijalno , tako i po broju stnovnika koje su slobodne , ali nisu banane - jer imaju časno i pošteno stanovništvo ; intelektualce koji nisu paraziti koji obaraju i hrast , časne i poštene plitičare koji grade prvo dobrobit stanovništvu pa sebi - i još mnogo toga što je visoko moralno u javnom i ličnom životu.......
......mi smo banana država zbog lažnih : intelektualaca , poštenjačina , patriota , doktora nauka , prosvetitelja , sudija , žandara i sličnih ništarija....hiljadu godina ulazićemo mi negde , tamo - umesto da pohapsimo i zajurimo sve lažnjake.....misliš da evropejski moralisti ćiste ti državu od šljama...grdno se varaš dragi Lorde......ili si najvan ili pokvaren - treće nema.....i još da ti kažem , stećićemo nov IMIDŽ , ako počistimo državu brzo i efikasno od ništarija i ništavila.....a kad bi je očistili , totalno , sva bi evropa nagrnula kod nas.....konačno svi vole belu postelju !

....ma šta se ja džapam , tu....ja svakog trenutka mogu da odem u biloku državu - na kosovo i bilo gde na planeti , nogom mogu da zgazim , slobodno , bez straha .....dovoljno je da me vide , pa da dozvole da se šećkam ko ptica......meni ne treba poligraf da dokazujem poštenje , čast i nevinost - ljudskost !

Back