aleksandar su
Početnik
- Poruka
- 5
Pronasao sam... trenutno se nalazim u Hn....
verovatno ce biti mesta uz more kada dodjes...
Pozdrav !!
Pozdrav !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naci ce te odmah pored brodogradilishta........ :-Daleksandar su:Pronasao sam... trenutno se nalazim u Hn....
Pozdrav !!
Ivan015:h0000000ahaha, da ali bar imash uslugu po svojoj volji i VODU da tu so speresh ..........![]()
Izvini !codemaker:Jerotije, a zasto ti saljes uvek najavu svoje poruke sa porukom i nekoliko tackica, pa onda poruku?
Neki puta je tvoj odgovor na neku temu samo tackice.... Skupljas postove ili sta?
Deluje neozbiljno.
Ma nema sta da se izvinjavas, samo me zanima, da li mozda "uzimas zatrku".jerotije:Izvini !
Nemogu da procitam zadnju poslatu poruku. Onda stavim neshto npr nekoliko tackica, poshaljem i otvorimi se zanje. U cemu je moj problem - ako znash pomozi ?codemaker:Ma nema sta da se izvinjavas, samo me zanima, da li mozda "uzimas zatrku".
Najpre post sa nekoliko tackica a posle pravi post... pa me zanimalo.
Nazalost nemam pojma sta bi moglo da bude...jerotije:Nemogu da procitam zadnju poslatu poruku. Onda stavim neshto npr nekoliko tackica, poshaljem i otvorimi se zanje. U cemu je moj problem - ako znash pomozi ?![]()
Pa javi se kad se vratish da cujemo utiske !arabella:pa posto je za mene, evo da se pojavim ovde u ovoj temi, samo ne znam sta da kazem.......
a da,snasla sam se za smestaj, hvala vam sto brinete![]()